• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Içim yanıyor....:((((

elele

canlarım benim....
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
1.619
6
156
Diğer
SELAMLAR..
kızlar içim yanıyor çok üzgünüm ne olur dualarınızı eksik etmeyin okuyabien bildiğini okusun Allah aşkı için ...geçtiğimiz cumartesi doğum yaptım fakat suyum erken geldiği hemen doğuma hastaneye gitmediğim için bebek içeride enfeksiyon kapmış yüksek solunumdanda küveze aldılar..2 gündür küvezde...ne kadar zormuş...Allah ım sağ salim sağlıklı akıllı şekilde bebeğimzi kucağımıza alıp evimize getirmeyi nasip etsin..bu arada bir de ben de doğumdan saatler önce alınan kanda hepatit c çıkmış ikinci geniş bir test yapıldı sonuç bir ay sonra çıkıcak..o nedenle de süt veremiyorum bebeğime...hepsi üst üste geldi..inşallah benim sonuçlarım da temiz çıkar yavrularımı da eşime de benden bişi bulaşsın istemem..süt veremediğimden de göğüslerim çok ağrıyor...inşalalh bebeğim de ben de sağlığımıza kavuşuruz yine süt verebilirim..lütfen aklınıza geldikçe ahmetim için dua edin...

Canım Allah şifa versin korkma birşey olmaz. Su geldikten 8 saat içerisinde gittiysen onunla ilgisi olmayabilir. Aman ha süt veremiyorum diye öyle durma, mutlaka sütlerini sağman gerekli yoksa lohusa ateşi ve beze yapar. Sakın ihmal etme

ALLAH yardımcın olsun bebeğin eşin ve seninle mutlu bir yuva kurmanı diliyorum bu günlerde geçecek üzülme canım.

Canım Allah şifa versin sana da ahmetinide Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşaallah... Allah kolaylık versin canım...

canım bende seni çok merak ediyordum.bebeğin hayırlı olsun canım.inşallah herşey düzelecek.dualarımız seninle:16:

ahmet hos geldı dunyaya.bende merak etmıstım senı yakında dogum yapacagını yazmıstın.ınsallah ıkınız de hayırlısıyla saglıgınıza kavusun.sevgıler

Son düzenleme:
canım Allah sana ve küçük ahmet'e şifa versin bir an önce kucağına almayı nasip etsin. Dualarım sizinle.

Allah razı olsun kızlar..yok eşeklik ettim suyum 2 gün evvel azz geldi sancım hiç yoktu sancı gelsin öyle gideyim yoksa suni verirler dedim ama ne bileyim içeride bebeğin enfeksiyon kapacağını bilseydim durur muydum ah..benim suçum..2 gü sonunda muayene die gittim hemen doğuma suni sancı verip aldılar..bi de dün değil evvelsi gün bebeğin muayenesinde hemen acile aldılar yarım saat kesintisiz o ağladı ben ağladım... yavrumun kalp atışlarını dinlediler sonra ambulansla başka yere sevkettiler..küveze adlılar doktor 1 hafta 10 gün antibiyotik serum verecğiz dedi inşallah hemen cevp verir tedaviye ...
sütüme gelince sağıyorum elimden geldiğince ..1 ay beklicez o arada mama takviyesi..inşalalh sonucum temiz çıkar dasütümle beslerim yine yavrumu..

Allah yardımcın olsun canım Allah şifa versin tez zamanda sen de bebeğin de iyi olup evinize dönersiniz inşallah

İnşallah canım inşallah...
Hayırlısıyla,sağlıkla,bebeğini kucağına alıp evine getirmeni diliyorum.
Şimdi ilaçlar,tedaviler çok gelişti.Ümitsiz olma,güzel şeyler düşünmeye çalış.

allah yardım etsin canım...
inşallah en kısa zamanda bebeğini alıp dönersin evine...
dua edicem bebeğin için...
suçlama kendini..

kendini suçlama hiç..her şey O ndan..
Allah ın izniyle yavrunu eline alırsın inşallah..
Rabbim tüm dua edenlerin dualarını kabul etsin
bu mübarek saatlerde...

Allah sanada yavrunada şifa versin inş.

canım benim geçmişler olsun..başlığı okuyunca çok korktum ama küvözde de olsa bebeğiniz sizinle Şükürler olsun.bol bol dua et ve doktorlara güven.benim ikizlerimde 3 hafta kaldılar küvözde,şimdi çok sağlıklılar.yakın arkadaşımın ikizleri 28 haftalık doğdular,bir sürü sorun yaşadılar ama şimdi iki canavarlar :) içini ferah tut,Rabbim meleklerini korur merak etme..bu arada süt sağma makinesi al ve sütünü sağ mutlaka.senin sağlığın için gerekli bu.Rabbim şifa versin.

Canım hiç korkma küçük Ahmet'imiz sağlığına kavuşacak inşallah.
Benim teyzemde de aynısı oldu. 1 hafta vermediler bize bebeği. .Oda her gün ağladı sızladı. Bebeğimiz eve gelince sanki hiç bunları yaşamamış gibi olduk. Ondan mıdır nedir daha çok el bebek gül bebek oldu kerata şimdi 3 yaşında.
Hiç kendini üzme Rabbim yardımcın olacaktır. Sütlerine gelince benim teyzemde sağıyordu durması kötü bir şeymiş.

ah canım. geçmiş olsun.çoğu kişinin başına geliyor. senin şuanda yapacağın en iyi şey bebeğin için dua etmek , stresi azaltmak, ve sütünü sağmak.bu elektrikli sağma cihazı al, hep sağ kendini... sütün kesilmesin, streste yaptığından sütün kesilebilir. aman canım .bebeğin için stresini bi kenara at.bol bol sağ kendini. sonucun temiz çıkarda bebeğini inş emzirirsin....
dualarım seninle...

Allah yardımcınız olsun canım.. Bebeğinizle mutlu bir ömür geçirirsiniz inşallah..:emir_bebek:

Allah şifa versin işşallah, dualarımız sizinle...Gönlünüzü ferah tutun, bu dönemler hassas zaten...Herşey yoluna girecektir Allah ın izniyle, endişelenmeyin...

Şu an seni çok iyi anlıyabiliyorum canım. Benim oğlumda 9 gün küvezde kalmıştı. İçim yanıyor demişssin ya gerçekten insanı içi kavruluyor bu duyguyu çok iyi biliyorum. Dualarımız seninle. Oğlumu sorarsan şimde 5 yaşında canavar gibi maşallah.
Senin içinde tatsız bir anı olarak kalsın bu günler benimki gibi. Allah sana ve oğluna güç sağlık versin canım.
Sevgilerimle...

Back
X