İçim sıkılıyor

Neden sebebi esin sana karşı nasıl ilgisi bide dün bi konun vardı kaynananin serdigi ortulerle ilgili her şeyi bu kadar çok buyutuyosan esin sıkılır bence çok didikleme esinle aran bozulmasın kiskancligini da biraz dizinle derim sıkılır adam eşinin kıymetini bil bizim gibiler e bak örnek al bak esin yanında ne güzel biz doğru düzgün birlikte bile olamiyoruz
Bana karşı gayet ilgili ama ben kınuşup anlaşmak istiyorum iletişim olmadan çözüm olmaz.
Örtü olayı ilk değildi o yüzden çok sinirlenip kınu açtım
Neden bi arada değilsiniz?

Bana karşı gayet ilgili ama ben kınuşup anlaşmak istiyorum iletişim olmadan çözüm olmaz.
Örtü olayı ilk değildi o yüzden çok sinirlenip kınu açtım
Neden bi arada değilsiniz?
Anladım insan bazen büyük şeylere doluyor tepki vermiyo ufak bişey de patlıyor olabilir ama esinize annesini şikayet etmeyin derim bende sustum hiçbişey söylemedim ailesi için o benim aileme sayıyo surekli bende bazen Tutamıyorum kendimi saygısızlık etmiyorum ama istemediğimi belli ediyorum bende bi çok konu açtım bununla ilgili ailesine aşırı düşkün hep onlarlqyiz bende daraldım çok hiç evli gibi degiliz

Anladım insan bazen büyük şeylere doluyor tepki vermiyo ufak bişey de patlıyor olabilir ama esinize annesini şikayet etmeyin derim bende sustum hiçbişey söylemedim ailesi için o benim aileme sayıyo surekli bende bazen Tutamıyorum kendimi saygısızlık etmiyorum ama istemediğimi belli ediyorum bende bi çok konu açtım bununla ilgili ailesine aşırı düşkün hep onlarlqyiz bende daraldım çok hiç evli gibi degiliz
Yok şikayet etmiyorum kv beni şikayet ediyo..
Ailesine aşırı düşkünse sanada aşırı düşkün olsun o zaman sende onun ailesisin bunu anlaması lazım

Yok şikayet etmiyorum kv beni şikayet ediyo..
Ailesine aşırı düşkünse sanada aşırı düşkün olsun o zaman sende onun ailesisin bunu anlaması lazım
Öyle soyluyo zaten Banada duskunmus herkesi bi arada istiyoMuş kv şikayet etsin sen kendini savun sadece kazanan sen olursun tabi kelin merhem olsa kendi başına surermis

içim çok sıkılıyor kızlar ne yapsam acaba çok mutsuz hissediyorum oturuyorum bilgisayarın başına biraz tezimi yazıyorum en fazla 15 dk durabiliyorum başında hemen bunalıyorum.
Tv izlerken bile sıkılıyorum aslında bir sürü işim var hepsini erteliyorum.
Destek al diyceksiniz daha önce aldım ama bi faydasını göremedim ki bir kere değil defalarca gittim.
Eşimle aramızda ki sorunları biliyosunuz zaten ne unutabiliyorum nede ayrılmak istiyorum mutsuzum işin özeti.
Ne bileyim sürekli dua okuyorum rahatlıyorum biraz umarım düzelir herşey, çok şükür hasta değilim aç değilim açıkta değilim ama işte huzur yok içimde huzurda bunlar gibi ben ne zaman mutlu olcam tam anlamıyla acaba.
Tamam kimsenin hayatı dört dörtlük değil ama benim ki farklı bişey ben rahat uyumuyorum hiçbirşeyi zevk alarak yapmıyorum..bilmiyorum ne yapıcam
Destek almanıza rağmen işe yaramadıysa doktor değiştirin mutlaka. Hemen olmadı düzelmiyorum diyip bırakmayın. Bizim başka nasıl faydamız olabilir ki destek alın demekten başka?

Destek almanıza rağmen işe yaramadıysa doktor değiştirin mutlaka. Hemen olmadı düzelmiyorum diyip bırakmayın. Bizim başka nasıl faydamız olabilir ki destek alın demekten başka?
Konuşmak iyi geliyo bu fayda sağlıyo işte
Değiltirsem yine ilaç vercek o ilaçlarda yani çok fena ayakta duramıyo insan

Konuşmak iyi geliyo bu fayda sağlıyo işte
Değiltirsem yine ilaç vercek o ilaçlarda yani çok fena ayakta duramıyo insan
Ben de ilaç kullandım, tedavi gördüm, doktor ne diyorsa yaptım. Ama bana da çok yan etki yaptı ilaç, doktorum doz değiştirdi, olmadı ilaç değiştirdi zamanında.
İyi bir doktora denk gelmemişsiniz ya da iyi etkileşim kuramamışsınız. Yeniden şifa arayın derim.

Elif bulunduğun yerde psikiyatrist psikolog yok ama mezoterapi var

Psikolojik destekten kaçma zira eşin ne derse desin ikna olmazsın gibi

Silgiyi mesela anlatamaz zira anlatılacak bir şey yok olayda

Back
X