İçim yanıyor...

Seramoni34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
16
7
1
34
Evet bayanlar tam olarak bu içim yanıyor. Derdimi anlatmadan önce ufak bir nasihat vereyim sizlere "Asla o ne der bu ne der diye hayatınızı ertelemeyin, gidin yaşayın. Ölüm sizi ayırmadan". Bizi ayırdı

Uzun bir süre öncesinde biriyle tanıştım bir anda derttaşım, sırdasım, en iyi arkadaşım, sevdiğim herşeyim o oldu. Evlilik teklifi etti birşey diyemedim korktuğum için çünkü kendisi evlenip boşanmış biriydi ve hekimdi uzmanlığını alınca memleketi Tokat'a gitmek istediğini söylemişti bana evlenip boşanmış olması ailem ve çevrem için sorun olabilirdi çok düşündüm ama ona hayır demedim. Geçmiş evliliğinden çok üzülmüş çok acı cekmişti ve onu üzmek istemiyordum 24 Kasım günü tüm gün konuştum bana hoca Tokatı çok özledim uzmanlığımı alıp oraya gideceğim demişti uzun uzun konuştuk son konuşmamız olacagını bilmeden 25 Kasım sabahı kararımı vermiştim kabul edecektim teklifini sabah mesaj attım yok facebookta yok arıyorum ulaşılamıyor, eski eşiyle barışma kararı aldığını düşünüp zor olsada günler sonra sildim heryerden ölebileceğini hiç düşünemedim :'( Birgün profiline girdim merak ettim de arkadaşları fotograflarını paylaşmışlar éMekanın cennet olsun diye yıkıldıım. Ben öğrendiğimde 2 gün olmuştu toprağa gireli nöbette ani kalp krizi geçirmiş 18 gün yoğun bakımda kalmış 12 aralık günü vefat etmiş canımın içi Söyleyemediklerim, yaşayamadıklarım hepsi boğazımda düğüm düğüm... Allahım kimseye vermesin bu acıyı içimin yangını sönmek bilmiyor. Bir yabancı gibi ölümünü internetlerden öğrendim yanında olamadım elini tutamadım kalk evlilik teklifini kabul ediyorum diyemedim deseydim belki duyardı belki kalkardı Şimdi mezarı tokatta akça ilçesinde gidemiyorum göremiyorum kimseyi tanımıyorum. Hayata nerden tutunsam bilmiyorum. Fotoğraflarına bakıp ve sevdiği sanatcı Sevcan orhan gitti canımın cananı şarkısını dinleyip ağlamaktan dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden. Başına gelen var mı? Sonra ne oldu yaşayabildiniz mi? Dua edin ne olur.

Alışacaksınız elbette ki..
İnsanlar çok yakınlarını kaybediyorlar ve yaşamlarına devam edebiliyorlar..
Sızısı kalsa da tabi ki alışacaksınız aklınıza gelmediği zamanlar bile olacak..

Başınız sağolsun
Ölüm bizler için ve yapacak birsey yok
Takdiri ilahi
Su zamanlarda size bol sabırlar diliyorum
Kısa zamanda toparlanirsiniz umarım

Cok uzuldum . bazen zaman insani cıkmaza iter her zaman "zamana " bırakmamalı .allah rahmet eylesin sizede sabır

Allah sabirlık versin. Sözün bittiği yer...

Ama geçiçek merak etme bu da geçecek kardeşim. ..Bununla atlatacaksın...

Allah sabirlık versin. Sözün bittiği yer...

Ama geçiçek merak etme bu da geçecek kardeşim. ..Bununla atlatacaksın...
İnşallah geçer bu acıyla yaşamak o kadar zor ki. Sanki yaşadıklarım bir şaka birazdan mesaj atıcak görüşelim diyecek gibi. Yüzü gözümün önünden gitmiyor Çok teşekkür ederim.

İnşallah geçer bu acıyla yaşamak o kadar zor ki. Sanki yaşadıklarım bir şaka birazdan mesaj atıcak görüşelim diyecek gibi. Yüzü gözümün önünden gitmiyor Çok teşekkür ederim.
Sabırlı ol ve farklı meşguliyetler bul kendine...yogunlasacagin mesguliyetler..

başınız sağolsun
ama geçer elbet diye bir laf varya
elbet geçecek
insanoğlu nelere alışıyor
zamanla onada alışacaksınız
hayatınıza yeni biri girecek yeniden o heyecanı yaşayacaksınız
ve sonra tamamen çıkıp gidecek aklınızdan
belki hatırlayacaksınız ama soğumuş bir kalp ile olacak bu

Başka birini düşünemiyorum kalbim soğurmu ona bilmiyorum ama içimdeki pişmanlık hiç geçmeyecekmiş gibi. Dua ederken çok itiraf ettim onu sevdiğimi inşallah duyar

Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır versin.

Ama yanında olsanızda, elini tutmak değil, boynuna sarılsanız da herkes yalnız ölüyor.

Tabii ki yaşayacaksınız. Sırası gelene kadar herkes yaşıyor. Onun için dua edin, Kuran okuyun. Mezarı başında olamamanız çok önemli değil.

her şerde bir hayır vardır..Rabbim okadar güzel yazmışki kaderimizi...tabikide çok zor yaşadıkların..zamanla alışacaksın alışmalısın...belki hiçbir şey yaşamaman gerekiyordu belki evlenmemen gerekiyordu..Allah ım herşeyin en iyisini bilir...illa mezara gitmene gerek yok onun için okuduğun her dua ona gidiyordur...
sabırlar diliyorum..

Başka birini düşünemiyorum kalbim soğurmu ona bilmiyorum ama içimdeki pişmanlık hiç geçmeyecekmiş gibi. Dua ederken çok itiraf ettim onu sevdiğimi inşallah duyar
bak sana örnek vereyim
bir arkadaşım çıktığı çocukla kendi arasında sözlendi
çocuk başka memleketliydi bizim burada görev yapıyordu
1 ay sonra ailesi gelip isteyecekti
istemeye 1 hafta kala çocuk trafik kazasında vefat etti
kız yıkıldı bende ölseydim dedi asla başkasıyla olmaz dedi
aylarca yas tuttu
ama sonra hayatına başkası girdi
şuan evli ve 3 çocuğu var çok mutlu

emin ol soğur kalbin. evli olup eşini kaybedenler tekrar evleniyor sen evlenmemişsin emin ol daha kolay soğur için

Evet ben de öyle diyorum evlenseydim eğer benim için çok daha zorlu bir süreç olurdu bu durum ama içimin acısını hafifletmiyor ki Umarım beni duyar çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…