Ben de aynı şeyleri yaşadım inanın. Benim eşim de aynı yaklaşımdaydı. Üstelik annesinden kendisi hoşlanmaz, hergün hergün tartışıyorlar, bi anne-evlat etkileşimi yok. Ama ben ağzımı açsam annesi bal kaymak, ben de kendini beğenmiş oluyorum. Haklı olmak da neymiş, kime neyi ispatlıycaz ki. Hiçbirşey benim huzurumdan önemli değil. Herkesin ne hali varsa görsün, eşim annesiyle hırgür mü ediyor, buyursun etsin. Eşimi de kayırmam artıkbir dediğimi iki etmeyen, evden çıkarken ayakkabılarımı bağlayan, montumun fermuarını çeken, her daim yanımda duran herşeyini bana göre ayarlayan adam, gerçekten benim haklı olduğum bir konuda ailesine dünya kadar laf etmemden dolayı çık git dedi bir gün. 4 gün sonra geldi aldı yalvardı. aynı hatayı ikimiz de yapmadık bir daha. erkekler birşey hakkında çok fazla ısrar ederek konuşulmasını sevmezler, size sevgisi kalmaz. erkekler sıkıntılı olayları sevmezler. yanı başında dır dır eden kadını sevmezler. biliyorum benciller ama öyleler. eşinizle aranızın iyi olmasını istiyorsanız lütfen dış mihrakların muhabbetini evde kesin, siz kaybedersiniz.
Ben de aynı şeyleri yaşadım inanın. Benim eşim de aynı yaklaşımdaydı. Üstelik annesinden kendisi hoşlanmaz, hergün hergün tartışıyorlar, bi anne-evlat etkileşimi yok. Ama ben ağzımı açsam annesi bal kaymak, ben de kendini beğenmiş oluyorum. Haklı olmak da neymiş, kime neyi ispatlıycaz ki. Hiçbirşey benim huzurumdan önemli değil. Herkesin ne hali varsa görsün, eşim annesiyle hırgür mü ediyor, buyursun etsin. Eşimi de kayırmam artık
Kesinlikleaynen size katılıyorum. bir ton laf ettikten sonra onu kaybedeceğimi anladım. gözü önündeki olayları sırf annesi yaptığı için "saf işte.." falan diyor. aylar sonraki yaklaşımından aslında gerçeği gördüğünü ama benim gözümde annesini koruduğunu anlıyorum. kendisi de aşamıyor bir türlü. o kadar çok tartıştık ki onlar yüzünden. artık annesini aramak istemiyor ama bana da laf ettirmiyor hala. ne halleri varsa görsünler. o kadın orda mis gibi otururken ben evde ağlıyorum. erkekler "döverim ama dövdürmem" zihniyetineler ve kabul etmekten başka çare yok.
laf olsun diye konu açmaktan kastını anlamadım açıklarsan sevinirim.Malumun ilanı. Daha önceki konularında böyle gidersen boşanirsiniz demiştik defalarca. Burada tum uyarilara ragmen siz burnunuzun dikine gittiniz. öfkenizi kontrol edemediği. O kadar oneriyr ragmrn tüm İlginizi sevgilisi sevkatinizi enerjinizi bebeginize verdiginiz için de tahammülsüz bir tip olup çıktınız.
Laf olsun diye konu açtığını düşündüğüm uyelerdensiniz.
Neyse, bebek dunyanin en guzel seyi olsa da tam bir enerji emicidir herseyi ister tüm benliğini talep eder bunun farkına varın bu bir. Enerjinizin belli bir kısmını bebeğinize verin ki size ve eşinize de kalsın. Enerjisiz anne tahammülsüz olur. Bebek bakımı konusunda yardım talep edin. KV ve anne ile tartismaktansa işbirliğine gidin. Bebek bakımı konusunda yardım istemekten de çekinmeyin.
Bir yuvayi korumak bebeginiz için yapacaginiz en önemli şeydir. Bebeginiz sutsuz de buyur ama anne babasız büyümek...
Bu lohusa dönemi hepimizin başından geçti herkes en az bir kere bu noktaya gelmiştir bir siz değilsiniz yani.
Eşinizi çok seviyorsunuz sağlıklı bir bebek sahibisiniz lütfen psikolojinizi toplayıp ailenize sahip çıkın.
Eşim sabah aradı oğlanı sordu bana da sen nasılsın dedi iyiyiz dedim bi şey demeyecek misin bana dedi hayır dedim kapattık. O kadar isteksizim ki dünden beri hayata karşı eşime karşı.
Bu yorumunu gorunce dogum sonrasi Depresyonda olduğunu düşündüm. Laf olsun diye demek o andaki sorununu yazıp gelen yorumları ve önerileri dikkate almamak demektir ama anlaşılan sende bu psikoloji bile kalmamış. Eşinle bu dönemde boşanman bu hayatta yapacağın en büyük hata olur. Bence destek al en acilinden. Burada insanlar yuvani dağıtma dedikçe ziddina hareket ediyorsun.Eşim sabah aradı oğlanı sordu bana da sen nasılsın dedi iyiyiz dedim bi şey demeyecek misin bana dedi hayır dedim kapattık. O kadar isteksizim ki dünden beri hayata karşı eşime karşı.
bak canım senin şahsında genel bir şeyler yazmak istedim.Eşim sabah aradı oğlanı sordu bana da sen nasılsın dedi iyiyiz dedim bi şey demeyecek misin bana dedi hayır dedim kapattık. O kadar isteksizim ki dünden beri hayata karşı eşime karşı.
Eşim sabah aradı oğlanı sordu bana da sen nasılsın dedi iyiyiz dedim bi şey demeyecek misin bana dedi hayır dedim kapattık. O kadar isteksizim ki dünden beri hayata karşı eşime karşı.
çağırsam düzelecek mi sence kafka? Korkuyorum. Yine ailesi yüzünden üzülmekten korkuyorum. Eşimi çağırıp gözümü kulağımı kapatmalı mıyımGelsen daha iyi olur.
Diyeceğin cümle buydu hera.
Ne diye inat ediyorsun. İsteksizlik değil bu.
Evet haklisin belki haklı olmanı görmesini bekliyorsun ama olmuyor be yavrum.
Erkekler bizim gibi değil, değil. Üzgünüm ama değil.
Sağlıklı düşünemiyorsun, bir mesaj at ve gelsin. Konusmasanda görmek istemesende o adam evinde dursun.
Haklı bile olsan şuan hatalı davranıyorsun.
çok haklısın. Bu mesajı çıktı alıp duvara yazsam yeri. Tam bana göre olmuş.bak canım senin şahsında genel bir şeyler yazmak istedim.
kendini güvenen dik duran kadın olmak, dik başlı olmak demek değildir.
dobra dürüst olmak demek, her şeyi kıra döke ifşa etmek değildir. üslup ve zamanlama önemlidir.
yuvan için, evladın için, huzur için alttan almak, affedici olmak pes etmek değildir, akıllıca davranmaktır.
sevgi aşk evlilik yeri geldiğinde karın/kocan için istemediğin kişilere bir süre katlanmaktır.
akıllı kadın/erkek eşinin ailesi hakkında asla yorum yapmaz. haksızlığa uğradığında seviyeyi korur. seviye yoksa susar ve yok gibi davranır. (ben 10 senedir öyle yapıyorum)
aşkta sevgide evlilikte çözümden kaçmak gurur değil aptallık.
yeni anne/baba olanlar 1 senede ancak alışıyor bebeğe. o yüzden mümkün olduğunca tartışmayın. tartışma çıkarsa oda değiştirin. evi ve aynı yatağı asla terketmeyin.
ilerde çok pişman olursunuz.
inan birkaç ay sonra sen bile bu yaptıklarına inanamayacaksın.çok haklısın. Bu mesajı çıktı alıp duvara yazsam yeri. Tam bana göre olmuş.
çağırsam düzelecek mi sence kafka? Korkuyorum. Yine ailesi yüzünden üzülmekten korkuyorum. Eşimi çağırıp gözümü kulağımı kapatmalı mıyım
çağırsam düzelecek mi sence kafka? Korkuyorum. Yine ailesi yüzünden üzülmekten korkuyorum. Eşimi çağırıp gözümü kulağımı kapatmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?