Ayetel kürsi ve fatiha falan okudum ama bilmiyorum ruhum çok daraldıInsirah suresini okuyabilirsiniz
Tam da boyle durumlar icin okunur diye biliyorum ben. Allah yardimciniz olsunAyetel kürsi ve fatiha falan okudum ama bilmiyorum ruhum çok daraldı
Eşim o an yanımda yoktu,hem karanlık karşımda ayna kendimi göre göre korka korka uyudum 3'te uyudum 7de bir ara kalktım sonra yattım kabus gördüm rüyamda ağzım yüzüm biçimsizdi gözüm kaymıştı falan. Allahım hayırlara nasip et inşallah. Bir de üzerine niras tartışması eklenince iyice gerildim. Allahım hayırlara nasip eyle inşallah. Duaları okudum inşirah ayetel ve fatiha okudum.Hayrolsun inşaallah. Tedirgin olarak uyuduysanız onun etkisiyle de kabus görmüş olabilirsiniz. Dua edin. Allah ferahlık versin yüreğinize.
Anlamına baktım canım okudum çok teşekkür ederim,umarım kendime gelirim bir an önceTam da boyle durumlar icin okunur diye biliyorum ben. Allah yardimciniz olsun
Ne alaka ?K.i.b.
Dini içerik varNe alaka ?
Dini içeriği hanımlar dua oku diyerek yazdı bu 1Dini içerik var
Rüya tabiri var
Daha ne olsun?
Dua bölümüne yazsın
Canım ne olduğunu bilmiyorum tam olarak.dana da dediğim gibi miras kavgası da var arada içim çok sıkıldı. Hiç uyuyasım yok eşimi uyuttum küçük çocuk vardı onunla tv izliyoruz şuan ama içim hiç rahat değil. Evimde zaten öyle çok ayna yok en azından kendimi göreceğim şekilde yok,o şeylere inanırım o yüzden korkarım da.Canim aynanin karşısında uyumak tehlikelidir hic tavsiye etmem.
Bir daha oyle birsey yapma,yatak odanda da yataginin karşısında sifonyerin olmasin mesela,eger oyle ise degistir
Gardirobunda ayna varsa ayak ucuna gelcek sekilde cek surgusunu
Tabi kabus görürsün
Bazi insanların ruhu bambaskadir
Sen ozel birisisin canim
Dediklerim aklinda bulunsun,mesela sen esinle yatarken ayna varsa karsinda bu aldatma enerjisi olusturur cift kisi yani
Gece 3 te uykuya dalmak icin zaten kötü bir saat
Sen dua et
Tabi belirli sayılarla
Ayet el kürsi cok güzel ve onemli bir dua tabi bende ezbere bilirim
Icini ferah tut canim birde cok tok karna uyuma olur oyle arada Allah hayırlara çıkarsın dualarini kotu düşünme hepimiz donem donem bunalıyoruz
Canim polemige girmeyin ya gece gece guney küre sende herseye muhalifsinDini içeriği hanımlar dua oku diyerek yazdı bu 1
Rüyayı daha sonra anlattım bu 2
İçimde olan bir sıkıntı bana dert yani dert için illaki kocam şunu yaptı bunu yaptı yok aldatıldım hamileyim vs yazmam mı gerekiyor?
Bu da 3
Ayrı ayrı hepsinden raporumu gönderdim.Dini içeriği hanımlar dua oku diyerek yazdı bu 1
Rüyayı daha sonra anlattım bu 2
İçimde olan bir sıkıntı bana dert yani dert için illaki kocam şunu yaptı bunu yaptı yok aldatıldım hamileyim vs yazmam mı gerekiyor?
Bu da 3
O miras konusunu anlamadim ,merak ettimCanım ne olduğunu bilmiyorum tam olarak.dana da dediğim gibi miras kavgası da var arada içim çok sıkıldı. Hiç uyuyasım yok eşimi uyuttum küçük çocuk vardı onunla tv izliyoruz şuan ama içim hiç rahat değil. Evimde zaten öyle çok ayna yok en azından kendimi göreceğim şekilde yok,o şeylere inanırım o yüzden korkarım da.
Ne gerek vardi gece gece bu sekilde gerilmis ve bunalmis bir insani germeye ?Ayrı ayrı hepsinden raporumu gönderdim.
Senin dertler zaten kocan ve ailen 3 çok gereksiz olmuş
Ya allah aşkına hepsinden raporunu gönderiyorsun da benimde konu açma hakkım var değil mi?Ayrı ayrı hepsinden raporumu gönderdim.
Senin dertler zaten kocan ve ailen 3 çok gereksiz olmuş
Ya balım,olumluya çevirsem ne yazar allah aşkına? Babam ve kardeşleri birbirine düşmüş durumda kalan malları bölüşemiyorlar 2 yıldır aynı konu,babam ihtiyacım yok inadına bağışlayacağım diyor onlar da hala paylaşamadılar bir türlü çaylıkları fındıklıkları. Bugün ne olaylar ne olaylar olmuş memlekete gitmek zorunda kaldık. Ne kadar rezillik çıktığını sen düşün.O miras konusunu anlamadim ,merak ettim
Cok hızlı gelisen olaylar var bebegim senin hayatında birden bire biseyler oluyor ve kendini bir tantananin ortasinda buluyorsun sanki. Hayatın renkli aslında olumsuzu olumluya çevirebilcek yapın oldugunu düşünüyorum. Liderlikte var sende
Hayırlısı olsun bazi evler huzursuzdur o kaldığınız evle alakali olabilir bence
Oooooo ortalık baya karışmışYa balım,olumluya çevirsem ne yazar allah aşkına? Babam ve kardeşleri birbirine düşmüş durumda kalan malları bölüşemiyorlar 2 yıldır aynı konu,babam ihtiyacım yok inadına bağışlayacağım diyor onlar da hala paylaşamadılar bir türlü çaylıkları fındıklıkları. Bugün ne olaylar ne olaylar olmuş memlekete gitmek zorunda kaldık. Ne kadar rezillik çıktığını sen düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?