• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde birilieriyle sürekli bir diyalog var ben deli miyim?

Ama bunları okuduktan sonra içimdeki ses konuşmaya başladı resmen :9::9: Çok tuhaf :44:

Acaba şey mi siz üstüne gittikçe daha çok konuşuyor olabilir mi? Mesela insanların takıntıları da öyle oluyor ya yapmayacağım yapmayacağım diye diye yapıyorlar.Yani mavi fil düşünme deyince direk gözümüzün önüne mavi fil gelmesi gibi. Önemsemeseniz geçer mi acaba ?:26:

önemsemedikçe artıyor bence.üstüne düşmeliyim.Hayatım bomboş gibi .30 yaş bunalımındayım.öğretmenim şimdi tatil .sıkılıyorum...pskloga aklımdan geçenleri anlatmalı mıyım?çok zor ya

Şizofreni hastalarının da içinde, burnunda konuşan bir ses olurmuş...

Çok rahatsız ediyorsa ve ağlayacak dereceye geldiyseniz bence mutlaka doktorunuza bu rahatsızlığınızdan bahsetmelisiniz.

Allah korusun ilerlemesin bir de...

önemsemedikçe artıyor bence.üstüne düşmeliyim.Hayatım bomboş gibi .30 yaş bunalımındayım.öğretmenim şimdi tatil .sıkılıyorum...pskloga aklımdan geçenleri anlatmalı mıyım?çok zor ya

Bence kesinlikle anlatın hiç utanmayın, eğer utanacaksanız evinize tanıdıklarınıza uzak yerden birisi olsun içiniz rahat olsun.

Şizofreni hastalarının da içinde, burnunda konuşan bir ses olurmuş...

Çok rahatsız ediyorsa ve ağlayacak dereceye geldiyseniz bence mutlaka doktorunuza bu rahatsızlığınızdan bahsetmelisiniz.

Allah korusun ilerlemesin bir de...

Allahım yosa şizofren miyim?ne kötü bir gün ve durduk yere herşey iyiyken niçin hazan mevsimindeyim?

Onunla uzun uzun konuşmalara dalıyorum mesela.. böyle nasıl olur sunu yapsam bumu olsa falan.. bazen bana kızıyor. ama onla konuşmadığımdada özlüyorum.. çünkü o benim içimi biliyor.. :37:

bak sen ne güzel öğretmenmişsin bnde kpss sonucunu bekleyipte acaba bu sene olcakmı diye içi sıkılanlardanım...bi atansam ne ses kalır bnde ne seda:(

himmm demek bir ben degilmi$im, içinde ki ses ile konu$an..
ara sira bende de oluyor, ben bunu kendime dahi itiraf edemezken bu konu isabet oldu ;)
kendimi, kendi kendime konu$urken buldugumda, delimisin kizim ne kendi kendine konu$uyorsun diye tersliyorum !! yok yok ben normal degilim, her halukarda kendi kendim ile konu$uyorum bakarmisin ;)))

sebebi ego mu $imdi ?
kendi halimde bir bayanim, egom yoktur ki benim..
kafam kari$ti yahu !!

bak sen ne güzel öğretmenmişsin bnde kpss sonucunu bekleyipte acaba bu sene olcakmı diye içi sıkılanlardanım...bi atansam ne ses kalır bnde ne seda:(

inşallah sen de kazanırısın canım.ama öyle olmuyor güllük gülüstanlık.şu son hallerimi kendim becerdim ben.insanın kendi kendine yaptığını cünle alem toplansa yapamaz!

sesli konuşan arkadaşım gerçekten bu kötü bir durum bence sen de derhal doktora gitmelisin.

ben daha çok bu konuşmalarla kendimi oyalıyorum ya da kendimi yüceltiyorum.şizofreniye baktım yok ya hayattan soğumuş değilim.Hatta bu hayat az geliyor bana sıkılıyorum.

teşekkür ederim cnm...tabi haklısın muhakkak ama insanız işte sanki atansam tüm dertlerim bitecekmiş gibi geliyor bna....bnde iç sesi pek yok ama şu son zamanlarda kpss yi daha sonucu gelmemesine rağmen düşünmekten uyku uyuyamıyorum,sabah 7lerde anca uyuyorum ve karabasan basıyor bna...saçma şeyler duyuyorum ve korkuyorum...konu açmıştım bunla alakalı ama yasak olduğu için kapandı neyse senin durumuna gelirsek psikoloğun ne diyeceğini çok merak ediyorum belliki yalnız değilsin..ve çekinme anlatmakta....

inşallah sen de kazanırısın canım.ama öyle olmuyor güllük gülüstanlık.şu son hallerimi kendim becerdim ben.insanın kendi kendine yaptığını cünle alem toplansa yapamaz!

sesli konuşan arkadaşım gerçekten bu kötü bir durum bence sen de derhal doktora gitmelisin.

ben daha çok bu konuşmalarla kendimi oyalıyorum ya da kendimi yüceltiyorum.şizofreniye baktım yok ya hayattan soğumuş değilim.Hatta bu hayat az geliyor bana sıkılıyorum.

Canım ben zaten psikologa gidiyorum. :)

Şizofreniyi sadece örnek olarak gösterdim, ilerlese bile illa şizofren olacak değilsin o bambaşka bir rahatsızlık.

Sadece ihmal etmemen gerektiğini belirtmek istedim, umarım yanlış anlaşılmamıştır. :34:

Canım ben zaten psikologa gidiyorum. :)

Şizofreniyi sadece örnek olarak gösterdim, ilerlese bile illa şizofren olacak değilsin o bambaşka bir rahatsızlık.

Sadece ihmal etmemen gerektiğini belirtmek istedim, umarım yanlış anlaşılmamıştır. :34:

hayır estağfirullah.sadece kaygılandım.nasıl anlatırım diye tırsıyorum ya!
yani bir hayal başlıyor ve orda ben herkesi konuşturuyorum keyfimce.deli gibi.eskiye dair bir dert değil benimkisi.
şimdi araştırıyorum ruminasyon mu bilmiyorum:(

ben de kafama takılan bir konu varsa. o konuyla ilgili olan kişilerle kafamda diyalog kurtudugumu farkediyorum :) Normal bişey yani. Ama iç ses olmuyor yani kendi kendimle konusmuyorum hıc :D sadece mesela ikna etmek istedıgım biri varsa kafamda onu ikna etmeye calısırken diyaloglar kurup duruyorum. İstemsiz de olabiliyor :) Normal bence.

Back
X