- 7 Ocak 2016
- 16
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi Seramoni34
-
bak sana örnek vereyim
bir arkadaşım çıktığı çocukla kendi arasında sözlendi
çocuk başka memleketliydi bizim burada görev yapıyordu
1 ay sonra ailesi gelip isteyecekti
istemeye 1 hafta kala çocuk trafik kazasında vefat etti
kız yıkıldı bende ölseydim dedi asla başkasıyla olmaz dedi
aylarca yas tuttu
ama sonra hayatına başkası girdi
şuan evli ve 3 çocuğu var çok mutlu
emin ol soğur kalbin. evli olup eşini kaybedenler tekrar evleniyor sen evlenmemişsin emin ol daha kolay soğur için
Tabiki uzuleceksim tabiki ağlayacaksın anneannem derdi ki:Evet ben de öyle diyorum evlenseydim eğer benim için çok daha zorlu bir süreç olurdu bu durum ama içimin acısını hafifletmiyor kiUmarım beni duyar çok teşekkürler
Erkek arkadaşımdı sevgililik olaylarına sıcak bakmazdı direkt niyetini söylemişti. S Sevdalumsun o 40. mum hiç sönmeyecek anneanneniz haklı hep bir sızı olarak kalacakbaşınız sağolsun
sevgili olup olmadığınızı anlayamadım. ama yine de zor. inşallah atlatırsınız çabuk..
Allah sabır versin sende bilemezdin böyle olacağını eceli gelen gidiyor elden birşey gelmiyor sana tavsiyem bi defter al yaz ona demek istediklerini sonra neler hissettiğini yazarken baya ağlarsın ama sonunda ferahlamış olacaksın olumlu tarafından bakmaya çalış evlenseydiniz belki de eski eşi falan huzur vermicekti de kendi kendine iler de fırsatın olursa mezarına gidip dertleşebilirsinEvet bayanlar tam olarak bu içim yanıyor. Derdimi anlatmadan önce ufak bir nasihat vereyim sizlere "Asla o ne der bu ne der diye hayatınızı ertelemeyin, gidin yaşayın. Ölüm sizi ayırmadan". Bizi ayırdı
Uzun bir süre öncesinde biriyle tanıştım bir anda derttaşım, sırdasım, en iyi arkadaşım, sevdiğim herşeyim o oldu. Evlilik teklifi etti birşey diyemedim korktuğum için çünkü kendisi evlenip boşanmış biriydi ve hekimdi uzmanlığını alınca memleketi Tokat'a gitmek istediğini söylemişti bana evlenip boşanmış olması ailem ve çevrem için sorun olabilirdi çok düşündüm ama ona hayır demedim. Geçmiş evliliğinden çok üzülmüş çok acı cekmişti ve onu üzmek istemiyordum 24 Kasım günü tüm gün konuştum bana hoca Tokatı çok özledim uzmanlığımı alıp oraya gideceğim demişti uzun uzun konuştuk son konuşmamız olacagını bilmeden25 Kasım sabahı kararımı vermiştim kabul edecektim teklifini sabah mesaj attım yok facebookta yok arıyorum ulaşılamıyor, eski eşiyle barışma kararı aldığını düşünüp zor olsada günler sonra sildim heryerden ölebileceğini hiç düşünemedim :'( Birgün profiline girdim merak ettim de arkadaşları fotograflarını paylaşmışlar éMekanın cennet olsun diye yıkıldıım. Ben öğrendiğimde 2 gün olmuştu toprağa gireli nöbette ani kalp krizi geçirmiş 18 gün yoğun bakımda kalmış 12 aralık günü vefat etmiş canımın içi Söyleyemediklerim, yaşayamadıklarım hepsi boğazımda düğüm düğüm... Allahım kimseye vermesin bu acıyı içimin yangını sönmek bilmiyor. Bir yabancı gibi ölümünü internetlerden öğrendim yanında olamadım elini tutamadım kalk evlilik teklifini kabul ediyorum diyemedim deseydim belki duyardı belki kalkardı Şimdi mezarı tokatta akça ilçesinde gidemiyorum göremiyorum kimseyi tanımıyorum. Hayata nerden tutunsam bilmiyorum. Fotoğraflarına bakıp ve sevdiği sanatcı Sevcan orhan gitti canımın cananı şarkısını dinleyip ağlamaktan dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden. Başına gelen var mı? Sonra ne oldu yaşayabildiniz mi? Dua edin ne olur.
Bir sevdiginiz varsa sımsıkı sarilin ona. Ben bunu yeni ogrendim bedeli cok agir olduHer gecenin sabahı var daha önünde koca bir ömür var onun anısına saygı duy ve o senin üzülmeni istemezdi böyle düşün hayat devam ediyor
Uzulmeyin hepimiz oraya gidecegiz birseyler yazayim iciniz rahatlasin diyorum ama ne denir bilemedim insan hissediyor acinizi
bi ilişkiniz yokmus dogrusu
bas saglıgı dılenmelımı dılenmemlımı bılemedım
sanal bı ılıskımıydı?
Hayir sanal degildi niyeti ciddiydi aramizda birseyler vardi o sevdigini soylemisti ben korkuyla yaklastigimdan net birsey soyleyememis agirdan almistim hep.bi ilişkiniz yokmus dogrusu
bas saglıgı dılenmelımı dılenmemlımı bılemedım
sanal bı ılıskımıydı?
Evet bayanlar tam olarak bu içim yanıyor. Derdimi anlatmadan önce ufak bir nasihat vereyim sizlere "Asla o ne der bu ne der diye hayatınızı ertelemeyin, gidin yaşayın. Ölüm sizi ayırmadan". Bizi ayırdı
Uzun bir süre öncesinde biriyle tanıştım bir anda derttaşım, sırdasım, en iyi arkadaşım, sevdiğim herşeyim o oldu. Evlilik teklifi etti birşey diyemedim korktuğum için çünkü kendisi evlenip boşanmış biriydi ve hekimdi uzmanlığını alınca memleketi Tokat'a gitmek istediğini söylemişti bana evlenip boşanmış olması ailem ve çevrem için sorun olabilirdi çok düşündüm ama ona hayır demedim. Geçmiş evliliğinden çok üzülmüş çok acı cekmişti ve onu üzmek istemiyordum 24 Kasım günü tüm gün konuştum bana hoca Tokatı çok özledim uzmanlığımı alıp oraya gideceğim demişti uzun uzun konuştuk son konuşmamız olacagını bilmeden25 Kasım sabahı kararımı vermiştim kabul edecektim teklifini sabah mesaj attım yok facebookta yok arıyorum ulaşılamıyor, eski eşiyle barışma kararı aldığını düşünüp zor olsada günler sonra sildim heryerden ölebileceğini hiç düşünemedim :'( Birgün profiline girdim merak ettim de arkadaşları fotograflarını paylaşmışlar éMekanın cennet olsun diye yıkıldıım. Ben öğrendiğimde 2 gün olmuştu toprağa gireli nöbette ani kalp krizi geçirmiş 18 gün yoğun bakımda kalmış 12 aralık günü vefat etmiş canımın içi Söyleyemediklerim, yaşayamadıklarım hepsi boğazımda düğüm düğüm... Allahım kimseye vermesin bu acıyı içimin yangını sönmek bilmiyor. Bir yabancı gibi ölümünü internetlerden öğrendim yanında olamadım elini tutamadım kalk evlilik teklifini kabul ediyorum diyemedim deseydim belki duyardı belki kalkardı Şimdi mezarı tokatta akça ilçesinde gidemiyorum göremiyorum kimseyi tanımıyorum. Hayata nerden tutunsam bilmiyorum. Fotoğraflarına bakıp ve sevdiği sanatcı Sevcan orhan gitti canımın cananı şarkısını dinleyip ağlamaktan dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden. Başına gelen var mı? Sonra ne oldu yaşayabildiniz mi? Dua edin ne olur.
Sende dikkat et üzülerek gideni geri getiremezsin anca kendi canına hasar verirsin giderek daha fazla üzülürsün bu durumdan kendini Biran önce kurtar bence kolay değil anlıyorum ama giden geri gelmicek kendine yapma bunuBir sevdiginiz varsa sımsıkı sarilin ona. Ben bunu yeni ogrendim bedeli cok agir olduHepinize tesekkur ediyorum derdime ortak oldugunuz icin Rabbim kimseye yasatmasin bunu keske ikimizin de canini ayni anda aldaydi diyorum hep ama nasip boyleymis dr lar uzuntuden stres yorgunluktan olmus demis dikkat edin kendinize kalbinize
Bana cok tutarsiz geldi. Sonucta adam sana evlilik teklifi etmisti, 1 gün bulamayinca her yerden silmek niye? Yani uzun zaman önce tanidigin birini her yerden aramazmisin? Arkadaslarina sorup, is yerine gitmezmisin?
Hadi diyelim cok vurdumduymazsin ve yapmadin bunu. Feyste melek oldu diyen arkadaslar hicmi yogun bakimda oldugunu paylasmadilar? Seni hicmi aramadilar?
Bilmem, pek inanmadim bu hikayeye...
İnanmak zorunda degilsiniz ama hepimiz insaniz bugun bana yarin size olabilir bu yuzden saygi duymalisiniz, hikaye demissiniz ya keske hikaye olsaydi. Evet heme silmem dogru degildi arasti
Bana cok tutarsiz geldi. Sonucta adam sana evlilik teklifi etmisti, 1 gün bulamayinca her yerden silmek niye? Yani uzun zaman önce tanidigin birini her yerden aramazmisin? Arkadaslarina sorup, is yerine gitmezmisin?
Hadi diyelim cok vurdumduymazsin ve yapmadin bunu. Feyste melek oldu diyen arkadaslar hicmi yogun bakimda oldugunu paylasmadilar? Seni hicmi aramadilar?
Bilmem, pek inanmadim bu hikayeye...
Olumu istememk lazim cok zorda kalirsak bile yasamam hayirliysa beni yasat olmem hayirli oldugunda beni oldur demek lazimmis uzulmeyin sabredin budaa sizin imtihaniniz zamanla hafifleyecek insaAllahAllah razi olsun cok tesekkur ederim tanimasam da desteginizi hissettim. İsyan etmiyorum hasa ama rabbimden dunya surgunlugumu uzatmamasini diliyorum
Sende dikkat et üzülerek gideni geri getiremezsin anca kendi canına hasar verirsin giderek daha fazla üzülürsün bu durumdan kendini Biran önce kurtar bence kolay değil anlıyorum ama giden geri gelmicek kendine yapma bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?