İçimde bir sıkıntı var..

Miaelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
2.748
3.784
48
Hanımlar iyi geceler.
Normalde çok konu açmam ama 2 gündür içimde bir sıkıntı var ve beni çok etkiliyor,bu saat oldu hala uyuyamıyorum. Balayından geldiğimiz gün bir akrabama geçtik,eniştemin vefat ettiği yatakta uyudum ve çok kötü bir rüya gördüm etkisinde kaldım sanırım,bir türlü uyku tutmadı. Siz hiç böyle hissettiniz mi?/hissedince ne yapıyorsunuz? Bana akıl verin kalbimi elleriyle tutup sıkıştırıyorlar sanki.
Hanımlar ek bilgi; dine rüyaya ya da herhangi birşeye bağlamıyorum konuyu. Şu sıralar abimin saçma ilişkisinin üzerine bir de miras sıkıntısı eklendi. Babamların bir miras olayı var ve şuan aile 6-7-8'e bölünmüş durumda. Amcalarımı eşleri gaza getiriyor,halamlar kavga çıkartıyor falan. Yani anlayacağınız o kadar bunaldım ki. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin,kardeş kardeşe kırıldı ortalık iyice karıştı. Evinde arabasında ıvır zıvırında değilim ama artık bizi arada bırakıyorlar,merhuma az miras bıraktı diye sövecek kıvama geldiler neredeyse.

Son düzenleme:
Hayrolsun inşaallah. Tedirgin olarak uyuduysanız onun etkisiyle de kabus görmüş olabilirsiniz. Dua edin. Allah ferahlık versin yüreğinize.

Hayrolsun inşaallah. Tedirgin olarak uyuduysanız onun etkisiyle de kabus görmüş olabilirsiniz. Dua edin. Allah ferahlık versin yüreğinize.
Eşim o an yanımda yoktu,hem karanlık karşımda ayna kendimi göre göre korka korka uyudum 3'te uyudum 7de bir ara kalktım sonra yattım kabus gördüm rüyamda ağzım yüzüm biçimsizdi gözüm kaymıştı falan. Allahım hayırlara nasip et inşallah. Bir de üzerine niras tartışması eklenince iyice gerildim. Allahım hayırlara nasip eyle inşallah. Duaları okudum inşirah ayetel ve fatiha okudum.

Canim aynanin karşısında uyumak tehlikelidir hic tavsiye etmem.
Bir daha oyle birsey yapma,yatak odanda da yataginin karşısında sifonyerin olmasin mesela,eger oyle ise degistir
Gardirobunda ayna varsa ayak ucuna gelcek sekilde cek surgusunu
Tabi kabus görürsün
Bazi insanların ruhu bambaskadir
Sen ozel birisisin canim
Dediklerim aklinda bulunsun,mesela sen esinle yatarken ayna varsa karsinda bu aldatma enerjisi olusturur cift kisi yani
Gece 3 te uykuya dalmak icin zaten kötü bir saat
Sen dua et
Tabi belirli sayılarla
Ayet el kürsi cok güzel ve onemli bir dua tabi bende ezbere bilirim
Icini ferah tut canim birde cok tok karna uyuma olur oyle arada Allah hayırlara çıkarsın dualarini kotu düşünme hepimiz donem donem bunalıyoruz

Dini içerik var
Rüya tabiri var
Daha ne olsun?
Dua bölümüne yazsın
Dini içeriği hanımlar dua oku diyerek yazdı bu 1
Rüyayı daha sonra anlattım bu 2
İçimde olan bir sıkıntı bana dert yani dert için illaki kocam şunu yaptı bunu yaptı yok aldatıldım hamileyim vs yazmam mı gerekiyor?
Bu da 3

Canım ne olduğunu bilmiyorum tam olarak.dana da dediğim gibi miras kavgası da var arada içim çok sıkıldı. Hiç uyuyasım yok eşimi uyuttum küçük çocuk vardı onunla tv izliyoruz şuan ama içim hiç rahat değil. Evimde zaten öyle çok ayna yok en azından kendimi göreceğim şekilde yok,o şeylere inanırım o yüzden korkarım da.

Canim polemige girmeyin ya gece gece guney küre sende herseye muhalifsin

Ayrı ayrı hepsinden raporumu gönderdim.
Senin dertler zaten kocan ve ailen 3 çok gereksiz olmuş

O miras konusunu anlamadim ,merak ettim
Cok hızlı gelisen olaylar var bebegim senin hayatında birden bire biseyler oluyor ve kendini bir tantananin ortasinda buluyorsun sanki. Hayatın renkli aslında olumsuzu olumluya çevirebilcek yapın oldugunu düşünüyorum. Liderlikte var sende
Hayırlısı olsun bazi evler huzursuzdur o kaldığınız evle alakali olabilir bence

Ayrı ayrı hepsinden raporumu gönderdim.
Senin dertler zaten kocan ve ailen 3 çok gereksiz olmuş
Ya allah aşkına hepsinden raporunu gönderiyorsun da benimde konu açma hakkım var değil mi?
Açarım,abim hakkımda açarım,ailem hakkında açarım ya da canım sıkılır açarım.
Bdv forum kurallarında "konu açarken güneyyarımküre hanımdan izin alacaksınız,kafanıza göre konu açamazsınız" yazmıyor. Peki raporunuzu gönderin,insanların zor zamanlarında destek olsanız ne olur? Benim konularımdan rahatsız oluyorsanız gözardı edin. Herkesin konu açma hakkı var. İyi geceler.

Ya balım,olumluya çevirsem ne yazar allah aşkına? Babam ve kardeşleri birbirine düşmüş durumda kalan malları bölüşemiyorlar 2 yıldır aynı konu,babam ihtiyacım yok inadına bağışlayacağım diyor onlar da hala paylaşamadılar bir türlü çaylıkları fındıklıkları. Bugün ne olaylar ne olaylar olmuş memlekete gitmek zorunda kaldık. Ne kadar rezillik çıktığını sen düşün.

Oooooo ortalık baya karışmış
Bu para var ya insanlarin arasını gercekten bozuyor.
Insallah duzelir en büyük kim. Senin babami?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…