Bilmiyorum ama cok konustum.Adam ilgisiz ve tembel. Ustelik kiskanc ve baskici. Bosan desek hayir diyeceksin cunku hala cok seviyorum ama diye devam eden bir cumlen var. Ne yapacaksin peki?
Bosanmak kolay bir karar degil.E ne istiyorsunuz?
Seviyorsunuz ama böyle yaşanmaz diyorsunuz.
Ayrılamam ama gençliğim heba olacak diyorsunuz.
Biz ne yapabiliriz? Toplanıp adamın gözünü korkutacak değiliz ya.
Çözümü biliyor ama yanaşmıyorsunuz.
Nasıl sevilir bu tipler bir anlasam...Bilmiyorum ama cok konustum.
Değiş bak boyle olmaz yapamayiz bir cok kez ama o inatla bu şekilde devam ediyor.
Benim kurduğum hayaller basima teker teker yıkılmış durumda.seviyorum evet cok
Ama cok sıkıldı m bu durumdan cok bunaldim caresiz kaldim. Her gun tartışıyoruz..
Nasıl sevilir bu tipler bir anlasam...
Isegirse evet cok büyük bir rahatlama yasarimSerbest meslekdeki erkekler çok özgür ve bu özgürlük kadına bunaltıcı olarak geri dönüyor sorun onun işi sabah gidip akşam gelse sorun çözülür ama kendi patronu olan adam başkasının yanında işçi olmayı asla kabullenmeyişi evliliği çekilmez bir hal alıyor iş sorunu çözülse kesin rahatlardın, her yere haber sal , iş bulsun sende rahat nefe alasın
Isegirse evet cok büyük bir rahatlama yasarim
Ama ailemle gorusmeme bile karisiyor
Kendi basima disari çıkamaz misim neden diyorum neden boylesin. Ben oyle istiyorum diyor kavga ediyoruz birbirimize hakaretler ediyoruz. Iki saat sonra gelip opuyor,ozur diliyor. Ama ayni degisen hic birsey yok...
Isegirse evet cok büyük bir rahatlama yasarim
Ama ailemle gorusmeme bile karisiyor
Kendi basima disari çıkamaz misim neden diyorum neden boylesin. Ben oyle istiyorum diyor kavga ediyoruz birbirimize hakaretler ediyoruz. Iki saat sonra gelip opuyor,ozur diliyor. Ama ayni degisen hic birsey yok...
Konuyu okudunuz degil mi?Merak ettigim, boyle bir insani nasil sevebildin??
SöylüyorumSende dersin ki seninde evladın var yarın onada aynısını yaparlar et me bulma dünyası , vicdanlı olması söyle
Anladık adam karaktersizmiş.Konuyu okudunuz degil mi?
En basinda basima bunların geleceğini bilemzdim. Kıskançlık dozundaydi evlilik oncesi dönemde.ve benimle sık sık sosyal ortamlara girerdi. Surprizler yapardı mutlu ediyordu yani.
Evlilikle baslayan bir problem benim ki
Ben kafayi yiyecek duruma geldim. Kafeste gibiyim. Disari dikip gezemiyorum bebegimi alip parka goturemiyorum. Herseye karisiyor. Buraya gidelim diyorum hayir gerek yok .herseyi kestiripa tiyor. Ve biz surekli tartışıyoruz
Bana guvenmiyirmusun dediğimde sana guveniyorum diyor.Bu konu seven erkek kıskanırcılara gelsin.Seven değil özgüven eksikliği olan ve karşı tarafı kendi gibi güvenilmez bulan insan kıskanır.
Bir söz vardır, aşkım için herşeyden, özgürlüğüm için aşkımdan bile vazgeçerim diye.Hayat da seçim de sizin.
Bebegimin babasi en basit neden.Anladık adam karaktersizmiş.
Kandırmış seni.
Şimdi nesini seviyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?