İçim şişti

Yokuspokus

Nope thanks
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
18.150
76.575
598
Enteresan bir şekilde sakinim.
Koşmayı bıraktım.
İzliyor ve talep edilene, miskin halde katılıyorum.
Biraz da hissizleştim gibi.

Bugünün bir kısmını oğlanla ilgilenerek ve yer yer oyun oynayarak geçiştirdim.
Ondan önceki gün birkaç işi halletikten sonra oturdum karadelikler belgeseli izledim gecenin körü uyku kaçınca.
İyi geldi. Meğer bizim galaksinin ortasında bi karadelik varmış da biz onun etrafında dönüyormuşuz komple. Uzayla ilgilenmeyi bırakalı baya gelişme filan olmuş, hayret verici. Bu, en son hatırladığımda üzerine çalışılmakta olan bilindik bi teoriydi. Seneler önce adamlar ispatlamış ve ben sadece kendi hayatımın değil, bilimin filan da gerisinde kalmışım ya. Ama konu bu değil. Bu kafamdaki düşünce yoğunluğunu dağıtma-odak değiştirme çabalarımdan sadece biri.

Kafamın içi yoruldu be hanımlar, çok yoruldu.
Her şeyin üst üste gelmeye başladığı bir an vardır ya; onlardan birindeyim.
Kaç farklı parçaya bölünsem derken, olduğum yere oturup, hareket etmeme kararı aldım, ya da bıktım mı demeliyim? Bıktım yine galiba.

Eşim arabanın marş motorunu bozmuştu, onu tamirle geçirdi iki gününü izin alarak, çünkü ilgi alanı, fırsat bu fırsat parçayı sipariş etti ve işini ayarlayıp, arabasıyla babamın garaja kapanıp resmen aşk yaşadı.
O ara beni bi kırdı döktü zaten; güzellik olsun diye çaydır, yanında yemeliktir vb. bir şeyler yapıverdimdi; "Ben neyle uğraşıyorum, sen kayıntı derdindesin" diyerek azarı bastı.
Belki daha enerjik zamanımda olsam "Zıkkım ye, iyilik edende kabahat" cümleli bir girişle kendisine olayla ilgili hoş temennilerimi sunabilirdim ama tepki vermedim. Çünkü kafam doluydu.

Olayları tek tek anlatmak istemiyorum, baya alır çünkü.
Sadece mevcut tüm karmaşanın üzerine yeni sürüklemeler (Annemin yeni iş çıkarmaları), bir kaynar su yanığı ve regl de eklenmiş durumda. Ha bir de emrivaki bir yolculuk ve yolculuk öncesi alınan ve değiştirilen 4 araba lastiğinin de bir anda cepten çıkmasını ekleyelim.

Ben mi? Bana soran yok.
Niye sorsunlar, Gangsta uyar-erteler-yeniden planlar-olmazsa bekler.

Başımda yer yer yoklayan bi zonklama var.
O tarihi öbürünün üstüne koyuyorum, bakıyorum çakışıyor-biri geçiyor-öbürü istediğim gibi yetişmiyor.
Arada kardeşim ve babam var.
"Kendime kıydığım kadar, kimseye kıyamıyorum" gibi arabesk bi cümle kursam şuraya çok mu eğreti durur?
Üstü kapalı kalmış olabilir kızlar, anlamamanızı da anlarım, ne anlattım ben de bilmiyorum.
İçim, ruhum sıkıldı, öyle yazmak istedim.

Bana sadece "Geçer, değişir, yoluna girer, salla" filan deyin, yeter.

geçer , salla bacım
işin ozeti : hayat boş ,eğlen coş ,ölümün olduğu bu dünyada çokta şey yapma yaneeee ...
Not:umarim istediğin gibi bir yanıt olmuştur

Ölüm demeyeydiniz mükemmeldi.
Ölüm denince, kafamdakini gerçekleştiremeden ölüp gideceğim hüznü basıyor. :))

Mevsim degisiyor , hepimiz benzer durumdayiz
Hepsi gececek
Dugun icin kiyafeti aldin mi?

Diktirme kararı aldım, modeli seçtim, terzi ile konuştum ama annemin son hamlesi ile yetişmeme olasılığı %90a vardı... İstediğim olmayacak, hazıra kalacağım yani Milana. Rastgele bir beğeni ile alınmış içime tam sinmeyen bir şey olacak işte.

Ah Gangsta..zaman geciyo,bunlar da gecicek elbet.
Ve tum yasadiklarimiz, ogrendiklerimiz, tecrubelerimiz bize bi seyler kattigi kadar bi okadar da bizden goturecek.
Saglik olsun da..ölümün oldugu bu dunyada, hic bir sey cok da muhim degil aslinda ..
:*

Son düzenleme:
Yine neyine karisti ya
Offf benimde icim sisiyor , bi rahat biraksalar gercekten nasil bunaltriklarini gorseler
Neyse sakin kalalim , inaallah yetisir kuzum , olumlu dusun

Amaaannn olur böyle arada reglide varmış 3 bilemedin 5 gün sonra "zıkkımın kökünü ye iyilik edende kabahat, hödük" dersin kocana ohh miss

Bende klasik konuşmak istemiyorum ama hayat tam anlamıyla böyle .
Bazen yaşadığımız güzel anlar dışında geri kalani hep koşturmaca, birşeylerin üst üste gelmesi , insanlarin nazi niyazi . Geçim, çocuklar böyle saymakla bitmez .
Bazen bende köşeme çekilip hiç birşey yapmak istemiyorum ama bu da çok büyük bir lüks işte en fazla 1 saat sürüyor. .

Aman salla be bacım ya, yetiş yetiş nereye kadar!
Aynen şuan yaptığın gibi dur ve izle.
Hayat kısa, bir kelebeğin kanat çırpışındaki muazzamlığı kaçırma ve bu kadar verici olma.
Arzlar hiç bitmez, malum kapitalist dünya zaten.
Keyfin gelince tutarsın ucundan, gelmezse durur izlersin.
Çok da önemli şeyler olsa zaten şuan buraya yazana kadar yetişmiştin birkaç şeye.
Bırak, geçmesin.
Aksine yeni hayat biçimin olsun, yavaşlığı ve lüzumsuz her işin ortadan kalkmasını motto edin.

Yine neyine karisti ya
Offf benimde icim sisiyor , bi rahat biraksalar gercekten nasil bunaltriklarini gorseler
Neyse sakin kalalim , inaallah yetisir kuzum , olumlu dusun

Haberin yok tabi; kardeşimin tayin işlemleri bitti gidiyor. Annem de beni son güne kadar bekletip (Kurs açılış tarihine yakın, bakıcıyı bulup-test etme süremde devamdan kalmamam imkansız) oğlana 3 günlük günde 2-3 saatlik bakma sözünden cayarak "Ben de gidiyorum" diyor. Şimdi kardeşimle annemi yerleştirivermeye de gidiyoruz (Yol artı yerleşme geri dönüş derken sil bir haftayı), ayrıca annemin yokluğunda babam da bana emanet.
Daha sayayım mı? :)

Yuhhh harbiden yok artik
Icinin sismesi normal baby , yorumsuz kaldim su yazdiklarina , e sen ona guvenip de girdiydin bu kurs islerien
Tey allam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…