- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
Boşanma davası sonuçlanana kadar sadakat yükümlülüğü devam eder. Öyle bir şey yakalarsanız tazminat davası açınYani teline caktirmadan baktim bjr ara cok gec geliyordu ama hicbisey bulamadim cok ciddi ve mesafelidir insanlara karsi o yuzden cok kondurmadim ...benden 3.cocuk istiyordu hatta 4 5 asla istemiyorum sana guvenmiyorum demistim... simdi eminim oldugum tek sey bosanip cocuk yapcagi hatta imam nikahi kiyipta yapabilir bosanma devam ederken ailesi ses etmez alirlar bolgesinden bir kiz
En kotu davranis tipi bu iste. Ofkesinde gececektir elbet. Siz mutlaka ciddi bir tavir almalisiniz. Hos bir davranis degil.Cocuk hastaydi ama oyle yatak dosek degil o disardaydi aksam vaktiydi aradi cocugum hastaneye gotur dedi oksuruyordu oda beni aradi beni ne ariyorsun sen gotursene dedi ben dugune gitcem dedim inat degilmi gitmiyceksin dedi e sen aksam vakti disarlarda gezcegene cocugu gotur cocuk hastayken sen disardasinda ben niye olamam dedim olay burdan patlak verdi 4 sene once ameliayt olmustu baska bir sehirde cocugum 5 aylik falandi gidemedim iki gun yatmaliydi gelme demisti zaten abisi gitmisti onu bile yuzume vurdu onca sene kin tasimis o nalaka dedim bu tartismayla sorun on sene onceki kini bile yureginde tasimasi istedigin kadar aciklama yap sabit fikir ve o kini asla bitmez annem benimle cocuklara bakiyor ona bile laf etti senin yuzunden ailen yuzunden kimse eve gelemiyor diye ki hep geldiler bunun suclusu benmiyim annem cocuk bakiyor yani bakiciyada yanasmiyosun anlatiyorum gun geliyor tartismada bunu gene diyor
Sorunlu toksik evliliklerin cezasını çocuklar çekiyor asıl onlara üzülüyorum.Cocuk hastaydi ama oyle yatak dosek degil o disardaydi aksam vaktiydi aradi cocugum hastaneye gotur dedi oksuruyordu oda beni aradi beni ne ariyorsun sen gotursene dedi ben dugune gitcem dedim inat degilmi gitmiyceksin dedi e sen aksam vakti disarlarda gezcegene cocugu gotur cocuk hastayken sen disardasinda ben niye olamam dedim olay burdan patlak verdi 4 sene once ameliayt olmustu baska bir sehirde cocugum 5 aylik falandi gidemedim iki gun yatmaliydi gelme demisti zaten abisi gitmisti onu bile yuzume vurdu onca sene kin tasimis o nalaka dedim bu tartismayla sorun on sene onceki kini bile yureginde tasimasi istedigin kadar aciklama yap sabit fikir ve o kini asla bitmez annem benimle cocuklara bakiyor ona bile laf etti senin yuzunden ailen yuzunden kimse eve gelemiyor diye ki hep geldiler bunun suclusu benmiyim annem cocuk bakiyor yani bakiciyada yanasmiyosun anlatiyorum gun geliyor tartismada bunu gene diyor
Ya hayatında biri var ya da hayatını yasamak istiyor. İş arkadaşlarımdan erkek olanlar arasında sohbet ediyordu. Biri dedi ki şu kadar nafaka veriyorum. Şu kadar görüyorum. Diğerleri dedi ki oo daha iyiymiş. Daha karlı biz de bosanalim..haftada bir görmek de işlerine gelecek çünkü çocuk bakmak kolay değil.Cok tesekkurler ailesi herkes ondan habersiz gittim diye ona hak veriyor ben yapayalniz kaldim hakkimi beni savunan kimse yok annem evlatlarim yalvardi ona gitme diye ama gitti
Düğüne gittiğiniz için değil, eşiniz alım-satım derken maddi rahatlığa erişmiş biti kanlanmış, sizinle ve hasta olmasına rağmen çocuklarıyla bile ilgilenmeyen biri olduğuna göre gözü dışarıya da kaymış, hazır fırsat bu fırsat deyip düğüne gitmenizi bahane ederek evi terk etmiş, kendiniz yazmışsınız ne anneliğimi ne eşliğimi beğenmiyordu diye, özür dilerim ama eşiniz çok çakal, yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, düğüne gitmenizi bahane edip kendini sıyırıvermiş, aileniz bile söz dinlemediniz diye sizi suçluyor olacak iş değil.Arkadaslar merhaba konuyu uzun uzadiya yazmiycam esim hep benden habersiz ali satim yapar arabamizi satar disardan gec gelir bekar hayati yasardi ...birgun dugune gitcektim yarim saatligine ....gitme dedi gittim ve evi terk etti ve beni bosuyor iki cocugum var icim yaniyor ben bunca sene sineye cekerken bir yarim saatlik dugun boylemi sonuclanmaliydi cok kotuyum cok
Cok dogru iki laf etmeye baslayinca bu saftirigin gozu acildi kacayim dedi ....burdaki yorum yapan sizin ellerinize saglik oyle iyi geldinizkiDüğüne gittiğiniz için değil, eşiniz alım-satım derken maddi rahatlığa erişmiş biti kanlanmış, sizinle ve hasta olmasına rağmen çocuklarıyla bile ilgilenmeyen biri olduğuna göre gözü dışarıya da kaymış, hazır fırsat bu fırsat deyip düğüne gitmenizi bahane ederek evi terk etmiş, kendiniz yazmışsınız ne anneliğimi ne eşliğimi beğenmiyordu diye, özür dilerim ama eşiniz çok çakal, yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, düğüne gitmenizi bahane edip kendini sıyırıvermiş, aileniz bile söz dinlemediniz diye sizi suçluyor olacak iş değil.
Cokkkk tesekkur ederim destekleriniz icin kaarsimda bir hukukçu var bende uyanik olmaliyim haklisinizYa hayatında biri var ya da hayatını yasamak istiyor. İş arkadaşlarımdan erkek olanlar arasında sohbet ediyordu. Biri dedi ki şu kadar nafaka veriyorum. Şu kadar görüyorum. Diğerleri dedi ki oo daha iyiymiş. Daha karlı biz de bosanalim..haftada bir görmek de işlerine gelecek çünkü çocuk bakmak kolay değil.
Hayatında biri olmasa bile istediğim kadınla yatarım istediğimi yer içerim istediğim gibi dağıtırım diye düşünüyordur. Haftada bir çocukları görür. Tek boşanmış aile çocukları onlar mı diye düşünür. İki bin verir vicdani da rahat olur.
Siz eğer güçsüz durup gel derseniz çocuklar derseniz o daha da kendini haklı görür. Daha da içi rahat olur. Olan size ve çocuklarınıza olur. Psikolojisi bozulmuş bir anne, umursamaz bir baba ve eskiye göre daha kötü bir maddiyata kalakalirlar.
Şimdi kulaklarınızı çevreye tikayin. Sizin yasal haklarınız var. Hepsini sonuna kadar alın. Düğüne izinsiz gitmek suçsa bile cezası bosanmak değil. Kaldı ki izin almanız gerekmiyor. Anlaşmalı boşanmada ya ağır şartlar koyun yada çekişmeli boşanma davası açın.
İçiniz yansa bile asla düşünmeyin olanları. Allah onu hayatınızdan çıkararak size iyilik yapıyor belki de..bunu bir lütuf olarak görün ve zamana bırakın. Çocuklarınıza yeni bir aile kurabilirsiniz. Hayatınıza iyi bir insan ve doğru bir erkek profili girebilir. Olmayan babayı kocayı oldurmak kadar zoru yok. Madem gitmek istedi bırakın gitsin. Sizin vicdanınız rahat. O kadar soruna rağmen oldurmaya calismissiniz. Gitmek istiyorsa gitsin. Tutmayın.
Karşınızda bir hukukçu varsa bir avukattan yardım almadan bunun altından kalkamazsınızCokkkk tesekkur ederim destekleriniz icin kaarsimda bir hukukçu var bende uyanik olmaliyim haklisiniz
Vay be aynen bin lirayi kabul etmiyorum diye cekismeliymis blof falan yapmiyor yani ne diyim hayirlisi iyiki varsinizSeni sevse,değer verse böyle boş bir sebep için yuvasını yıkar,seni böyle üzer mi? Hiç engel olma,kabul et derim boşanmayı.
Bin lira dediğin ne? Nafaka mı?Vay be aynen bin lirayi kabul etmiyorum diye cekismeliymis blof falan yapmiyor yani ne diyim hayirlisi iyiki varsiniz
Bin bin iki cocuguma totalde iki bin ve sadece cmrtesi yatmasiz görme tefe tufede koymamis miktaraBin lira dediğin ne? Nafaka mı?
Sana nafaka vermeyecek miymiş? Çalışıyor musun? Gelirin var mı?Bin bin iki cocuguma totalde iki bin ve sadece cmrtesi yatmasiz görme tefe tufede koymamis miktara
Bir tarafına soksun 1000 TLyi be terbiyesize bak. 1000 TL çocuğun neyini karşılayacakmış? Bırakın ya bırakın bu adama bahane olmuş sizin düğüne gitmeniz. Şu davar için kendi içinizi ne yakıyorsunuz. Size ve çocuklarına değer vermeyen bir hödük o.Bin bin iki cocuguma totalde iki bin ve sadece cmrtesi yatmasiz görme tefe tufede koymamis miktara
İmkanınız varsa boşanma avukatı tutun, evi terk eden kendisi, düğüne gitti o yüzden terk ettim hukuken komik bir savunma olur bence, madem eşiniz beyefendi size protokolü imzalatamadığı için çekişmeli açıyorum diye havalanmış, avukatınızla şöyle maddi manevi sağlam bir tazminat davası da açarsınız.Davayi pazartesi aciyorum demis acsin bakalim cekismeli olcakmis dava
Çekişin bakalım, boşanmak isteyen de çekişmek isteyen de o, ne hali varsa görsün.Davayi pazartesi aciyorum demis acsin bakalim cekismeli olcakmis dava
Vay uyanık vay. Hızlıca bir avukatla görüşün, tedbir nafakası talep etmeyi de unutmayın. Delil toplayın, yazışmaları kesinlikle silmeyin, hatta sosyal medyasında paylaştığı geceleri dışarıda olduğuna, sizsiz tatile gittiğine vs dair her ne varsa ekran fotoğrafı olarak kaydedin tarih ve saatler görünsün. Yazışarak tartışırsanız yıllarca size yaptıklarını yazıp bunları doğrular nitelikte cevap vermesini sağlayın. Telefon görüşmelerinizi kayıt altına almanın bir yolu varsa bundan sonrakileri bu şekilde kayıt altına alın, delil olarak sunarsınız.Bin bin iki cocuguma totalde iki bin ve sadece cmrtesi yatmasiz görme tefe tufede koymamis miktara
Çekişin bakalım, boşanmak isteyen de çekişmek isteyen de o, ne hali varsa görsün.
Vay uyanık vay. Hızlıca bir avukatla görüşün, tedbir nafakası talep etmeyi de unutmayın. Delil toplayın, yazışmaları kesinlikle silmeyin, hatta sosyal medyasında paylaştığı geceleri dışarıda olduğuna, sizsiz tatile gittiğine vs dair her ne varsa ekran fotoğrafı olarak kaydedin tarih ve saatler görünsün. Yazışarak tartışırsanız yıllarca size yaptıklarını yazıp bunları doğrular nitelikte cevap vermesini sağlayın. Telefon görüşmelerinizi kayıt altına almanın bir yolu varsa bundan sonrakileri bu şekilde kayıt altına alın, delil olarak sunarsınız.
Onun çekişmeli davaya vakti varsa sizin de vaktiniz var. Sizden alınan altın, birikim falan varsa bunları da dava dilekçenize ekleyeceğiniz gibi kışkırtıp bunları onun aldığını söylemesini de sağlayın. Bunlar çok önemli ayrıntılar. Düğün takı merasimi videonuz bile lazım olabilir. Onları da bulun ve saklayın
Not: hiç boşanmadım, bunların hepsini kkdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?