İçim yanıyor...

Herkes aynı şeyi söylüyor belki de olacak haklısınız şuan bunu düşünmek bile ona ihanet etmişim gibi hissettiriyor bana Arkadaşınızın durumuna sevindim sonradan mutlu olmasına. Çok teşekkürler desteğiniz için

Evet ben de öyle diyorum evlenseydim eğer benim için çok daha zorlu bir süreç olurdu bu durum ama içimin acısını hafifletmiyor ki Umarım beni duyar çok teşekkürler
Tabiki uzuleceksim tabiki ağlayacaksın anneannem derdi ki:

Kızım ölen kişinin arkasından 40 mum yanarmış her gün birisi sönermiş.40.gün ise bir tane mum kaldırmış o ise hiç sönmezmiş..yani diyeceğim şimdiki acın çok taze gör bak her geçen gün daha da azalacak...

başınız sağolsun
sevgili olup olmadığınızı anlayamadım. ama yine de zor. inşallah atlatırsınız çabuk..

Allah sabır versin sende bilemezdin böyle olacağını eceli gelen gidiyor elden birşey gelmiyor sana tavsiyem bi defter al yaz ona demek istediklerini sonra neler hissettiğini yazarken baya ağlarsın ama sonunda ferahlamış olacaksın olumlu tarafından bakmaya çalış evlenseydiniz belki de eski eşi falan huzur vermicekti de kendi kendine iler de fırsatın olursa mezarına gidip dertleşebilirsin

Her gecenin sabahı var daha önünde koca bir ömür var onun anısına saygı duy ve o senin üzülmeni istemezdi böyle düşün hayat devam ediyor

Of of okumadim sonunu basiniz sagolsun bol dua edin hediyelriniz ulasir ona kotu oldum icim bir tuhaf oldu okurken ne denebilirki Allah azzevecelle orada utandirmasin gunahlarini affetsin

Uzulmeyin hepimiz oraya gidecegiz birseyler yazayim iciniz rahatlasin diyorum ama ne denir bilemedim insan hissediyor acinizi

Rabbim sevdiği kullarını yanına tez alırmış o sizin kalbinizde yaşıcak hayırlısı buymuş üzülmeyin

Her gecenin sabahı var daha önünde koca bir ömür var onun anısına saygı duy ve o senin üzülmeni istemezdi böyle düşün hayat devam ediyor
Bir sevdiginiz varsa sımsıkı sarilin ona. Ben bunu yeni ogrendim bedeli cok agir oldu Hepinize tesekkur ediyorum derdime ortak oldugunuz icin Rabbim kimseye yasatmasin bunu keske ikimizin de canini ayni anda aldaydi diyorum hep ama nasip boyleymis dr lar uzuntuden stres yorgunluktan olmus demis dikkat edin kendinize kalbinize

bi ilişkiniz yokmus dogrusu
bas saglıgı dılenmelımı dılenmemlımı bılemedım
sanal bı ılıskımıydı?

sanal bı ılıskımıydı?

sanal bı ılıskımıydı?
Hayir sanal degildi niyeti ciddiydi aramizda birseyler vardi o sevdigini soylemisti ben korkuyla yaklastigimdan net birsey soyleyememis agirdan almistim hep.

Bana cok tutarsiz geldi. Sonucta adam sana evlilik teklifi etmisti, 1 gün bulamayinca her yerden silmek niye? Yani uzun zaman önce tanidigin birini her yerden aramazmisin? Arkadaslarina sorup, is yerine gitmezmisin?

Hadi diyelim cok vurdumduymazsin ve yapmadin bunu. Feyste melek oldu diyen arkadaslar hicmi yogun bakimda oldugunu paylasmadilar? Seni hicmi aramadilar?

Bilmem, pek inanmadim bu hikayeye...

Sende dikkat et üzülerek gideni geri getiremezsin anca kendi canına hasar verirsin giderek daha fazla üzülürsün bu durumdan kendini Biran önce kurtar bence kolay değil anlıyorum ama giden geri gelmicek kendine yapma bunu

İnanmamış olabilirsiniz, hikaye gelmiş olabilir ama hepimiz insanız birgün sizin de başınıza gelirse eğer ki Allah korusun umarım böyle bir ithafla karşılaşmazsınız. Benim yerimde değildiniz evet heryerden silmekle hata yaptım ama yerimde kim olsa aynı şeyi düşünürdü çünkü son konuştuğumuz gün uzun uzun konuştuk demiştim eski eşiyle ilgili de konuşmuştuk onu önceden ne kadar çok sevdiğini anlatmıştı ve hala acı çektiğini ama geri dönüşün olmadığını ve benimle bir gelecek düşündüğünü söylemişti tüm bunların üzerine siz sabah itiraf ediyorsunuz ama mesajınızı görüyor ama cevap vermiyor bir anda fotografı siliniyor vs aklıma beni sildiği istemediği dışında hiçbir şey gelmedi. Ama dediğinizi de yaptım yengesine kardeşine mesaj attım hiçbiri cevap vermediler ulaşacak hiçkimse yoktu kardeşi yılbaşında mesaj atıp durumu net olarak anlattı son günlerdeki psikolojisi kardeşine anlattım. Keşke kardeşim ama keşke hikaye olsaydı

Allah razi olsun cok tesekkur ederim tanimasam da desteginizi hissettim. İsyan etmiyorum hasa ama rabbimden dunya surgunlugumu uzatmamasini diliyorum
Olumu istememk lazim cok zorda kalirsak bile yasamam hayirliysa beni yasat olmem hayirli oldugunda beni oldur demek lazimmis uzulmeyin sabredin budaa sizin imtihaniniz zamanla hafifleyecek insaAllah

Sende dikkat et üzülerek gideni geri getiremezsin anca kendi canına hasar verirsin giderek daha fazla üzülürsün bu durumdan kendini Biran önce kurtar bence kolay değil anlıyorum ama giden geri gelmicek kendine yapma bunu
Evet o gelmeyecek artık. Bunu bilmek o kadar acı ki Allah razı olsun.

Okurken kahroldum başınız sağolsun hayat geç kalmayı affetmiyor işte ne tuhaf dünya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…