- Konu Sahibi bendegilim
Yapma, yoksa sonrasinda icine "öküz" oturur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ben face falan kullanmıorum. genelde kendimi çekme benden haber alamaması taraftarıyım. inanın aklım darma duman. her sabah tlfna bakıorum yazdımıki die yok. e haliyle bende yazmıorum. gidince dank edicek gibime gelio. ama o zaman daha ağır konuşurm benden :/ bilmiorum aklım çoook karışıkkkBoşver arama şekerim seviyorsa o arar seni. Bu süreçte gez toz eğlen kendine keyfine bak fotoları da face de paylaş görsün onsuiz da hayatın güzel olduğunu kendini nimetten saymasın.Sonra Bak gör döner paşa paşa tecrübeyle sabit. erkekler zoru mücadeleyi sever asla peşinden ağlayan sümüklü kız olma sonra seveceği varsa da sevmez soğur valla.![]()
Allah herşeyin hayırlısını versn ama birdaha birini bu kadar çok isticeğimi sanmıorumkiiSu an icimde kalmasin dedigin ilerde icine oturucak.
Ne kadr gurursuzmusum diyceksin.
Helede bi dusunsene orda burda ylmzdenz benim ayaklarima kapandi dedigini?
Hayatin devam ediyor elbet seni istemeye gelenler olucak.
Dusunsene sonraki evlenmek istedigin erkegin kafasina takilmiyor olsa bile( ki takar her erkek) o erkegin ailesinin; gelin diye sectigimiz kiz zamaninda bunu yapmis dediklerini?
nedense hep öyle olur. tam vazgeçtim dersin ararlar. başlarda buda öyleydi. ben istemiorum dedikçe hep seni seviorum derdi. sana sormadım severken falan derdi. keşke öyle kalsaymış. nolduysa birden kaptırdm işte. ben bi süre böyle giderim gibiiitatlım asla bunu yapma o zaman benımde bır sevgılım vardı 4 yıl surdu ılk 2 yıl pesınden kosardım bır gun ole bır dank ettı kı gerı cektım kendımı it oldu pesımde surum surum ağzımın ıcıne bakar oldu en nıhayetınde de ben ıstemedım onu bıraktım gıttı bıttı
içimden tam olarakda bu geçio ama düşünmedende edemiorum. ben gittim sarıldım sonra dönüp gittim adam aramadıbi süre ve başkası var hayatında. ovvvvvvv tam bi yıkım olur işteee :)İçinden ne geliyorsa onu yap. Inan burada sana gururlu ol mesajı verenler de senın yerınde olsa arardı. Ara söyle bulus ne kaybedersın kı? Sonrasında hep keşke lerle yaşamak cok daha zor
Çağırsan bile gelir mi ki? Hadi karşılaştın diyelim, son bir iyi dileklerini sun ama bize yazık ettin falan dersen muhtemelen komik bulur durumu. Ters bir cevap verirse de iyice içine oturur.Geçenlerdede bi konu açmştm. Sevdiğimle ayrıldık biz. 4 gün oluo. O beni daha hiç aramadı. Bense ona onu sevdiğimi anlatan bi msj attm oda kısacık cvp vermiş zaten. İki kelime.
Neyse
Bu beyefendi bu pazar gidicek okula ve 4 ay yok. Gelse bile karşılaşmamız imkansız.
Arkadaşlar onu çok seviorum ben ve cumartesi günü çağırıp son kez sımsıkı sarılıp bize yazık ettin diyip gitmek istiorum. İçimde kalırsa kahrolurum. Sizce son bi kez 10 dk görmem olurmu![]()
değiştirdim fikrimi zaten. benm çabalarım yeter bile. ondan adım bekliorum ama koşa koşada gitmem artk. o varmış gibi yaşamak daha iyi gibiÇağırsan bile gelir mi ki? Hadi karşılaştın diyelim, son bir iyi dileklerini sun ama bize yazık ettin falan dersen muhtemelen komik bulur durumu. Ters bir cevap verirse de iyice içine oturur.
Boşver bence, totosunu son bir kez kaldırma. Bırak o da kendine adına karar versin yazık oldu mu, dönmek istermi...
seviodu ama bunaldı. yada bilmiorum öyle bişi işteayrıldıysa sevmiyordur,senin ona sarılıp yazık ettin vs. demen onu zerre etkilemeyecektir zaten.bu kadar basit.iki gün sonra arkandan peşimden koştu dedirtmek istiyosan git.
Yeterince ayakkabım var zaten kovalayan olsam kullanırım. Daa ben sadece içimde kalsın istemiorum sadece
genelde öyle oluodu zaten bende biliodum ama ilk defa böyle olunca afalladım işte. ama alışıorum toparlıcam inşallahNE SAÇMA ... BIRAK ONUN İÇİNDE SEN KAL. SENİN İÇİNDE BİR ŞEYLER KALMASIN...
BEN SEVGİLİMDEN AYRILMIŞTIM. DAHA DOĞRUSU O BIRAKMIŞTI. SORUNLARIM VAR VS.
PEKİ... DEDİM SADECE ... BU KADAR...
1 HAFTA GEÇMEDİ ÜZERİNDEN.
MESAJ ATMALAR. ARAMALAR... SORMALAR... NE OLURGÖRÜŞELİM DEMELER VS...
GÖRÜŞMÜYORUM. İŞİM VAR. ÇALIŞIYORUM. RANDEVUM VAR. VS.
DAHA ÇOOOK AYAKKABI ESKİTİR
İçiniz de kalmayacak ama onu yapınca da unutabilecek misiniz? Hiç sanmıyorum çünkü seven taraf sizsiniz. Sadece acı üstüne biraz daha acı eklemiş olacaksınız ha tabi birde diğer tarafın egosunun tavan yapmasına sebep olacaksınız.Yeterince ayakkabım var zaten kovalayan olsam kullanırım. Daa ben sadece içimde kalsın istemiorum sadece
onu yapsamda yapmasamda unutamam zaten. kendini çekio. çnkü beni hatalı sanıo. gelmemi beklio ama işte benmde yapcak bişeym yok. hatalı ben olsaydım eyvallahİçiniz de kalmayacak ama onu yapınca da unutabilecek misiniz? Hiç sanmıyorum çünkü seven taraf sizsiniz. Sadece acı üstüne biraz daha acı eklemiş olacaksınız ha tabi birde diğer tarafın egosunun tavan yapmasına sebep olacaksınız.
Ben gurur dersi almak için değil fikir almak için yazdım sadece. Genelde burdaki herkes sizin gibi ders verme peşinde başkalarına ama ben sadece arafta kaldm nasıl olur ne biter die sormak istedim. İnsan gibi şöyle yaparsan böyle olur demeniz yeter. Kimsenin kimseye ders vermeye haddi yok bence. Sonuçta çok sevdiğim birinden ayrıldım elle tutulur bi sebep yokken. İster istemez cnm yanıo. Sabah asla aramam diorum akşam lan son kez görsemmi diorum. Aranızda büyüğümde küçüğümde tecrübelide var. Sizce kelimesinden nasıl gururlu ol demeye gelindi hayret ve Allah ayırmasın eşinizden.