İçim şişti

Kara delikle ilgili gelişmeleri ben de takip etmemiştim ,şuan senden öğreniyorum ,utanç verici :/

Geçecek ,hatirlamayacaksin bile yada ilerde gülüp geçeceksin .bunları hatirlamayacagin kadar güzel şeyler olacak çünkü .

Kendime üzülürken arada sana da üzülüyorum :))

:) Benim üzülecek yerim şimdilik kalmamış gibi. Aslında hissetmiyorum, üzülüp üzülmediğimi bilmiyorum.
Güler geçer miyim, pişman mı olurum göreceğiz artık. "Hayırlısı be gülüm" haline geldim sonunda :))

Yuhhh harbiden yok artik
Icinin sismesi normal baby , yorumsuz kaldim su yazdiklarina , e sen ona guvenip de girdiydin bu kurs islerien
Tey allam ya

Yuh tabi ya :)
Demiyor da bana "Benim gitme fikrim var" diye, kardeşimin tayin belli olunca. Üzerine geçiyor da geçiyor, benim tarihler açıklanıyor, sonra patlatıyor bombayı. Ama eşeklik bende, sanki annemi bilmiyorum. :)
Neyse. Öyle.
Kvlerin tv siparişini ayarla, onun gidiver kurulumunu- ayarlarını yap (Çünkü biz karı-koca tüm ailenin tamir/sipariş/ulaştırma/yetiştirme/haberleştirme her bir şeyiyiz), orada bi de sağ bacağı haşla bi güzel. :)

Herşey tıkırında olduğunda korkuyorum şimdi ne olacak diye :)
İmtihan dünyası, bu kadar ufak şeyler geçer. Sakince bekleyip gülümseyip geçmesini izliyorum geçeceğini biliyorum. Bu sefer içim rahat oluyo :)
Tavsiye ederim :)

Geçmez ki niye geçsin. Kendine biraz dışarıdan bakmaya ne dersin? Belki "lan ben napıyorum" aşamasına geçerzin belki hıh?

Diyorum da, çok kündeye geliyorum.
O aşamadan bir önceki basamakta geziyorumdur belki şu an.
Çünkü günlerdir aynı şeyi sorgulayıp duruyorum. "Fazla mı gitmeye başladı benden?" halindeyim.
İçim bulandı.

Yok canııım fazla gider mi? Bebişim yaa çok mu sakinsin ne

Yok canııım fazla gider mi? Bebişim yaa çok mu sakinsin ne

Evet, üzerimde çok deli bi sakinlik var değil mi? :)
Konunun girişine de yazdım ya, ben de şaşıyorum, tuhaf bir şekilde sakinlikle kaplıyım.
Sinirden bi ortalığı kaldırırdım en azından ama yok. Neden ki?

Fırtına öncesi sessizlik mi acaba

Annene tek bir laf etmedin mi?
Şöyle ufaktan onu kibarca sarsacak...
Ilk de değilmis herhalde yari yolda bırakmaları....
Ona soguk ve mesafeli olman gerek artik bence...

Gecer,gecmeyen hicbirsey yok ki.Hayat boyu gecmeyecek dedigimiz neler,neler geciyor sizinki de gececek inanin.Anlatiminiza bayildim,cok tatlisiniz.

Annene tek bir laf etmedin mi?
Şöyle ufaktan onu kibarca sarsacak...
Ilk de değilmis herhalde yari yolda bırakmaları....
Ona soguk ve mesafeli olman gerek artik bence...

"Ben alıştım zaten söz verilip tutulmamasına, sorun değil" filan dedim sitemvari. Bana "E alışkınsın sen işte" dedi. :)
Sinirlendim, bildiğin içime içime gücenme ile karışık sinirlendim ama üzerine hiçbir şey demedim. O zamandan beridir de sakinlik kaplıyım. Kendimi sorguluyorum durmuş. Neyi nasıl yaparımı düşünüyordum, onu da bir tutam bıraktım. Tepkisiz-hareketsiz arası bi haldeyim sakince.

Sabır taşınız bile kendinize çatlıyor sanki.
Konularınızı hatırlıyorum; herkesi fazlaca düşünüyorsunuz da siz ne olacaksınız?

Hep derleyen toplayan; biletleri ayarlayan, yetişen , yetiştiren. Başkaları yüzünden kendi isteklerini içine içine tepen...

Siz çok güçlü; kadınlığın hakkını veren bir kadınsınız; kabul. Ama olmayın bu kadar güçlü. Ya da olun da belli etmeyin. Hep "Gangstawalk yapar, eder, kırılmaz; çünkü o güçlü." nün etkileri bunlar.

Est. güçlü sayılmam bence, her bir tarafımdan ailemdeki birine zincirli gibiyim. Anneme ayrı, babama ayrı, kardeşim, eşim, oğlum, hepsine ayrı ayrı. Evlat olarak ayrı, anne olarak ayrı, kardeş olarak, eş olarak ayrı ayrı... Güçlü olsam önce onlarla aramdaki dengeleri değiştirebilirdim. Aksine korkak olabilirim bile bir miktar, ya da uyar akıllı. Kendime baktığımda şu ara gördüğüm şey bu.

Deprem oldu.
Geçen bi konu açtığımda da olmuştu, evi değiştirme-eşyalar-annemle telefonda kapışma anında. Bu bi işaret mi
Bir güç "Sarsıl ve kendine gel, ölümlü dünya" mı diyor yine?
M missingandmygirl sen demesen de ölümü hatırlayacakmışım zaten görüyor musun? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…