- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Allah bütün hastalara şifa versin ama gerçekten sağlıkçılarımız için daha fazla üzülüyorum. Biz korona hastalarından kendi irademizle uzak durabiliyoruz ama onların malesef böyle bir şansı ve hakkı yok. Ayrıca bizim onlara cok çok ihtiyacımız var. Allah öncelikle sağlık çalışanlarımız olmak üzere hepimizi bu illetten korusun hastalarımıza da şifa versin.
Doktorunuzla ilgili gelisme olursa yazarsanız ben de takipte kalıcam. İnşallah iyi haberlerini alırsınız.
Yazarım tabii ki. Resmen film şeridi gibi ilk doktora gittiğimiz andan son gördüğüm ana kadar gözümğn önünden geçti. Üstelik çok da iyi bir doktordıiur. Özellikle kötü huylu tümor vakalarında çok başarılı ameliyatları var. Özel hastane olmasına karşılık sıra beklemeden giremezsiniz. Tatil günleri bile çalışır. Babasının vefat ettiğini öğrendiği gün bizim okuldan bir arkadaşın sezeryanı vardı, onun sezeryanını yapıp memleketind öyle gitti ki 800 km yol. Allahım inşallah bütün hastalar iyi olur. Bitsin artık. Normale dönelim. Sıradan kaygılarımız olsun. Yanımızdaki ile aynı pakette bisküvi yiyelim, simidi bölüşellm.Allah bütün hastalara şifa versin ama gerçekten sağlıkçılarımız için daha fazla üzülüyorum. Biz korona hastalarından kendi irademizle uzak durabiliyoruz ama onların malesef böyle bir şansı ve hakkı yok. Ayrıca bizim onlara cok çok ihtiyacımız var. Allah öncelikle sağlık çalışanlarımız olmak üzere hepimizi bu illetten korusun hastalarımıza da şifa versin.
Doktorunuzla ilgili gelisme olursa yazarsanız ben de takipte kalıcam. İnşallah iyi haberlerini alırsınız.
Şu anda ciddiye almayan herkesi katil gibi görmeye başladım. Demek ki yakınlardan, tanıdıklardan biri hasta olunca öyle oluyormuş. Allahım bitsin artık lütfenÇevremede annem dahil çoğu kişi hasta oldu
Aileden 3 kişide öldü
Akıl fikir diliyorum miletimize hasta olanlara şifa sağlık personelinede sağlam sabır diliyorum
Allah yardımcısı olsun. İnşallah bu günler geçer biter de çabucakGerçekten sağlık sektöründe çalışanlar mahvoldular, bittiler resmen. Allah yardımcısı olsun hepsinin ve gani gani razı olsun hepsinden.
Benim görümcem de hastanede çalışıyor, korona testi falan yapıyor. Kafa olarak da beden olarak da bitmiş vaziyette. Otelde kalma hakları vardı geçen ay sonlandı, artık eve geliyor. Evde bypasslı baba var, odasından çıkmıyor. Çok üzülüyoruz haline. ☹☹ Telefonla görüşüyoruz, alt katımda ama hiç görmedim aylardır.
İnşallah doktorunuz atlatır. Çok geçmiş olsun.
Allah yardımcısı olsun. İnşallah bu günler geçer biter de çabucak
Hiç sormayın. Uyku falan gitti bende de. Gözlerimi kapatıyorum gözümün önüne geliyor. Sesi hala kulaklarımda. Bir de ben çok istekli ve heyecanlı bir anne değilim. Hamileyken de çok sakindim.onun ultrasonda bakarken gözleri ışıl ışıl olurdu, sürekli kendi kendine konuşurdu. Mucize, maşallah, Allahım ellere bak, Allahım burna bak, nasıl bir dünya var içeride görüyor musun derdi.Of ya adam gözümde canlandı benim de içim çiz etti Inşallah çıkar yogunbskimdan
Ben buraları geçtim sanırımŞu anda ciddiye almayan herkesi katil gibi görmeye başladım. Demek ki yakınlardan, tanıdıklardan biri hasta olunca öyle oluyormuş. Allahım bitsin artık lütfen
Çok çok yazık. Bir süre sonra doğum yaptırmaya, ameliyat olmaya, alçıya aldırmaya sağlık çalışanı kalmayacak. Allah yardımcımız olsunBenim korkum, ulkede doktorlar isyan ederse diye..O zaman ne kadar degerli olduklarini anlayacağız iste saglik calisanlarinin..Gerekli koruma malzemeleri yok diye duyuyoruz ne kadar dogru bilemiyorum tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?