• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde ki boşluk..

nurseymaa

Herkes kendi kişisel komasında..
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
429
929
53
Herkese merhaba. Konum uzun olabilir. Evliliğimin 9. ayindayim. Her evlilikte ki gibi bizimde sorunlarimiz oluyor ama ben tartismaci ve olaylari çok büyüten uzatan bi insan degilim. Ama eş kişisi sürekli hakli ve kavgaci üzerine küsüyor ve yataklari ayiriyor buna artik alıştım açıkçası konussam da kâr etmiyor. Bundan 20 gün önce annem rahatsizdi ve onun yanina gitmek için biletimi aldim. Pazar günü binecektim cumartesi günü bütün ütü camasir yemek temizlik işini hallettim ve aksam oldugunda cok ufak bi tartisma bile sayilmaz bi söz dalasi oldu ve bana s.git dedi bu kelimeyi ilk evlendigimiz zaman da soylemisti o yuzden o gün konusmadim ve ertesi gün beni bindirmek için gotururken yine söz dalaşına girdi ve bi anda sinirlendi yolun ortasinda birakip beni hayatta basarilar dedi. Neyse ben annemlere geldim beni o gun aramadi annemi aradi ve acmadik ertesi gün aksam aradi bende mesgule verdim. Bana yazdığı cümle "bana bak muhattap olmayacaksan kes bütün bağları" ve daha sonrasinda 15 gün boyunca ne aradi ne de sordu. Buraya döndüm 5 gün oldu ve benimle bildiginiz konuşmuyor yataklari ayirdi benimle yemek yemiyor. Ve ben bu durumda halime bile uzulemiyorum. Ve en onemlisi surekli bilgisayarda ve odasi kapali daha sonra o yokken baktigimda surekli gecmis silinmis gün icerinde bilgisayar acikken markete bile giderken silip oyle gitmis. Simdi ben ne yapmaliyim? Ne yapiyor bu adam bu bilgisayarda da siliyor surekli nasil ortaya cikarabilirim? Annemin de konudan haberi var ve bekle biraz dedi. Bi erkek nasıl konusup esinin gönlünü almaz ben bunu eş kisisinde gayet iyi gördüm. Ailemi biraktim geldim burda kimsemiz yok ne emeklerle heveslerle aldiginiz yerlestirdiginiz esyalar,heyecanlar şimdi yok.. Ben resmen onun gözünde yokum oturup derdin ne senin demeye bile useniyorum kavga bagirti cok fevri bogazimi siktigini itikledigini bilirim ve surekli haklı. Durum bundan ibaret.. okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler..

Evlilik resmen milli piyango gibi ya çıkarsa oluyor. Keşke bir dr görünse eşiniz kızıp, küsme ergen hareketi çünkü. Daha önce de böyle miydi acaba ? Aklıma ilk bilgisayar da başka biri olabilir mi ? sorusu geldi.

Yapıcı bir insansın belli ki. Hangi durumlarda kavga çıkıyor mesela ailesi mi para vs mi? Esin çok kinci yola getirmek zor

Bu adam evliliği kaldıramamış. Boğazınızı sıkmış bir de daha önce yuh diyorum. Keşke gelmeseydiniz annenizden hiç.

Geçmişi de siliyorsa göremezsiniz. Google için hesap açılıyor. Siz de laptop ya da bilgisayardaki o hesabı telefonunuza açın. Şifresini bilmiyorsanız yeni bir hesap açın. İsim, fotoğraf benzer olsun ki anlamasın. O girerken siz de açıp görürsünüz. Ekran fotoğrafı alabilirsiniz.

Evlilik resmen milli piyango gibi ya çıkarsa oluyor. Keşke bir dr görünse eşiniz kızıp, küsme ergen hareketi çünkü. Daha önce de böyle miydi acaba ? Aklıma ilk bilgisayar da başka biri olabilir mi ? sorusu geldi.
Keşke biri olsa da bosayip kurtulsam ya. Malesef iki duvar arasina girmeden herkes guzel yönünü gosteriyor

Bu adam evliliği kaldıramamış. Boğazınızı sıkmış bir de daha önce yuh diyorum. Keşke gelmeseydiniz annenizden hiç.

Geçmişi de siliyorsa göremezsiniz. Google için hesap açılıyor. Siz de laptop ya da bilgisayardaki o hesabı telefonunuza açın. Şifresini bilmiyorsanız yeni bir hesap açın. İsim, fotoğraf benzer olsun ki anlamasın. O girerken siz de açıp görürsünüz. Ekran fotoğrafı alabilirsiniz.
Teşekkür ederim bunu yapacağım. Universiteden beri bekar yaşıyor alisamamistir diye düşünüp alttan aliyordum ama böyle birsey varsa kesinlikle durmam

Dönmeseydiniz.. Pişman olup ya o gelip alıcaktı sizi veya öylece kalıcaktı. Çocuk da yokmuş ne güzel..
Evet çocuk yok ve istememistim taniyalim birbirimizi diye suan en iyi yani cocugun olmayisi. Döndüm iste duzeltiriz konsuruz diye bosuna gelmisim

Teşekkür ederim bunu yapacağım. Universiteden beri bekar yaşıyor alisamamistir diye düşünüp alttan aliyordum ama böyle birsey varsa kesinlikle durmam

Aile terapisi alın eğer aldatma vs. yapmıyorsa gizli gizli. Şu durumda geçinecek biri olmadığı ortada. Belki toparlarsınız destekle filan size de yazık.

Evet çocuk yok ve istememistim taniyalim birbirimizi diye suan en iyi yani cocugun olmayisi. Döndüm iste duzeltiriz konsuruz diye bosuna gelmisim
iyice emin olmadan çocuk yapmayın. İnanın işler daha da zorlaşıyo. Huysuz bi adam belli, göze alıyosanız devam edin.. Yok uğraşamam derseniz düzelmesini beklemeyin çünkü düzelmiyolar.

Madem eve donecektiniz neden telefonlarini acmadiniz anlamadim ben bi sekilde gonlum alinmadan o eve donmezdim.
Sadece bir kez aradi beni ve ondada birsey soracakmis daha da yok. Annem sonradan ogrendi durumu kimse bilmiyordu haliyle duzeltirim diye geldim

Bu noktaya geldiniz madem geçin karşısına konuşun.
Kaçmasına izin vermeyin. Söyleyin açık açık düşüncelerinizi,hissettiklerinizi.
Ya düzelir yada artık herkes kendi yoluna deyin.
Anladığım kadarıyla sen beni istemiyorsun ki istesen savaşırsın. O zaman bende seni istemiyorım seni deyin.
Taksın sepeti koluna herkes kendi yoluna.
Bence şu an düzelse bile böyle biriyle ömür gerçekten çok zor ve yorucu olur...
İyi düşünün, inşallah hakkınızda en hayırlısı olsun.

Boğaz sıkma, küfür etme, yolun ortasında bırakıp gitme... Ne olursa olsun hep ordaymışsınız, hep varmışsınız. Haliyle geri adım atma gereği duymamış.

Sizinde en önemli hatanız annenize olayı anlatmak. Daha ilk günden oda tavır yapıp olayın içine girmiş. Aileler olaya “bitti” dediğinizde dahil olmalı.

Şuan sakince oturup konuşamicaksınız, kavgayla başlayacak muhtemelen konuşma. Bir kere daha deneyin, bi sonuca varsın en azından.

Bu noktaya geldiniz madem geçin karşısına konuşun.
Kaçmasına izin vermeyin. Söyleyin açık açık düşüncelerinizi,hissettiklerinizi.
Ya düzelir yada artık herkes kendi yoluna deyin.
Anladığım kadarıyla sen beni istemiyorsun ki istesen savaşırsın. O zaman bende seni istemiyorım seni deyin.
Taksın sepeti koluna herkes kendi yoluna.
Bence şu an düzelse bile böyle biriyle ömür gerçekten çok zor ve yorucu olur...
İyi düşünün, inşallah hakkınızda en hayırlısı olsun.
Yarin konusmayi düşünüyorum. Istemiyorsa kimse kimseyi zorlayamaz bende de sogukluk olustu zaten

Back
X