- 7 Ocak 2016
- 16
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi Seramoni34
-
İnşallah geçer bu acıyla yaşamak o kadar zor ki. Sanki yaşadıklarım bir şaka birazdan mesaj atıcak görüşelim diyecek gibi. Yüzü gözümün önünden gitmiyorAllah sabirlık versin. Sözün bittiği yer...
Ama geçiçek merak etme bu da geçecek kardeşim. ..Bununla atlatacaksın...
Sabırlı ol ve farklı meşguliyetler bul kendine...yogunlasacagin mesguliyetler..İnşallah geçer bu acıyla yaşamak o kadar zor ki. Sanki yaşadıklarım bir şaka birazdan mesaj atıcak görüşelim diyecek gibi. Yüzü gözümün önünden gitmiyorÇok teşekkür ederim.
hem yakın olup hem uzağında kalmak insanın en çok canını acıtan olsa gerek.. sabırlar diliyorum..
Aklımdan hiç çıkmıyor ki. İçimden koca bir parça gitti sanki başka birşey düşünemiyorum uyku uyuyamıyorum ölüm ne zormuşSabırlı ol ve farklı meşguliyetler bul kendine...yogunlasacagin mesguliyetler..
başınız sağolsun
ama geçer elbet diye bir laf varya
elbet geçecek
insanoğlu nelere alışıyor
zamanla onada alışacaksınız
hayatınıza yeni biri girecek yeniden o heyecanı yaşayacaksınız
ve sonra tamamen çıkıp gidecek aklınızdan
belki hatırlayacaksınız ama soğumuş bir kalp ile olacak bu
Cok uzuldumokurken icim gitti Allah sabirr versin.Mekani cennet olsun
bak sana örnek vereyimBaşka birini düşünemiyorum kalbim soğurmu ona bilmiyorum ama içimdeki pişmanlık hiç geçmeyecekmiş gibi. Dua ederken çok itiraf ettim onu sevdiğimi inşallah duyar
her şerde bir hayır vardır..Rabbim okadar güzel yazmışki kaderimizi...tabikide çok zor yaşadıkların..zamanla alışacaksın alışmalısın...belki hiçbir şey yaşamaman gerekiyordu belki evlenmemen gerekiyordu..Allah ım herşeyin en iyisini bilir...illa mezara gitmene gerek yok onun için okuduğun her dua ona gidiyordur...
sabırlar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?