İçimde bir sıkıntı var

CMM

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
27
4
16
Merhabalar ben 27 yasındayım ve biriyle görüşüyorum konuştuğum kişi devlet memuru fakat annem asla istemiyor sebep de oğlanı beğenmemiş.artık benı reddetme konusuna kadar getırdı annem mevzuyu ben ailemi de sevdiğim adamı da kaybetmek istemiyorum babamın haberı de yok lütfen bana biri bir akıl versın kafayı yemek üzereyim

Son düzenleme:
Merhabalar ben 24 yasındayım ve biriyle görüşüyorum konuştuğum kişi devlet memuru fakat annem asla istemiyor sebep de oğlanı beğenmemiş.artık benı reddetme konusuna kadar getırdı annem mevzuyu ben ailemi de sevdiğim adamı da kaybetmek istemiyorum babamın haberı de yok lütfen bana biri bir akıl versın kafayı yemek üzereyim
ben şuan ailemin istemediği biriyle evliyim .ve şuan çok mutluyum .ama annemler önyargılılardı .şuan çok seviyorlar eşimi.
sebep ne öncelikle o önemli ?

Annen neyini beğenmemiş ? Dış görünüş anlamında mı ?

Tek sebep annem cocuga ısınamadı sevmedi bu çocuk senı mutlu edemez diyip duruyor

Sadece çocuğu sevmedi ısınamadı senın yanına hiç yakışmıyor diyor bir de ben doktora yaptım o sadece lise mezunu bu yuzden de istemiyor

Ben de öyle düşünüyorum ama bunu da söyledim aramızda kocaman aşılamaz bir duvar oluştu artık en son ya o ya ben dedi ben de ne yapacagımı bilmiyorum ailemi ezip gecemem de

Annenin bir bildiği vardır diyeceğim de annen neden kabul etmiyor? Eğitim farkını sevgilin çok mu hissettirdi acaba?Uçurumlar falan mı söz konusu anlamadım.

Çocuk lise mezunu ben doktora yaptım yıllardır ailem eğitimim için uğraşıyor. Ve ben tek çocuğum. Annem de çok dini bütün muhafazakar bir kadındır sana hiç uygun biri degıl dedı ben yıne de zorladım görüştüm ve suan ya o yada biz tercihini yap diyor çok kötü durumdayım

Sanırım fazla hissettirdi egitim farkını annem de lise mezunu ama ben ondan daha bilgiliyimdir diyip duruyor.

Sanırım fazla hissettirdi egitim farkını annem de lise mezunu ama ben ondan daha bilgiliyimdir diyip duruyor.
Peki sen anneni rahatsız şey her neyse seni etmedi mi ki?
Bazen senin görmediğin bir ayrıntı, bir anlık hareketi onlar farkedebiliyorlar.

O kendi halinde bir devlet memuru ben üniversite de hocayım doktora yaptım çok çalıştım çabaladım bu günlere gelmek için annem diyor dış görünüş olarak zaten yakışmıyor yanına ama huy olarak da yakısmıyor çocuk hayatımda hiç kitap okumadım dedi annemın gözünden tamamen düştü

Bir de çocuk fazlasıyla kıskanç bn nereye gidersem izin almak haber vermek zorundayım annem bunu da sevmiyor diyor biz senı kendı ayakkarın üzerinde rahatça dur diye özgür yetiştidik sen nasıl tanımadıgın bir adam dan izin alırsın o senın kocan degıl dıyor bilmiyorum kafam cok karısık

Back
X