İçim yanıyor...

Okurken kahroldum başınız sağolsun hayat geç kalmayı affetmiyor işte ne tuhaf dünya....
Maalesef öyle hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz bundan farkına varamıyoruz belki de yarın yaparım birazdan yaparım dediğimiz şeyler için bile geç kalıyoruz saniyemizin garantisi yokken. Çok teşekkür ederim

Ve bunun üzerine evet demeyimi dusündün? Seni ikinci plan olarak gören birine evet demek? Ve hani facete bulamadim o gün, o kalp kriz gecirmisti diye, simdi fotolarmi silinmis?

Bilemedim, halen pek inandirici gelmedi. Her mesajimda bunu tekrarlamanin faydasi olmayacak, ondan dolayi bu son mesajim olaciktir. Iyi forumlar.

Mesajlar sadece facebook üzerinden mi gönderiliyor? Ben böyle birşey söylemedim. İnanmamanız da kusura bakmayın umrumda değil acım var saygınız olsun yeter. Size de iyi yorumlar

Bazen hayatimizi cennete cevirecek insanlar sessizce gecer kenarimizdan basin sagolsun

Ne diycem bilemedim.
Basiniz sag olsun.
Allah sabir versin size.
Gecicek, elbet gecicek.
Zaman neye alistirmadiki, zamanla alisicaksiniz.

Allah takrisatini affetsin.
Tekrar basiniz sagolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…