İçim yanıyor yardim edin

Boşanma davası sonuçlanana kadar sadakat yükümlülüğü devam eder. Öyle bir şey yakalarsanız tazminat davası açın

Herşeyi silin eşinizi,size destek olmayan aileleri,arkadaşları bunu göze aldığınızda altından kalkamayacağınız yük kalmaz. Yaşınız küçük ama tecrübeniz büyük olacak çocuklar anneleri güçlü olursa mutlu olurlar şimdi babam nerde derler akılları erince onun zaten aklı bizde değilmiş derler. Kötü sürecek bir evlilik için bir saat bile heba etmeye değmez bunlardan korkmayan kadınıda çoğu erkek üzemez.

En kotu davranis tipi bu iste. Ofkesinde gececektir elbet. Siz mutlaka ciddi bir tavir almalisiniz. Hos bir davranis degil.

Sorunlu toksik evliliklerin cezasını çocuklar çekiyor asıl onlara üzülüyorum.

İyi bir avukat tutun. Anlaşmalı boşanmayı kesinlikle kabul etmeyin. Sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Bu süreçte hiç muhatap olmayın. Avukatınız muhatap olsun. Güçsüz de olsanız güçlü durmaya çalışın.

Cok tesekkurler ailesi herkes ondan habersiz gittim diye ona hak veriyor ben yapayalniz kaldim hakkimi beni savunan kimse yok annem evlatlarim yalvardi ona gitme diye ama gitti
Ya hayatında biri var ya da hayatını yasamak istiyor. İş arkadaşlarımdan erkek olanlar arasında sohbet ediyordu. Biri dedi ki şu kadar nafaka veriyorum. Şu kadar görüyorum. Diğerleri dedi ki oo daha iyiymiş. Daha karlı biz de bosanalim..haftada bir görmek de işlerine gelecek çünkü çocuk bakmak kolay değil.

Hayatında biri olmasa bile istediğim kadınla yatarım istediğimi yer içerim istediğim gibi dağıtırım diye düşünüyordur. Haftada bir çocukları görür. Tek boşanmış aile çocukları onlar mı diye düşünür. İki bin verir vicdani da rahat olur.

Siz eğer güçsüz durup gel derseniz çocuklar derseniz o daha da kendini haklı görür. Daha da içi rahat olur. Olan size ve çocuklarınıza olur. Psikolojisi bozulmuş bir anne, umursamaz bir baba ve eskiye göre daha kötü bir maddiyata kalakalirlar.

Şimdi kulaklarınızı çevreye tikayin. Sizin yasal haklarınız var. Hepsini sonuna kadar alın. Düğüne izinsiz gitmek suçsa bile cezası bosanmak değil. Kaldı ki izin almanız gerekmiyor. Anlaşmalı boşanmada ya ağır şartlar koyun yada çekişmeli boşanma davası açın.
İçiniz yansa bile asla düşünmeyin olanları. Allah onu hayatınızdan çıkararak size iyilik yapıyor belki de..bunu bir lütuf olarak görün ve zamana bırakın. Çocuklarınıza yeni bir aile kurabilirsiniz. Hayatınıza iyi bir insan ve doğru bir erkek profili girebilir. Olmayan babayı kocayı oldurmak kadar zoru yok. Madem gitmek istedi bırakın gitsin. Sizin vicdanınız rahat. O kadar soruna rağmen oldurmaya calismissiniz. Gitmek istiyorsa gitsin. Tutmayın.

Düğüne gittiğiniz için değil, eşiniz alım-satım derken maddi rahatlığa erişmiş biti kanlanmış, sizinle ve hasta olmasına rağmen çocuklarıyla bile ilgilenmeyen biri olduğuna göre gözü dışarıya da kaymış, hazır fırsat bu fırsat deyip düğüne gitmenizi bahane ederek evi terk etmiş, kendiniz yazmışsınız ne anneliğimi ne eşliğimi beğenmiyordu diye, özür dilerim ama eşiniz çok çakal, yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, düğüne gitmenizi bahane edip kendini sıyırıvermiş, aileniz bile söz dinlemediniz diye sizi suçluyor olacak iş değil.

Cok dogru iki laf etmeye baslayinca bu saftirigin gozu acildi kacayim dedi ....burdaki yorum yapan sizin ellerinize saglik oyle iyi geldinizki

Cokkkk tesekkur ederim destekleriniz icin kaarsimda bir hukukçu var bende uyanik olmaliyim haklisiniz

Seni sevse,değer verse böyle boş bir sebep için yuvasını yıkar,seni böyle üzer mi? Hiç engel olma,kabul et derim boşanmayı.

Seni sevse,değer verse böyle boş bir sebep için yuvasını yıkar,seni böyle üzer mi? Hiç engel olma,kabul et derim boşanmayı.
Vay be aynen bin lirayi kabul etmiyorum diye cekismeliymis blof falan yapmiyor yani ne diyim hayirlisi iyiki varsiniz

Bin bin iki cocuguma totalde iki bin ve sadece cmrtesi yatmasiz görme tefe tufede koymamis miktara
Bir tarafına soksun 1000 TLyi be terbiyesize bak. 1000 TL çocuğun neyini karşılayacakmış? Bırakın ya bırakın bu adama bahane olmuş sizin düğüne gitmeniz. Şu davar için kendi içinizi ne yakıyorsunuz. Size ve çocuklarına değer vermeyen bir hödük o.

Davayi pazartesi aciyorum demis acsin bakalim cekismeli olcakmis dava
İmkanınız varsa boşanma avukatı tutun, evi terk eden kendisi, düğüne gitti o yüzden terk ettim hukuken komik bir savunma olur bence, madem eşiniz beyefendi size protokolü imzalatamadığı için çekişmeli açıyorum diye havalanmış, avukatınızla şöyle maddi manevi sağlam bir tazminat davası da açarsınız.

Boşanıyorsunuz diye üzülebilirsiniz zira senelerdir birlikte olduğunuz iyi kötü günleri paylaştığınız sevdiğiniz birinden ayrılıyorsunuz ama o sizi sizin kadar sevmiyor, ki eften püften bir şeyi bahane edip evi terk ediyor ve boşanırken de maddi manevi nasıl ucuza sıyrılırım hesabı yapıyor, sizi geçtim ortada 2 tane çocuk var, o çocukları siz babanızın evinden getirmediniz, sizin çocuğunuzsa onun da çocuğu, çocuklarını haftada bir gün birkaç saat görüp bırakacak 2 çocuğa 2 bin lira nafaka verip babalık yaptığını iddia edecek, yok öyle dünyaaa, eşiniz kesin bir şeyler karıştırıyor.

Dik durun, boyun eğmeyin ve bu arada siz de ah vah edip üzülmek yerine biraz araştırma yapın, bulabildiğiniz her delil kardır.

Davayi pazartesi aciyorum demis acsin bakalim cekismeli olcakmis dava
Çekişin bakalım, boşanmak isteyen de çekişmek isteyen de o, ne hali varsa görsün.
Bin bin iki cocuguma totalde iki bin ve sadece cmrtesi yatmasiz görme tefe tufede koymamis miktara
Vay uyanık vay. Hızlıca bir avukatla görüşün, tedbir nafakası talep etmeyi de unutmayın. Delil toplayın, yazışmaları kesinlikle silmeyin, hatta sosyal medyasında paylaştığı geceleri dışarıda olduğuna, sizsiz tatile gittiğine vs dair her ne varsa ekran fotoğrafı olarak kaydedin tarih ve saatler görünsün. Yazışarak tartışırsanız yıllarca size yaptıklarını yazıp bunları doğrular nitelikte cevap vermesini sağlayın. Telefon görüşmelerinizi kayıt altına almanın bir yolu varsa bundan sonrakileri bu şekilde kayıt altına alın, delil olarak sunarsınız.
Onun çekişmeli davaya vakti varsa sizin de vaktiniz var. Sizden alınan altın, birikim falan varsa bunları da dava dilekçenize ekleyeceğiniz gibi kışkırtıp bunları onun aldığını söylemesini de sağlayın. Bunlar çok önemli ayrıntılar. Düğün takı merasimi videonuz bile lazım olabilir. Onları da bulun ve saklayın

Not: hiç boşanmadım, bunların hepsini kkdan öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…