• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim Şişti

Green Day

Değermişuleşdünyaiçinsonsuzahiretiniyakmaya
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
890
6.695
68
Bu aralar hep dikkatimi çeken ya da benim de ayni beladan basim muzdarip oldugu icin mi bilemiyorum ama.. Evliligin icine eden kv ler.. Hic mi kvsiyle mutlu olan yok arkadas. Ama su bi gercek anlasilan kvsini seven gelin yok gibi sanirim yorum ve konulardan. Benim bir kizim var, yakinda oglumda olacak simdiden kara kara dusunceler iceridindeyim. Kizim evlenirken ne karin agrilari yasayacak. Oglum oldugunda ben de mi cadi kaynana olucam. Allahima dua ettim hep. Allahim ben gelinime eziyet edeceksem ya da tam tersi olacaksa oglum olmasin dedim nerdeyse. Yani oyle ya kotu kv olmamak icin tepeye de cikarmamak lazim. Ama herseye karisan kv de olmak istemem. Bir sey daha ekliyeyim erkekler ne kadar sansli bu konuda kv dertleri yok. Olan hep kvlerin tabiriyle "el kizi" larina oluyo.

Son düzenleme:
Benim kayinvalidemle bir sorunum yok, gayet mesafeli ve duzgun bir iliskimiz var. Yilda 1-2 gorusur onda da belli bir seviyenin dışına cikmayiz.
Karsilikli olarak beklentiler ne kadar dusukse (kayinvalide gelinden gelinlik, gelin de kayinvalideden annelik beklemeyecek) o kadar huzur oluyor. Bunu bilir bunu soylerim, mesafe asla asilmamali.

Bu aralar hep dikkatimi çeken ya da benim de ayni beladan basim muzdarip oldugu icin mi bilemiyorum ama.. Evliligin icine eden kv ler.. Hic mi kvsiyle mutlu olan yok arkadas. Ama su bi gercek anlasilan kvsini seven gelin yok gibi sanirim yorum ve konulardan. Benim bir kizim var, yakinda oglumda olacak simdiden kara kara dusunceler iceridindeyim. Kizim evlenirken ne karin agrilari yasayacak. Oglum oldugunda ben de mi cadi kaynana olucam. Allahima dua ettim hep. Allahim ben gelinime eziyet edeceksem ya da tam tersi olacaksa oglum olmasin dedim nerdeyse. Yani oyle ya kotu kv olmamak icin tepeye de cikarmamak lazim. Ama herseye karisan kv de olmak istemem.
:KK42:

Çok düşünürsen kafayı yersin bak bana saldim çayıra mevlam kayıra zamanı gelince inceliği yerden kopartirim en fazla olur biter ömrümü onlar mi verdi

Benim kayinvalidemle bir sorunum yok, gayet mesafeli ve duzgun bir iliskimiz var. Yilda 1-2 gorusur onda da belli bir seviyenin dışına cikmayiz.
Karsilikli olarak beklentiler ne kadar dusukse (kayinvalide gelinden gelinlik, gelin de kayinvalideden annelik beklemeyecek) o kadar huzur oluyor. Bunu bilir bunu soylerim, mesafe asla asilmamali.

Sizin kv uzak sanırım:)

Ben kv ile iyi geçinenlerdenim. Sağ olsun çok iyi bi insan. 3 gelini var ama hiçbir zaman kızından ayırt etmedi. Bir hediye alacaksa kızıda dahil 4 tane alır aynısından. Ayrımcılık yapmaz çokta karışmaz.
Burada okurken hep art niyet aradım kayınvalidemde ama gerćekten bir art niyet kötü birşey bulamadım. Tek sorunumuz sık sık görüşmek ister ama gitmezsek gücenmez.

Bazen denk gelebiliyor. Böyle düsünüyorsanız eminim iyi bir kv olursunuz. :)

Gelinini oğlunu elinden alan bir rakip olarak görmezsen, oğlunun da bir birey olduğunu, onun da artık kendi hayatı olduğunu, doğru veya yanlış kendi kararlarını alabildiğini ve büyüdüğünü kabul edersen sorun olmaz bence :)

Aynen oyle dusundum ben.masallah

:KK70: aynen öyle düşündüm valla kaşıyin bi taraflarinizi nazar degmesin çünkü huysuz kv kişisi hiç çekilmiyor :KK51:
Bizim de anlaşamadığımız noktalar oluyor ama içimizde kötülük olmadığı ve birbirimizi sevdiğimiz için görmezden gelebiliyoruz.

Burada okuduğum kayınvalidelere bazen çok şaşırıyorum. Insan neden evladının kötülüğünü ister anlayamıyorum.

Ben seviyorum kv yi . Bana hiç bir zararı Yok gıcık içten paZarlıklı filan değil. İyi bir kadın geçmişte bir sürü sıkıntılar yaşamış. Onun dışında millet gelinliği bir kere giyeceksin ucuz olsun der bizimki tam tersini yapmıştı mesela ben almam dedikçe aldırdı filan . Bilmiyorum ben seviyorum onu . Ama tabi bi saygı sevgi çerçevesi var ben kimseyle yüzgöz olmam. Belki olsam çok farklı bir durumda olabilirdi ama bilemeyeceğim.

Bizim de anlaşamadığımız noktalar oluyor ama içimizde kötülük olmadığı ve birbirimizi sevdiğimiz için görmezden gelebiliyoruz.

Burada okuduğum kayınvalidelere bazen çok şaşırıyorum. Insan neden evladının kötülüğünü ister anlayamıyorum.

:D bizimde anlasamadigimiz bir sürü nokta var ve birbirimizi sevmiyoruz yani o beni seviyor galiba öyle davranıyor yalanciktan ben ama kesin kesin nefret ediyorum bile denebilir öyle yani o yüzden gormezdende gelemiyorum can dese çor geliyo :KK11:

Back
X