İçimde artık hiçbirşey kalmadı..

Valla benim esiminde it liği vardır. Birine anlatsam hayatta inanmaz,bir ara baya birbirimize girmiştik aileme normalde hiçbirşeyi anlatmam ama o sefer ne olduysa anlattim yine esimi allandirdilar pullandirdilar cok iyiymiş beni cok seviyormus incir cekirdegini doldurmicak seylermis falan ve girdigimiz her mekanda gittiğimiz her yerde herkes onu cok seviyor. Ben hep diyorum 2 yüzlü diye kimse bana inanmıyor maskesi var yüzünde. Biz simdi aile terapistine gitsek suan o durumda degiliz ama ayni durumu yaşarım . Benimkininde arkadas cevresinde süper o kadar sinsi ki:işsiz::işsiz:

Keske zamaninda biriktirseydiniz para 3 senelik evli arkadasim para biriktirmis daha doğrusu altın ve esininde haberi yokmus 2 yasindada bir kızı var demekki sonlarını boyle boyle hazırlıyorlar. Bende biriktiriyorum dunya hali iste. Boyle erkeklere yaranamazsiniz üzüldüm yani alt tarafi bir dondurma. Sigaraya var ama para. :kızgın:

Ben hep eşten para saklanmaz ne varsa ortadadır ı savunurdum herzaman. Yapan arkadaşlarıma da kızardım. Ama halılarmış 3 kuruşta olsa kenara konmalıymış. Bende öyle yapmayı planlıyorum kenara koyacağım bir miktar para olacak inşallah herzaman

Ayrıca bana lafını yapan insan dün gece arkadaşıyla içmeye gitmiş ve arkadaşı mesaj atmış, herşey için teşekkür ederim diye ki bunu yazan işsiz bir arkadaşı, onun içki masasının ısmarlamasını yaparken sorun yok tabi.

Paranin derdin de olan belli. Ne desem bilemedim zaten üzgünsun.

Paranin derdin de olan kocan demek istedim. Neresini yanlis anladin ?

Hadi ilkinde yanlış yazmıştır dedim bin kere okudum anlamadım baktım insanlar beğenmiş neyi anlamış da beğenmişler diye devam ettim konu sahibi de kızmış ne demek istiyorsunuz diye ki anlamamış ama ikinci mesajınızda da aynısını yazmışsınız ve yine insanlar beğenmiş!
Bakın şimdi size anlaşılması için doğru şekilde yazıyorum:
“Paranın derdinde olan kocan”
Yani -de ayrı yazılmaz. Yazılırsa hiçbir şey de anlaşılmaz.

- konu sahibi size de ne desem bilemedim. Böyle bir adamı bu kadar süre boyunca çekmek aşırı zordur. Allah akıl sağlığınızı korumanıza yardım etsin.

Kesinlikle öyle. Bana 2 liralık şeyin lafını yapan adam öyle saçma sapan şeylere para harcıyorki anlatamam. Oğlumu traş ettirecektik istanbulun diğer ucundaki avm deki bir berbere götürdü, benzini traşı nerdeyse 70 80 tl para verdi. Çocuğuma harcadıgımın lafını yapmam asla ama değecek şey var değmeyecek şey var. Bunu yapıp 2 gün sonra bana 2 liralık şeyin lafını yapıyor. Ben kestırsem saçımı o fiyata evde olay çıkar herhalde
Bir yere gitmeye kalkınca arabanın yakacagı benzine acımayan insanlar, dışarda yiyecek yemek için verilen paraya acıyorlar. İnsan parayı kendi için mi kazanıyor, araba için mi ? Şükür ki arabam yok, parayı kendim yiyorum.

Hadi ilkinde yanlış yazmıştır dedim bin kere okudum anlamadım baktım insanlar beğenmiş neyi anlamış da beğenmişler diye devam ettim konu sahibi de kızmış ne demek istiyorsunuz diye ki anlamamış ama ikinci mesajınızda da aynısını yazmışsınız ve yine insanlar beğenmiş!
Bakın şimdi size anlaşılması için doğru şekilde yazıyorum:
“Paranın derdinde olan kocan”
Yani -de ayrı yazılmaz. Yazılırsa hiçbir şey de anlaşılmaz.

- konu sahibi size de ne desem bilemedim. Böyle bir adamı bu kadar süre boyunca çekmek aşırı zordur. Allah akıl sağlığınızı korumanıza yardım etsin.
Bin kere okumanın sonucu bu olsa gerek. :dondurma:

Back
X