- 11 Mayıs 2012
- 2.003
- 1.006
- 333
Valla benim esiminde it liği vardır. Birine anlatsam hayatta inanmaz,bir ara baya birbirimize girmiştik aileme normalde hiçbirşeyi anlatmam ama o sefer ne olduysa anlattim yine esimi allandirdilar pullandirdilar cok iyiymiş beni cok seviyormus incir cekirdegini doldurmicak seylermis falan ve girdigimiz her mekanda gittiğimiz her yerde herkes onu cok seviyor. Ben hep diyorum 2 yüzlü diye kimse bana inanmıyor maskesi var yüzünde. Biz simdi aile terapistine gitsek suan o durumda degiliz ama ayni durumu yaşarım . Benimkininde arkadas cevresinde süper o kadar sinsi ki
Keske zamaninda biriktirseydiniz para 3 senelik evli arkadasim para biriktirmis daha doğrusu altın ve esininde haberi yokmus 2 yasindada bir kızı var demekki sonlarını boyle boyle hazırlıyorlar. Bende biriktiriyorum dunya hali iste. Boyle erkeklere yaranamazsiniz üzüldüm yani alt tarafi bir dondurma. Sigaraya var ama para.![]()
Ben hep eşten para saklanmaz ne varsa ortadadır ı savunurdum herzaman. Yapan arkadaşlarıma da kızardım. Ama halılarmış 3 kuruşta olsa kenara konmalıymış. Bende öyle yapmayı planlıyorum kenara koyacağım bir miktar para olacak inşallah herzaman