İçim yanıyor yardim edin

Yani napabilirdimki baska kumar mi oynadim diye kenara cekildi aciklamasi buydu aslinda kirildim hep kirildim iletisim kursam cvp bu nasil bir iletisim kurabilirdimki ...benimle yuz yuze gelmek istemiyor beraber cocuklara anlatalim dedim onu bile istemiyor ben psikologla derim dedi 15 gundur yoktu cocuklar hep agliyor ama sanirim bitek beni degil cocuklarida boşuyor gozyaslari bile onu etkilemiyor masaya yumrugunu vurarak benim dedigimi dinlemesse bu is bitti diyerek pilini pirtini toplayip gitti cocuklarim camdan baba gitme dite agliyorlardi umursamadi bile

Cok tesekkurler ailesi herkes ondan habersiz gittim diye ona hak veriyor ben yapayalniz kaldim hakkimi beni savunan kimse yok annem evlatlarim yalvardi ona gitme diye ama gitti

Dik dur, bu adam asla koca da baba da olmamış zaten, boşanmayalım dediğin anda iyice ezecek seni, haksız falan değilsin, azıcık şirret olsan hepsi susar, sessiz olduğundan suçlu çıkıyorsun. Aklını kullan, bu boşanma işinden istersen kârlı çıkabilirsin. Hepsini yazdık bak.

Siz bu adama ben senin kölenim mesajı vermişsiniz. Adamda son damlasina kadar kullanmış bunu. En son kölelik kurallarına aykırı hareket edince bosuyor.

Bı uzman kölelik ailede başlar diyor. Aile önce kızını köle olarak, başından atılacak problem olarak görür. Kendine saygı olmadan bunu icsellestiren kız çocuğu, aynı psikolojisini evliliğinde de sürdürür.

Ailenin size atar yapması, gerektiği kadar iyi bir köle! Olmadığınız için. Geri dönmenizden korkuyorlar.

Gitme demesindeki mazeret neydi ? Keyfi bir istek mi ? Cok tuhaf olmus. Yalnizca dugun meselesi olduguna emin misiniz ?

Bu bahanesidir vardır onda başka şeyler

Canım sen kendını önemse. Adam zaten senın yanımda degılkı. Yemın edebılırım sana vermedıgı degerı başkalarına öyle bır verıyorlar ki. Hiç yanmasın ıcın

Adam rahat yaşamak için düğünü bahane etmiş. Çocuklarını düşünen adam 2,000 TL nafaka başka vermem demez. İleride bu konu olmaz başka bir konuyu bahane eder yine sizden ayrılmak isteyecekti. Parasını kendine harcayıp rahat yaşamak istiyor, bu hayatta ne çocukları ne de siz umrunda değilsiniz.

Gitme demesindeki mazeret neydi ? Keyfi bir istek mi ? Cok tuhaf olmus. Yalnizca dugun meselesi olduguna emin misiniz ?
Cocuk hastaydi ama oyle yatak dosek degil o disardaydi aksam vaktiydi aradi cocugum hastaneye gotur dedi oksuruyordu oda beni aradi beni ne ariyorsun sen gotursene dedi ben dugune gitcem dedim inat degilmi gitmiyceksin dedi e sen aksam vakti disarlarda gezcegene cocugu gotur cocuk hastayken sen disardasinda ben niye olamam dedim olay burdan patlak verdi 4 sene once ameliayt olmustu baska bir sehirde cocugum 5 aylik falandi gidemedim iki gun yatmaliydi gelme demisti zaten abisi gitmisti onu bile yuzume vurdu onca sene kin tasimis o nalaka dedim bu tartismayla sorun on sene onceki kini bile yureginde tasimasi istedigin kadar aciklama yap sabit fikir ve o kini asla bitmez annem benimle cocuklara bakiyor ona bile laf etti senin yuzunden ailen yuzunden kimse eve gelemiyor diye ki hep geldiler bunun suclusu benmiyim annem cocuk bakiyor yani bakiciyada yanasmiyosun anlatiyorum gun geliyor tartismada bunu gene diyor

Ben calisiyorum cunku annem uc haftaligina ablamin cocuguna bakmaya gitti cocuklar hasta oldu krese gidemediler izin al diyorum ben alamam almiyor alamam diyor surekli anne ne zamn gelcek gidip alcam diyordu e o zaman ne konusuyorsun annem sanki muhtac ta benim yanima siginmis gibi konusmalari vardi ya cocuguna bakiyor yani

Ya sen neden bu adamın boşanmaya kalkmasına üzülüyorsun ki, kurtuluyorsun resmen. Seni kim suçlu görürse görsün, dik dur. Ailene de çek restini, ben yıllarca bu çocukları neredeyse tek başıma büyüttüm düğüne gitmeye kalktım diye suçlu ben miyim, herkes kendi işine baksın deyip susturun hepsini ve bir daha elinize geçmeyecek bu fırsatı kullanıp boşanın. Allah bir daha böyle bir kapı açmaz, iyi kullanın

22 yasinda cidden 2 cocugunuz mu var? Es olamamis baba olamamis. Zaten yokmus ki adam. Bazi konulari insanlar zivanadan ciksin diye aciyolar ya tovbe mubarek gun

Ablam bende buna uzuluyorum onun beni kirmasina degilde benim bunun gibi bir insan icin bukadar yuregimin kirilmasina uzuluyorum neden boyle olduguma uzuluyorum neden hala aciklama yaptigima uzuluyorum ama dun buraya yazmam cok iyi oldu cok tesekkur ederim ozguvenim geldi sanki herkes digune gitmiycektin diye soyliycek saniyordum beni sucluycak oyle kendimi degersiz hissettirdiki etrafim cok tesekkur ederim

Size annen yüzünden onun yüzünden diye mesajla yazdıysa elinde bahaneye delil olsun diye yapıyor. Siz de sen bakıcıya izin vermedin, annen baksın dedin. Demeseydin o zaman falan yazın. Sabahlara kadar sokaklarda gezin, ben gezince sorun oldu. Beni hep kısıtladın falan yazın. Yazın da yazın yani

Dugun mugun hikaye, adam dışarda 2'nci bir hayat kurmus. Biri kesin vardır. Yasalar onunde esitsin, anlattıklarına gore sen haklısın. O kim ki bosanma seklini belirleyecek. Evden uzaklaştırma ile başla, kadına koruma karari direkt kadının beyani ile cikiyor. Çekişmeli dava ac ve calismaya bak

Adam zaten hukukçu abla herseyin en iyisi biliyor benim damarima basip cok msjlar yazmama sebep oldu bu surecte ben bilemedim

Adam seni sevmiyor, benzer bir şey eski evliligimde yaşadım sacma bahaneler buluyordu. Ben başlarda iyi niyetli düşünüyordum, safmisim. Tabi ki her iliski farklıdır ama sen de hissediyorsun bahane olduğunu. Sakin uzatma, bu evlilik uzadıkça çok daha kötusuyle karsilasacaksin. İnsanların hatalarını anlamasini falan bekleme. Sevse zaten bunları sana yapmazdı

Bana başka biri de var gibi geldi. Hiç şüphelendiğiniz bir şey olmadı mı konu sahibi?

Bana başka biri de var gibi geldi. Hiç şüphelendiğiniz bir şey olmadı mı konu sahibi?
Yani teline caktirmadan baktim bjr ara cok gec geliyordu ama hicbisey bulamadim cok ciddi ve mesafelidir insanlara karsi o yuzden cok kondurmadim ...benden 3.cocuk istiyordu hatta 4 5 asla istemiyorum sana guvenmiyorum demistim... simdi eminim oldugum tek sey bosanip cocuk yapcagi hatta imam nikahi kiyipta yapabilir bosanma devam ederken ailesi ses etmez alirlar bolgesinden bir kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…