- 11 Mayıs 2018
- 429
- 929
- 53
Herkese merhaba. Konum uzun olabilir. Evliliğimin 9. ayindayim. Her evlilikte ki gibi bizimde sorunlarimiz oluyor ama ben tartismaci ve olaylari çok büyüten uzatan bi insan degilim. Ama eş kişisi sürekli hakli ve kavgaci üzerine küsüyor ve yataklari ayiriyor buna artik alıştım açıkçası konussam da kâr etmiyor. Bundan 20 gün önce annem rahatsizdi ve onun yanina gitmek için biletimi aldim. Pazar günü binecektim cumartesi günü bütün ütü camasir yemek temizlik işini hallettim ve aksam oldugunda cok ufak bi tartisma bile sayilmaz bi söz dalasi oldu ve bana s.git dedi bu kelimeyi ilk evlendigimiz zaman da soylemisti o yuzden o gün konusmadim ve ertesi gün beni bindirmek için gotururken yine söz dalaşına girdi ve bi anda sinirlendi yolun ortasinda birakip beni hayatta basarilar dedi. Neyse ben annemlere geldim beni o gun aramadi annemi aradi ve acmadik ertesi gün aksam aradi bende mesgule verdim. Bana yazdığı cümle "bana bak muhattap olmayacaksan kes bütün bağları" ve daha sonrasinda 15 gün boyunca ne aradi ne de sordu. Buraya döndüm 5 gün oldu ve benimle bildiginiz konuşmuyor yataklari ayirdi benimle yemek yemiyor. Ve ben bu durumda halime bile uzulemiyorum. Ve en onemlisi surekli bilgisayarda ve odasi kapali daha sonra o yokken baktigimda surekli gecmis silinmis gün icerinde bilgisayar acikken markete bile giderken silip oyle gitmis. Simdi ben ne yapmaliyim? Ne yapiyor bu adam bu bilgisayarda da siliyor surekli nasil ortaya cikarabilirim? Annemin de konudan haberi var ve bekle biraz dedi. Bi erkek nasıl konusup esinin gönlünü almaz ben bunu eş kisisinde gayet iyi gördüm. Ailemi biraktim geldim burda kimsemiz yok ne emeklerle heveslerle aldiginiz yerlestirdiginiz esyalar,heyecanlar şimdi yok.. Ben resmen onun gözünde yokum oturup derdin ne senin demeye bile useniyorum kavga bagirti cok fevri bogazimi siktigini itikledigini bilirim ve surekli haklı. Durum bundan ibaret.. okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler..