- 9 Eylül 2013
- 12.047
- 27.757
- 798
Ver benim maaş kartimi herkes kendi parasını kendi harcayacak bundan boyle diyinGerçekten bundan sonra böyle olacak.
Erkeklere fedakarlik yaramiyor hep daha fazlasını istiyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ver benim maaş kartimi herkes kendi parasını kendi harcayacak bundan boyle diyinGerçekten bundan sonra böyle olacak.
Aynı evde doğan iki kardeş birbiri ile anlaşamıyor böyle bakınca karı koca için kavgalar olması çok anormal durmuyorAh canim ne hisli dusunceli bir çocuk uzuldum.daha uc yasinda olan kizim da aksam ustu herkesin babasi isten geldi mi daha bizimki gelmedi mi basliyor aglamaya.benim babam niye gelmedi diye.sabahlari da uyaninca direk babasini ariyor niye ise gitti diye.parka gittigimizde babasi yoksa difer cocuklara benim de babam var diyor.kolay degil cocuk icin babasizlik.bazen diyorum ben esimi bosasam cocugun psikolojisi bozulacak belli.
Amin hepimizinkini.Aynı evde doğan iki kardeş birbiri ile anlaşamıyor böyle bakınca karı koca için kavgalar olması çok anormal durmuyor
Çocuk varsa yuvayı dik tutmaya çalışmak bozmaktan daha zor olsada daha avantajlı geliyor bana
Allah eşinizle muhabbetinizi artırsın
Aynı evde doğan iki kardeş birbiri ile anlaşamıyor böyle bakınca karı koca için kavgalar olması çok anormal durmuyor
Çocuk varsa yuvayı dik tutmaya çalışmak bozmaktan daha zor olsada daha avantajlı geliyor bana
Allah eşinizle muhabbetinizi artırsın
Kendinize daha Fazla para ayırınBenimde tek amacım çocuğum ayrı anne baba ile büyüsün istemiyorum. Ama maddi anlamda elimi eteğimi ciddi anlamda çekeceğim.
Canlarım benim dünyanın en masum varlıkları ama mutsuz ailede doğmaları onları 1 -0 yenik başlatıyo hayata belkide bu düşünce ve hisli olmaları ordan kaynaklanıyo bence eşini tanımadan kimse çocuk getirmek için çok hevesli olmamalı yada ne bileyim eğer çocukta varsa hemen yıkıcı olmamalı çünkü olan hep o masumlara oluyorAh canim ne hisli dusunceli bir çocuk uzuldum.daha uc yasinda olan kizim da aksam ustu herkesin babasi isten geldi mi daha bizimki gelmedi mi basliyor aglamaya.benim babam niye gelmedi diye.sabahlari da uyaninca direk babasini ariyor niye ise gitti diye.parka gittigimizde babasi yoksa difer cocuklara benim de babam var diyor.kolay degil cocuk icin babasizlik.bazen diyorum ben esimi bosasam cocugun psikolojisi bozulacak belli.
Canlarım benim dünyanın en masum varlıkları ama mutsuz ailede doğmaları onları 1 -0 yenik başlatıyo hayata belkide bu düşünce ve hisli olmaları ordan kaynaklanıyo bence eşini tanımadan kimse çocuk getirmek için çok hevesli olmamalı yada ne bileyim eğer çocukta varsa hemen yıkıcı olmamalı çünkü olan hep o masumlara oluyor
Yillardir ayni sorun okdr tanidik geldiki bna anlattiklarin neyin kavgasi bu hakkettigimiz bumu hersyi yap yinede gozunde degerin olmasinnn allhindan bulsun inan bu zihniyete sahip olanlrin hpsiMerhabalar,
Kedi-köpek gibiydik az önce. Okadar yıldımki.
9 yıldır zorla götürdüğüm, zerre saygımın kalmadığı bir evliliğim var. Aslında birikim varda abuk sabuk şeylerden artık patlak veriyor. Az önce bakkala girdik ben dondurma kendisi sıgara alacaktı. Dediki bana paran varsa alırsın, dün sana şu kadar para verdim (verdim dediği para da benim maaş hesabımdan çektiğimiz son paramızdı) avrupa yakasına geçmişti bir dava işi için 25 tl parası vardı cebinde bende de okadar vardı. Dedimki sen sigara alırken varda ne demek paran varsa alırsın? Diyorsun bana. Ben yetmezse diye Dedim dedi. Zaten karttan alacaktım nakit vermeyecektim dedi. Ee dedim bunu sen düşünüp zaten karttan çekeceksen bana paranın lafını etmeden de alabilirsin dedim. Al al diye tutturdu. Heves Mi kaldı istemiyorum dedim. Bakkalın önünde ellerini sıktı sanki dövücek beni gözlerimin içine bakışı var görmeniz lazım.
Eve geldik, dedim ki 2 liralik şey için bana paran varsa alırsın ne demek ben sabahın 6 sınra yollara düşüyorum 2 liralık şeyin lafını et diye mi.
Başladık kavgaya o bana saydı ben ona.. ne saygı kaldı ne birşey..
Arkadaşlar 9 yılda okadar şey yaşadık ki az çok konu açtım ne kadar anlatabilirsem. Yokluğun dibini de gördük herşeyi gördük.
Şimdi herşeyi bahane ettiğimi düşünüyor, eşinden boşanmış arkadaşım var . Onla takıla takıla böyle oldun diyor bir kere de kabul et hatanı be adam. Başkalarına bahane bulacağına.
Bağıra bağıra arabayı satıcam sana vericem parasını ben paranın lafını yapıyormuşum ya al senin olsun diyor. Sanki kimin parasıyla alındıysa. Eşşek gibi çalışıp aldığım arabayı bana satıyor aklınca.
Sen git doğumuna 7 gün kala işten ayrıl, köpek gibi yıllardır kredi öde evini eşyanı kendin al, 3 yılda kaynananla bir otur, utanmadan bana aza kanaat etmedin hep paranın lafını yaptın diyor. Ben 5 milyar maaş alıp seni aldatıp dövseydim sesın çıkmazdı dedi bana ya. Şaka gibi. Pislik herif hiçmi anlamadın beni sen okadar zoruma gitti ki. Ağlaya ağlaya yazıyorum bunları artık ne kadar anlaşılırsa. Yeri geldi kıstım biriktirdim üstüme başıma almadım bu mu karşılığı.![]()
![]()
Ona para vermeyi birak yada verdigin miktarini azalt gercek yuzunu ozamn gorceksin bn bu adamami omrumu verdim diyceksin
Kesinlikle verme biriktirŞuan onu diyorum, öyle ki yüzünü görmeye tahammülüm yok. Önceden içimde azıcık birşey olduğu boşver uzatma diye kendimde arardım hep hatayı şimdi konuşmak bilr istemiyorum. Bugün bir de mesaj atmıştı hazirlanin dışarı çıkalım diye hiç umursamadım. Madem öyle bende paramı ayırırım öyle bundan sonra
Kesinlikle verme biriktir
Bi arkdsm bosandiginda cebimde sadece 20 lira vardi ve dunyakadr borc demisti 13 yillir calisiyorum ve kndime ait bi copum olmamis bizde salaklik aldigimizi veriyoruz deger bilmez haketmeyenlere sonra bas taci olcagimiza kapi disari ediliyoruz
Biriktrdiginide soleme yarinin ne getircegi belli degil
Merak ettiğim konu: Nasıl katlanıyorsun?Merhabalar,
Kedi-köpek gibiydik az önce. Okadar yıldımki.
9 yıldır zorla götürdüğüm, zerre saygımın kalmadığı bir evliliğim var. Aslında birikim varda abuk sabuk şeylerden artık patlak veriyor. Az önce bakkala girdik ben dondurma kendisi sıgara alacaktı. Dediki bana paran varsa alırsın, dün sana şu kadar para verdim (verdim dediği para da benim maaş hesabımdan çektiğimiz son paramızdı) avrupa yakasına geçmişti bir dava işi için 25 tl parası vardı cebinde bende de okadar vardı. Dedimki sen sigara alırken varda ne demek paran varsa alırsın? Diyorsun bana. Ben yetmezse diye Dedim dedi. Zaten karttan alacaktım nakit vermeyecektim dedi. Ee dedim bunu sen düşünüp zaten karttan çekeceksen bana paranın lafını etmeden de alabilirsin dedim. Al al diye tutturdu. Heves Mi kaldı istemiyorum dedim. Bakkalın önünde ellerini sıktı sanki dövücek beni gözlerimin içine bakışı var görmeniz lazım.
Eve geldik, dedim ki 2 liralik şey için bana paran varsa alırsın ne demek ben sabahın 6 sınra yollara düşüyorum 2 liralık şeyin lafını et diye mi.
Başladık kavgaya o bana saydı ben ona.. ne saygı kaldı ne birşey..
Arkadaşlar 9 yılda okadar şey yaşadık ki az çok konu açtım ne kadar anlatabilirsem. Yokluğun dibini de gördük herşeyi gördük.
Şimdi herşeyi bahane ettiğimi düşünüyor, eşinden boşanmış arkadaşım var . Onla takıla takıla böyle oldun diyor bir kere de kabul et hatanı be adam. Başkalarına bahane bulacağına.
Bağıra bağıra arabayı satıcam sana vericem parasını ben paranın lafını yapıyormuşum ya al senin olsun diyor. Sanki kimin parasıyla alındıysa. Eşşek gibi çalışıp aldığım arabayı bana satıyor aklınca.
Sen git doğumuna 7 gün kala işten ayrıl, köpek gibi yıllardır kredi öde evini eşyanı kendin al, 3 yılda kaynananla bir otur, utanmadan bana aza kanaat etmedin hep paranın lafını yaptın diyor. Ben 5 milyar maaş alıp seni aldatıp dövseydim sesın çıkmazdı dedi bana ya. Şaka gibi. Pislik herif hiçmi anlamadın beni sen okadar zoruma gitti ki. Ağlaya ağlaya yazıyorum bunları artık ne kadar anlaşılırsa. Yeri geldi kıstım biriktirdim üstüme başıma almadım bu mu karşılığı.![]()
![]()
Merak ettiğim konu: Nasıl katlanıyorsun?
Bu özveriyi hak eden bir adama benzemiyor anladığım kadarıyla...
Evi terk etmeyi denedin mi? Ailenle konuşmayı? Veya eşinle ciddi ciddi bu konuyu konuşmayı denedin mi?
Yapacağın şey şu: Adamı karşına alıp ciddi ciddi konuşmak. Her noktayı tek tek not et konusmadan önce. Hiç birini atlama. İçinde ne varsa paylaş. Dokuz yıl sorunlu bir evliliği sürdürmek çok zor olmalı. Eşinin tavırları da kabul edilir gibi değil cidden. Belli şartlar koy ve ona tek bir şans vereceğini, aksi takdirde boşanacağını ve bu konuyu ciddi ciddi düşündüğünü söyle. Ciddi ve kararlı olursan kesinlikle çözülür sorunun.
Adamda değişim yoksa zaten boşan. Gençliğine, emeklerine yazık yani...
Ayy değişik bir adammış. Ürktüm cidden. Boşan demek istemiyorum ama daha ne kadar çekilebilir ki?Bunu defalarca konuştuk konuşmamız imkansız hatta aile terapistine bile gittik, eşimde şöyle bir sorun var, evde genel olarak sessiz olan odur. Öyle işten gelince sohbet muhabbet olmaz çoğunlukla bunu aile terapisinin yanında söyledim kadın inanmadı bana eşim gayet bülbül gibi şakıyordu çünkü, ve kadın bana dediki eşiniz 5 liralık şeylerin lafını yapacak birisi değil. Gittiğime de pişman oldum. Adam kadının larıyla daha da üste çıktı. Arkadaş çevresinde de bu şekilde. Milletin yanında mazlum sakin sessiz adam göründüğü için kimse inanmaz buraya yazdıklarıma.
Evet su an çok zorluyorum ama hiç bu kadar kararlı olmamıştım. Çünkü bugün bile utanmadan mesaj atıp hadi dışarı çıkalım dıyebılmış bunu sürdürmem gerekiyorki anlasın ne kadar ciddi olduğumu
Bunu defalarca konuştuk konuşmamız imkansız hatta aile terapistine bile gittik, eşimde şöyle bir sorun var, evde genel olarak sessiz olan odur. Öyle işten gelince sohbet muhabbet olmaz çoğunlukla bunu aile terapisinin yanında söyledim kadın inanmadı bana eşim gayet bülbül gibi şakıyordu çünkü, ve kadın bana dediki eşiniz 5 liralık şeylerin lafını yapacak birisi değil. Gittiğime de pişman oldum. Adam kadının larıyla daha da üste çıktı. Arkadaş çevresinde de bu şekilde. Milletin yanında mazlum sakin sessiz adam göründüğü için kimse inanmaz buraya yazdıklarıma.
Evet su an çok zorluyorum ama hiç bu kadar kararlı olmamıştım. Çünkü bugün bile utanmadan mesaj atıp hadi dışarı çıkalım dıyebılmış bunu sürdürmem gerekiyorki anlasın ne kadar ciddi olduğumu