• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Içim yanıyor....:((((

ınsanın ıcını ancak kendı cocugu bu kadar yakar.ınş. tez zamanda kucagınıza alır eve donersınız dualarım sızınle.allah sabır versın

SELAMLAR..
kızlar içim yanıyor çok üzgünüm ne olur dualarınızı eksik etmeyin okuyabien bildiğini okusun Allah aşkı için ...geçtiğimiz cumartesi doğum yaptım fakat suyum erken geldiği hemen doğuma hastaneye gitmediğim için bebek içeride enfeksiyon kapmış yüksek solunumdanda küveze aldılar..2 gündür küvezde...ne kadar zormuş...Allah ım sağ salim sağlıklı akıllı şekilde bebeğimzi kucağımıza alıp evimize getirmeyi nasip etsin..bu arada bir de ben de doğumdan saatler önce alınan kanda hepatit c çıkmış ikinci geniş bir test yapıldı sonuç bir ay sonra çıkıcak..o nedenle de süt veremiyorum bebeğime...hepsi üst üste geldi..inşallah benim sonuçlarım da temiz çıkar yavrularımı da eşime de benden bişi bulaşsın istemem..süt veremediğimden de göğüslerim çok ağrıyor...inşalalh bebeğim de ben de sağlığımıza kavuşuruz yine süt verebilirim..lütfen aklınıza geldikçe ahmetim için dua edin...

Allah yardımcınız olsun :( Bebeğiniz biran evvel şifa bulur ve evinize gelir umarım.

dualarım ahmetçikle olcak canım rabbim şifa versin tez zamanda kurtarsın inşaallah sonuçlarında temiz çıkar allah korusun hepinizi allaha sığın bol bol dua et rabbimin isteyipde yapamayacağı bişey yok sen yeter ki iste

Allah yardımcınn olsun,Allahım acil şifalar versin ikinizede.En kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir şekilde evinize mutlu yuvanıza dönüp mutlu,huzur,sağlık,bereket dolu bir şekilde yaşamanızı nasip etsin..

Rabbim korusun sizi canım dua ettim sen ve ahmet bebek için korkma sıkma canını artık anne sin sen o senin bebegin iyilesecek eşinle beraber cocugunuzla yuvanıza dönmeyi nasıp etsin rabbim inşallahhhhhh

SELAMLAR..
kızlar içim yanıyor çok üzgünüm ne olur dualarınızı eksik etmeyin okuyabien bildiğini okusun Allah aşkı için ...geçtiğimiz cumartesi doğum yaptım fakat suyum erken geldiği hemen doğuma hastaneye gitmediğim için bebek içeride enfeksiyon kapmış yüksek solunumdanda küveze aldılar..2 gündür küvezde...ne kadar zormuş...Allah ım sağ salim sağlıklı akıllı şekilde bebeğimzi kucağımıza alıp evimize getirmeyi nasip etsin..bu arada bir de ben de doğumdan saatler önce alınan kanda hepatit c çıkmış ikinci geniş bir test yapıldı sonuç bir ay sonra çıkıcak..o nedenle de süt veremiyorum bebeğime...hepsi üst üste geldi..inşallah benim sonuçlarım da temiz çıkar yavrularımı da eşime de benden bişi bulaşsın istemem..süt veremediğimden de göğüslerim çok ağrıyor...inşalalh bebeğim de ben de sağlığımıza kavuşuruz yine süt verebilirim..lütfen aklınıza geldikçe ahmetim için dua edin...

canim ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SANA VE BEBEGINE ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

İcim yandi
benim oglumda kvezde kaldi
size dua edicem Allah yardimciniz olsun

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BEBEĞİNE ŞİFA VERSİN İNŞALLAH BİR AN ÖNCE BU ZOR GÜNLERİ ATLATIRSINIZ:nazar::emir_bebek:

SELAMLAR..

inşallah en kısa zamnada kavuşursun yavruna . allah yardımcın olsun. sütünü sağmaya çalış birikmesin. birikiri ateş yapar, çok kötü olursun. allaha emanet ol

rabbim şifa versin inş bebeğine lohusasın dua et inş bişey olmaz arkadaşın dediği gibi süütünü sağ belki bişey yoktur bebğin geldiğindede emzirmen için yoksa sütün geri gider bu cuma gününde geri çevirmez inş rabbim dualarını

Rabbim hayırlısıyla yavrunu sağlıkla kollarına almayı nasip etsin. sen de kendini toparlamaya bak. hastaneye çıkınca yavrunla ona sağlıklı bir anne gerek.

Allah şifa versin siz de bebeğiniz de bir an önce iyileşir ve kavuşursunuz inşallah ve hayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün :nazar:

Back
X