İçimde kalsın istemiyorum.

bendegilim

Heryerden Çıkan Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
581
336
38
Geçenlerdede bi konu açmştm. Sevdiğimle ayrıldık biz. 4 gün oluo. O beni daha hiç aramadı. Bense ona onu sevdiğimi anlatan bi msj attm oda kısacık cvp vermiş zaten. İki kelime.
Neyse
Bu beyefendi bu pazar gidicek okula ve 4 ay yok. Gelse bile karşılaşmamız imkansız.
Arkadaşlar onu çok seviorum ben ve cumartesi günü çağırıp son kez sımsıkı sarılıp bize yazık ettin diyip gitmek istiorum. İçimde kalırsa kahrolurum. Sizce son bi kez 10 dk görmem olurmu :(

Böyle peşinden koştukça burnunu havadan indiremezsin.. Ne zaman aramayı sormayı bırakıp ortadan kaybolursan o zaman Kıymetli olursun..
Sana tavsıyem böyle bir şey yapma, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmasın.. Bırak pişman olup dönecekse o dönsün.. Sen elinden geleni yapmışsın.
Geçenlerdede bi konu açmştm. Sevdiğimle ayrıldık biz. 4 gün oluo. O beni daha hiç aramadı. Bense ona onu sevdiğimi anlatan bi msj attm oda kısacık cvp vermiş zaten. İki kelime.
Neyse
Bu beyefendi bu pazar gidicek okula ve 4 ay yok. Gelse bile karşılaşmamız imkansız.
Arkadaşlar onu çok seviorum ben ve cumartesi günü çağırıp son kez sımsıkı sarılıp bize yazık ettin diyip gitmek istiorum. İçimde kalırsa kahrolurum. Sizce son bi kez 10 dk görmem olurmu :KK43:

Neyse
Arkadaşlar onu çok seviorum ben ve cumartesi günü çağırıp son kez sımsıkı sarılıp bize yazık ettin diyip gitmek istiorum. İçimde kalırsa kahrolurum. Sizce son bi kez 10 dk görmem olurmu :KK43:
Yapmayın.
Beni dinleyin, yapmayın.

Hayret yaaa ne kadar basit duruma dusurmeyi seviyor su kizlar kadinlar kendilerini. Aman kos pesinden saril boynuna da gozunde gomul yerlere.birakin su sumuklu gozu yasli kiz hallerini yaa biraz gurur lutfen

Biz ne dersek diyelim sen kafana koyduğunu yapacaksın.

Sizi seviyorsa döner,en son mesaj atmisin sevdigini soylemisin,buna ragmen donmuyorsa sevmiyor demektir. Farzet ki o gun gittin ve ona sarildin,o da sana geri dondu...halen seni sevdiginden emin olup iliskini rahat,icin huzurlu bir sekilde surdürebilecek misin yoksa,acaba cok israr ettigim icin mi döndü deyip,sana her olumsuz davranisinda bu beni aslinda sevmiyor diye mi dusunuceksin..kendi haline birakmak en iyisi degil mi sencede...donmuyorsada dönmesin,seni,senin sevgini hak etmiyor demek ki.

Hiç mi kendi değeriniz yok bir çocuk için gururunı ayaklar altına alıp küçük düşeceksin. Bulunmaz hint kumaşı mı çocuk ilgilenmiyor boşverin gitsin yoluna

önce kendine güzel bir ayakkabı al, kaliteli olsun.. peşinden koşarken lazım olacak..

hiç anlamam neden kendinizi kovalayan moduna sokarsınız..
Yeterince ayakkabım var zaten kovalayan olsam kullanırım. Daa ben sadece içimde kalsın istemiorum sadece

önce kendine güzel bir ayakkabı al, kaliteli olsun.. peşinden koşarken lazım olacak..

hiç anlamam neden kendinizi kovalayan moduna sokarsınız..
Modelide benden olsun..kendıme begenmiştim ama feda olsun..
InstagramCapture_78306dc3-a6cd-4b14-ade1-9f9e3123ab6b.webp

Orto okul bebesiyseniz hiç durmayın koşun ayrıldığınız sevgilinize derim.
İnsan o yaşlarda gurur,murur dinlemez çünkü.

Yaptı
Böyle peşinden koştukça burnunu havadan indiremezsin.. Ne zaman aramayı sormayı bırakıp ortadan kaybolursan o zaman Kıymetli olursun..
Sana tavsıyem böyle bir şey yapma, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmasın.. Bırak pişman olup dönecekse o dönsün.. Sen elinden geleni yapmışsın.
yaptım hakkaten ya doğru valla

Olmaz. Sarilmak etmek istiyorsan ayrilmayacaktin arkadasim. Oyle blof olsun diye ayrilinca boyle oluyor. Ayrilik naz yapmak amaciyla kullanilmamali iste, sonu boyle olur.
Madem ayrildiniz, herkes kendi yoluna gitsin. Bulusup sarilmalar filan seni kucultur onun karsisinda. Gerek yok.

Şu kelimelerden nezaman kurtulursunuz bilmemkii
Sizin gibi düşünenler nezaman aşk yerine gururunu seçerse,inanın bende ozaman bu kelimlerden kurtulurum.
Adama mesaj yazıyosun cevap dahi yok denecek şekilde ama siz hala peşinde koşup kendinizi küçük düşürme peşindesiniz.

Sorun benim cümlelerimde değil,sizde.

Sizi seviyorsa döner,en son mesaj atmisin sevdigini soylemisin,buna ragmen donmuyorsa sevmiyor demektir. Farzet ki o gun gittin ve ona sarildin,o da sana geri dondu...halen seni sevdiginden emin olup iliskini rahat,icin huzurlu bir sekilde surdürebilecek misin yoksa,acaba cok israr ettigim icin mi döndü deyip,sana her olumsuz davranisinda bu beni aslinda sevmiyor diye mi dusunuceksin..kendi haline birakmak en iyisi degil mi sencede...donmuyorsada dönmesin,seni,senin sevgini hak etmiyor demek ki.
Süperrr. İşte aradığım akıl. Doğru ama dönsün die yapmıcaktmki :) haklısınız sarıldığımdan sonra yazarsa ben zaten yol veririm. Daha tazeyken bişe yapamıo çnkü

Back
X