• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim Şişti

Esimle baska sorunlarim olsa da zamaninda !
Bizim kv yle aramizdaki siniri iyi cizdi
Benim kayinvalidem aslinda gelenekcidir diger eltilerimi koyden almislar
Esim dedi ki asla witch i onlarla karistirmicaksin
O hali yikayip ,senin mutfagini temizleyemez
Ailesinde yapmamis sende de yapamaz !
Onu komsulara ,dugun,mevlutlere goturemezsin gitmez!
Kadinda cizgiyi anladi ,kisacasi biraz es kisisinde bitiyor
Benim esimin babasi vefat etmis
Bir tek annesi var .
Ama abilerinin eslerine yaptigini bana yapmadi .
Bende soguk bi tipim aslinda ama kafalarimiz uydu demek ki :KK70:
Anladim.

Ben kizim olacagini duydugumda agladim :) dunyanin kahrini sende mi cekeceksin canimkizim diyerekten :) saglik sihhat en onemlisi tabii..Turk toplumunda boyle maalesef..

Benim kv uzak olsada laflari yetiyo cogu zaman.. cunku cok patavatsiz.. nerde ne soyleyecegini asla bilmez.. kirilir mi uzulur mu yok :) bende ayni seyi yapiyorum bazen.. taktik maktik yok bam bam bam :)

Sizin kv uzak sanırım:)

Evet uzagiz :)
Ama ne uzak kayinvalide gelin cekismeleri gordum, bizde olmadi, cunku telefondan birbirimize laf yetistirmeyiz, muhabbet nasilsin iyi misin, x nasil, y nasil ekseninde doner.
Bana 45 dk uzaklikta bekar gorumcem var, kayinvalidem kışın gelir bazen 1-2 ay kalir onda, gelmisken bir haftasonu da bize ugrar, biz pek gitmeyiz mesela onlar oradayken. Cunku biliyorum benim sabrimin sınırları var, fazla takilirsak o sınır aşılır, mesela 2 gunlugune kizimin yedigine ictigine karismasina tahammul edebiliyorum ama bunu bir hafta daha yasasam patlarim. O yuzden hic gerek yok :)

Başıma bir şey gelmeyecekse ben çok severim kayinvalidemi.
Başımın tacidir.
Onun da beni sevdiğini biliyorum, ziyadesiyle hissettiriyor.

önyargılı başlamamak lazım bu ilişkilere, ararsan bulursun... ama genelde aramasan da bela seni buluyor... ama iyi örneklerde yok değil

Kv ile benimde sorunum yok :-) 4 yıl evlilik +1 yıl nişanlılık. Kadın Polyana . Ben onun yerinde olsam bana eziyet ederdim :-) şaka bi yana eşini erken kaybetmiş ve evlatları GERÇEKTEN mutlu olsun isteyen bir anne. Bide benim anam iyi bir kv hakkını yemem :-) :-)

Eger oglunuzla gobek baginizi 30 lu yaslar ve sonrasinda kesmeye niyetli degilseniz uzgunum ama kotu bir kvalide olacaksiniz.. bu forumda 6 aylik oglusunu kocasindan, anasindan, babaannesinden kiskanan anneler gordu bu gozler.. bir de onlara katilan ve destekleyen bir topluluk var ki evlere senlik.. iste onlarin hic kvalidelerinden yakinma haklari yok bana gore, 20 sene sonra onlar da ogluslarini gelinden de kiskanacaklar..

Benim kvalidemle aram cok iyi, hatta bazen annemden cok onu aradigimi farkettim :KK53: karsilikli hicbir beklentimiz yok, sanirim benim iliskimde anahtar sozcuk bu.. birlikte her turlu aktiviteyi yapariz ama hic kendi konumumuzu ispat etmeye girismedik simdiye kadar..

ah bu konuda yanan ben .
Konumda yeni taptaze ah kaynana.
Cok sey bekledi benden umdugunu alamayinca iftiraya kadar gitti olay..

Bu aralar hep dikkatimi çeken ya da benim de ayni beladan basim muzdarip oldugu icin mi bilemiyorum ama.. Evliligin icine eden kv ler.. Hic mi kvsiyle mutlu olan yok arkadas. Ama su bi gercek anlasilan kvsini seven gelin yok gibi sanirim yorum ve konulardan. Benim bir kizim var, yakinda oglumda olacak simdiden kara kara dusunceler iceridindeyim. Kizim evlenirken ne karin agrilari yasayacak. Oglum oldugunda ben de mi cadi kaynana olucam. Allahima dua ettim hep. Allahim ben gelinime eziyet edeceksem ya da tam tersi olacaksa oglum olmasin dedim nerdeyse. Yani oyle ya kotu kv olmamak icin tepeye de cikarmamak lazim. Ama herseye karisan kv de olmak istemem. Bir sey daha ekliyeyim erkekler ne kadar sansli bu konuda kv dertleri yok. Olan hep kvlerin tabiriyle "el kizi" larina oluyo.
Buraya gelip de benim kayınvalidem ne kadar iyi diye konu açılamayacağına göre, sadece kötülerini okuyorsunuz haliyle. Benimki gayet iyidir mesela. Biraz laf sokar falan ama onun genel huyu o. Ki ben alınıyorum diye en az bana laf sokar, kendi kızlarına daha çok yapar bana çok kıyamaz.
Siz şimdiden kötü kv olmamak için tepeye çıkartmamak lazım dediğinize göre sizde çok umut göremedim geleceğe dair :D Normal bir insan siz iyisiniz diye niye tepenize çıksın? Çıkınca ne kazanacak? Sonuçta normal insanların tek istediği kendi yuvalarında mutlu, huzurlu, kimse karışmadan yaşamak. Benimki evime hiç karışmaz, yönetmeye asla çalışmaz o yüzden de iyidir.

Bu işin biraz şans işi olduğuna inananlardanım.
Çok iyi adamın çok cadı bir annesi olabildiği gibi,
Çok kötü bir adamın çok iyi bir annesi de olabiliyor.
Ve son seçenek ikisi de kötü, ya da ikisi de iyi olabiliyor.

Ben kayınvalidemi çok seviyorum, evlilik öncesi+sonrası hep çok iyi oldu aramız.
Benim annemi kaybetmem bizi daha çok yakınlaştırdı. O dönemde bana çok daha fazla özen göstermiş olmasını unutamam açıkçası.
Kızını kaybettiği için, başka kızı da olmadığı için, o beni kızı yaptı, ben annemi. Boşluklarımıza ilaç olduk sanırım...

Geçen yeni eleman alındı.. eleman anlatıyor şaşırdım.. kadının gelini varmış..
_oğlu ile gelini tartıştığında gelini, kv arıyor, oğlunu şikayet ediyor.. kv de oğlunu arayıp kızıyor.. gelinimi üzme, diye..
_ oğlumla küserim, barışırız.. ana oğuluz aramızda her türlü sorun halledilir.. ama gelinimle ana kız gibi olunmuyor.. bir soğukluk girerse araya bir daha düzelemeyiz.. onun için gelinimi tutarım.. diyor..
_ seni bizim kv ve annemle tanıştırıyım.. dedim.. ' olur..' dedi..:KK48:

Evet uzagiz :)
Ama ne uzak kayinvalide gelin cekismeleri gordum, bizde olmadi, cunku telefondan birbirimize laf yetistirmeyiz, muhabbet nasilsin iyi misin, x nasil, y nasil ekseninde doner.
Bana 45 dk uzaklikta bekar gorumcem var, kayinvalidem kışın gelir bazen 1-2 ay kalir onda, gelmisken bir haftasonu da bize ugrar, biz pek gitmeyiz mesela onlar oradayken. Cunku biliyorum benim sabrimin sınırları var, fazla takilirsak o sınır aşılır, mesela 2 gunlugune kizimin yedigine ictigine karismasina tahammul edebiliyorum ama bunu bir hafta daha yasasam patlarim. O yuzden hic gerek yok :)

En güzeli bence :) benimki yakın 10 dk mesafede ama bende gidip gelmiyorum. Ayda 1 filan o da eşimin gönlü olsun diye. Onun dışında 3 senedir nasılsın diye aramadım bugüne kadar :))) en güzeli böyle mesafe koymazsam çok kötü oluruz.
1 gün mecbur zaman geçirdiğimizde sinirlerim tavan yapıyor tartışmaya başlamamak için kendimi kasıyorum. O yüzden mesafe candır :))

hayatımda kv dem kadar sinsi, politik, ikiyüzlü,içtenpazarlıklı bir kadın tanımadım
yüüznü görsen sanırsın ki melek, o kadar tatlı dilli
ama hakkımda söylediği çoğu şeyi duydum zamanında

beni hep rakip olarak gördü, o kadar bencil bir insan ama sürekli ağlar ben çok fedakar anneyim diye kendi kendini över
timsah gözyaşları ile hayatını b,tiren sürekli kendine acındırma modunda olan
eli ayağı tutan, cebinde parası , arkadas cevresı olan
sürekli gezen, evle işle annelikle ilgisi olmayan bir kadın
ama sorsam bakkala bile gidemem ben kaybolurum o kadar da saf kadınım der :D

En güzeli bence :) benimki yakın 10 dk mesafede ama bende gidip gelmiyorum. Ayda 1 filan o da eşimin gönlü olsun diye. Onun dışında 3 senedir nasılsın diye aramadım bugüne kadar :))) en güzeli böyle mesafe koymazsam çok kötü oluruz.
1 gün mecbur zaman geçirdiğimizde sinirlerim tavan yapıyor tartışmaya başlamamak için kendimi kasıyorum. O yüzden mesafe candır :))

Aynen işte, kendi annem isime karistiginda aman anne karisma sen diyebiliyorum ama bunu kayinvalideme desem bozusuruz biliyorum, demezsem icimde dolar patlarim, en iyisi minimum seviyede gorusmek :)

Ben de sadece kayınvalidemi değil tüm sülaleyi çok çok severim.
Allahım razı olsun hepsinden çok iyiliklerini gördüm.

Kayınvalidemi 12 yıldır tanırım, 2 senelik de evliyim. Çok şükür bir kere kalbimi kırmamıştır ben de ona göre davranıp bi kez incitmemişimdir. Eşim annesine de anneme de bana da çok düşkündür hepimizin gönlünü yapar ayırt etmeden. Keşke herkes benim kadar şanslı olsa. Annem damadına göre yemek yapar kayınvalidem bana göre :D Allah razı olsun ikisinden de. Allah herkese böyle kayınvalideler nasip etsin inşallah.

Bu demek değil ki size taş atan kayınvalidenize gül atın. Haketmeyene sevgi saygı gösterilmesine karşıyım. Nolursa olsun o eşinin annesi'cilerden değilim. Gelinine zulmeden kadından kayınvalide de olmaz ana da. Melek gibi kadınlara sırf oğullarını bölüşemedikleri için kin güden kadınları Allah bildiği gibi yapsın

Back
X