- 21 Şubat 2020
- 146
- 46
- 48
- 28
- Konu Sahibi yilinsongunu
-
Annesi birbirimize attığımız açık fotoğraflara tanık oldu, o yüzden beni istemiyorlar. Benle olursa onu reddedeceklerini söylemişler. O yüzden devam edemiyoruz. Ben de kopamıyorumSizi gerçekten seviyorsa eninde sonunda kavuşursunuz merak etmeyin. Yok ailesinin lafı ile hareket edecekse olmaması sizin de hayrınıza zaten.
Annesi birbirimize attığımız açık fotoğraflara tanık oldu, o yüzden beni istemiyorlar. Benle olursa onu reddedeceklerini söylemişler. O yüzden devam edemiyoruz. Ben de kopamıyorum
Belli ki siz evlenseniz bile aile size hiç rahat vermeyecek ve sevgilinizde arkanızda duramayıp sizi ailesine ezdirecek. Şu an üzülüyorsunuz ama belki gün gelir iyi ki olmamış dersiniz. Değer gördüğünüz ve gerçekten sevildiğiniz insanlarla.Annesi birbirimize attığımız açık fotoğraflara tanık oldu, o yüzden beni istemiyorlar. Benle olursa onu reddedeceklerini söylemişler. O yüzden devam edemiyoruz. Ben de kopamıyorum
Bu kadar arabeske bağlamaya gerçekten gerek yok.Daha önce de bahsetmiştim sevgilimin ailesi bir takım hatalarımız yüzünden evliliğe sıcak bakmıyor diye. Her zaman çok sevdik kopamadık. Askerlik için tecilini bozmuştu. En azından askere gidene kadar devam edelim diye düşündük. Sonrasında o memleketine gidip ailesiyle iş kuracak. Çook çok uzaklara ve ailesi yüzünden kopmak zorundayız. Dün gece sevk tarihine baktığımızda son bir haftasının kaldığını öğrendik. Canım çok yanıyor. Bu kadar erken tahmin etmemiştik hiç. Sevdiğimle son bir haftamız ve onsuzluğu kaldıramıyorum. Ne yaparım nasıl atlatırım akıl verir misiniz
Evet oğulları da attı. Ona da çok tepki gösterdiler ama ilk tepkileri o kızla evlenmiceksin olmuş.Birbirimize diyorsun o zaman oğulları da atmış...
Bu aileye gelin gitmemen en hayırlısı
Resimleri elimle ben sildim bizzat, tabi yine de kimseye güven olmuyor haklısınız, cahillik ettim.Bence ayrılmaya uzulecegine o resimleri ondan al ,o ve ailesi ilerde kullanmasin
Bu saatten sonra kendini düşün.
İyi ki demem için bu günleri atlatmam lazım, sevgilimi çok seviyorum. Neden bu kadar güçsüzüm bende bilmiyorumBelli ki siz evlenseniz bile aile size hiç rahat vermeyecek ve sevgilinizde arkanızda duramayıp sizi ailesine ezdirecek. Şu an üzülüyorsunuz ama belki gün gelir iyi ki olmamış dersiniz. Değer gördüğünüz ve gerçekten sevildiğiniz insanlarla.
Neden ama, gerçekten sevdiğin birinden ayrılmak umursanmayacak bişey mi?Bu kadar arabeske bağlamaya gerçekten gerek yok.
Ailesi yok sayıyor reddediyor ama, meydan okuyabilir mi ki?Bence sadece sen seviyorsun sevgilin sevse sana bu kadar düşman ailesiyle iş tutmaz kendi ayakları üzerinde durmaya çalışır
Böyle bir ailesi olan biriyle evlenmediğinize sevinmeniz lazım. İstenmeyen gelin modunda olan yüzlerce konu var. Okursanız ayrılmanın en doğru karar olduğunu anlarsınızNeden ama, gerçekten sevdiğin birinden ayrılmak umursanmayacak bişey mi?
Kaldı ki sizi +18 sitelerinde aldatmış birinden çoktan ayrılmanız gerekirdiNeden ama, gerçekten sevdiğin birinden ayrılmak umursanmayacak bişey mi?
Sizi aileniz sevgiliniz yüzünden reddetse kaçarsınız bile belki ama o yapamıyor dimi ?Ailesi yok sayıyor reddediyor ama, meydan okuyabilir mi ki?
Şuan çok sevdiğim insandan ayrılacak olmanın üzüntüsünden mantıklı düşünemiyorum maalesef. Nasıl üzebilir resim konusunda?Sevgilim dediğin adam daha büyümemiş.
Anne bahane.
Anne bahane değilse zaten sen istememelisin. Bağımlı erkekten cacık bile olmaz.
Ayrıca resim meselesi seni ilerde üzer haberin olsun.
Ailesi reddediyor amaSizi aileniz sevgiliniz yüzünden reddetse kaçarsınız bile belki ama o yapamıyor dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?