İçimde ki dipsiz kuyu

Burcu915

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
35
2
1
Ne olur bana yardımcı olun derdimi paylaşabileceğim kimse yok, 3.sene me giricem evlilikte 10 aylik bir bebegim var.
Sorunum eşim, onun karakteri.
Kendisi 4 yildir hayatımda. Sevgiliyken kıskanç biriydi ama dozunda ve rahatsiz edici bir boyutta degil
Aileme bana saygılı eğlenceli sosyal beni eglendiren, surprizler yapan biri. Evlendik evliligin 1 bucuk yılı dukkan isletti kendisi, isler yurumeyince devretmek zorunda kaldik.dukkan devrinden sonra en fazla 1 ay bir yerde calisti ve suan 10 aydir bos dogum arifemde isten çıktı.lohusa ligim kv kp beraber gecti. Sagolsun ilgililer bir o kadar da karisirlar hersey maddi durumdan dolayı ve doğum ertesi yardimci olurlar diye esimle yanlarinla kaldik. Kv tartistik vs evime döndüm ayni apartmandayiz bu arada.
Esimin tavırları o kadar rahatsiz edici ki
Kendi ailesiyle herg un goruseyim gikini cikarmaz yazliga yanlarina gittik 2 ay kaldik keyfi yerinde.. Evimize döndük kendi ailemle gorusmeme surekli laf soyluyor gecen gun görüştün yeter,zirt pirt gorusemezsin,2 haftada bir gorus. Vs vs konusup canımı sıkıyor. Markete gitmek,istiyorum yok ben a lirim.yürüyüş yapayim cocukla beranrr bunaliyorum sicak cocukta sıkıldı. Yok ben gezdiririm. Surekli evdeyim surwkli evde durmami istiyor kendisi. Asiri derece de kıskanç balkona cikiyorum kupestelere yaklasma asagidan görünursun.
1 tane bile arkadasim yok hepsini eledi kendisi yok boyle yok bu iyi degil. Hep sustum hep alttan aldim. Kendisi ev islerine elini surmez bu arada. Sabaha kadar oyun. Arkadaşlarıyla iki gunde bir alkol icer. Vesurekli. Degismek isteidgini soyleyip durur. Her tartışma da olayi bosanmaya getirmeye basladim dayanamıyorum. Artık cok seviyorum ama bus sekidle hayat ta istemiyorum ben ne yapicam cocugum var evet ama ayrilmak kolay degil ee degismiyorda kac sene daha sabredicem benim gencligim heba olucak.. kendisi 1 kere abna gel gezelim demez tam bir asosyal ben cok bunaldim..

Adam ilgisiz ve tembel. Ustelik kiskanc ve baskici. Bosan desek hayir diyeceksin cunku hala cok seviyorum ama diye devam eden bir cumlen var. Ne yapacaksin peki?
Bilmiyorum ama cok konustum.
Değiş bak boyle olmaz yapamayiz bir cok kez ama o inatla bu şekilde devam ediyor.
Benim kurduğum hayaller basima teker teker yıkılmış durumda.seviyorum evet cok
Ama cok sıkıldı m bu durumdan cok bunaldim caresiz kaldim. Her gun tartışıyoruz..

Bosanmak kolay bir karar degil.
Ortada bebegim var. Ayni zamanda değişmeyen bir esim ne yapabilirim nasil değiştirebilirim kendisini.
Boşanmayı düşünüyorum evet ama nasil olur, ne yaparim bilmiyorum.bu sekisle de cok mutsuzum

Nasıl sevilir bu tipler bir anlasam...

Serbest meslekdeki erkekler çok özgür ve bu özgürlük kadına bunaltıcı olarak geri dönüyor sorun onun işi sabah gidip akşam gelse sorun çözülür ama kendi patronu olan adam başkasının yanında işçi olmayı asla kabullenmeyişi evliliği çekilmez bir hal alıyor iş sorunu çözülse kesin rahatlardın, her yere haber sal , iş bulsun sende rahat nefe alasın

Serbest meslekdeki erkekler çok özgür ve bu özgürlük kadına bunaltıcı olarak geri dönüyor sorun onun işi sabah gidip akşam gelse sorun çözülür ama kendi patronu olan adam başkasının yanında işçi olmayı asla kabullenmeyişi evliliği çekilmez bir hal alıyor iş sorunu çözülse kesin rahatlardın, her yere haber sal , iş bulsun sende rahat nefe alasın

Isegirse evet cok büyük bir rahatlama yasarim
Ama ailemle gorusmeme bile karisiyor
Kendi basima disari çıkamaz misim neden diyorum neden boylesin. Ben oyle istiyorum diyor kavga ediyoruz birbirimize hakaretler ediyoruz. Iki saat sonra gelip opuyor,ozur diliyor. Ama ayni degisen hic birsey yok...

Sende dersin ki seninde evladın var yarın onada aynısını yaparlar et me bulma dünyası , vicdanlı olması söyle

Sende dersin ki seninde evladın var yarın onada aynısını yaparlar et me bulma dünyası , vicdanlı olması söyle

Merak ettigim, boyle bir insani nasil sevebildin??
Konuyu okudunuz degil mi?
En basinda basima bunların geleceğini bilemzdim. Kıskançlık dozundaydi evlilik oncesi dönemde.ve benimle sık sık sosyal ortamlara girerdi. Surprizler yapardı mutlu ediyordu yani.
Evlilikle baslayan bir problem benim ki
Ben kafayi yiyecek duruma geldim. Kafeste gibiyim. Disari dikip gezemiyorum bebegimi alip parka goturemiyorum. Herseye karisiyor. Buraya gidelim diyorum hayir gerek yok .herseyi kestiripa tiyor. Ve biz surekli tartışıyoruz

Söylüyorum
Bak kızımız olur bunları yasar sen babaolar ak kahrolursun yapma bana bunları yasatma. 1000 kere konustum ayni

Anladık adam karaktersizmiş.
Kandırmış seni.
Şimdi nesini seviyorsun?

Bana guvenmiyirmusun dediğimde sana guveniyorum diyor.
Oz guven eksikligin mi var kendine mi guvenmiyorusn diyorum. hic alakasi yok diyor.

Anladık adam karaktersizmiş.
Kandırmış seni.
Şimdi nesini seviyorsun?
Bebegimin babasi en basit neden.
Kafam corba gibi karışık.
Bir yanim kendi ayaklarinin üzerinde dur bırak bu adami bebeğini al hayat kur diyor
Diğer yanim.
Bebegin babasi annesi ayri mi buyuyecek
Belki bir sey vardir denemen gereken birs ey degisebilir diyor..

Acaba kendisi mi çapkınlık yapıp seni kıskanıyor eşin bana pek güven vermedi kendisi sanki bir haltlar karıştırıyor ki sanada güvenmiyor , çok itici bir durum evlilikte güven sorunu devam ederse daha radikal çözümler bulman gerekecek evlenmek haps edilmek değildir böyle devam ederse depresyona girmen an meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…