Allah Allah.Bebegimin babasi en basit neden.
Kafam corba gibi karışık.
Bir yanim kendi ayaklarinin üzerinde dur bırak bu adami bebeğini al hayat kur diyor
Diğer yanim.
Bebegin babasi annesi ayri mi buyuyecek
Belki bir sey vardir denemen gereken birs ey degisebilir diyor..
Bu yuzden yoruldum zatenAllah Allah.
Bir şeyler denemesi gereken odur.
Sen değilsin arkadaşım.
Niye sen çabalıyorsun, O hatalarını farkedip düzelmedikçe sen ağzınla kuş tutsan mutlu olamazsınız ki.
Bebeğin mutsuz anne ve karakter yoksunu babayla mı büyüsün yani?
İşte aynısını söylüyorum.Bu yuzden yoruldum zaten
Hep ben cabaliyorumm
Hep yorulan benim.
Istemiyorum bunu mutsuz bir aile ortaminda buyumesi ona yapilan en buyuk gunah zaten
Ailem maddi olarak zor bir donem geciriyorİşte aynısını söylüyorum.
Niye bu çileyi çekiyorsun madem?
Aile desteğin mi yok?
Sen de çalışırsın.Ailem maddi olarak zor bir donem geciriyor
Ve yuk olurum diye endiseliyim sonucta iki kisi dahil olucak hayatlarina.
Ama Annem Ne olursa olsun beni bebegimi kabul eder hic suphem yok
Oyle olucak gibi görünüyorSen de çalışırsın.
Annen de bebene bakar.
Bu şekilde yaşamaktan daha iyidir bence.
Bosanmak kolay bir karar degil.
Ortada bebegim var. Ayni zamanda değişmeyen bir esim ne yapabilirim nasil değiştirebilirim kendisini.
Boşanmayı düşünüyorum evet ama nasil olur, ne yaparim bilmiyorum.bu sekisle de cok mutsuzum
Onu bir kac kez yaptim.haber vermeden ciktim gittim felan ama ben kendi kendine tamam git tabi diyebilmesini cok istiyorumAdam hastalik seklinde kiskanc sizi balkona cikarmiyor. Siz bir sey yapamazsiniz tedavi olmasi gerek iyi bir terapiste goturun.
Bilmiyorum cozum olur mu tepkinizi koyun. Markete gitmek istediginizde soylemeden cikin gidin ben gidicem demeyin ki o size sen dur ben giderim diyemesin. Onunuze dikilince de cekil onumden ben cikiyorum sen bana engel olamicaksin diceksiniz. Tepkinizi koyun, kavga dovus ciksin ama siz mutlaka disari cikin. Bir zaman sonra kabullenir.
Bu kadar kısıtlamak,adeta hapis hayatı yaşatmak sağlam psikolojideki bir bireyin işi değil.Kişi kendinden bilir işi ,herkesin kendisi gibi olacağını düşündüğü için yapıyordur muhtemelen.Bana guvenmiyirmusun dediğimde sana guveniyorum diyor.
Oz guven eksikligin mi var kendine mi guvenmiyorusn diyorum. hic alakasi yok diyor.
Kızımız degil oglumuz var :)Ailene yerleş sonra işe gir şartlarınıda eşine söyle bunlar olmadan asla dönmem de bebeğede annen baksın yoksa senln eşin asla düzelmez adamı epey şımartmışsınız artık bir kızı var fedakarlığın çoğunu onun yapması gerek avare,avare gezip kadınlarla muhabbet etme zamanı değil artık noktayı koy sabırda bir yere kadar , hemen harekete geç
Dogru sonuna kadar söylediklerinize katılıyorum.Bu kadar kısıtlamak,adeta hapis hayatı yaşatmak sağlam psikolojideki bir bireyin işi değil.Kişi kendinden bilir işi ,herkesin kendisi gibi olacağını düşündüğü için yapıyordur muhtemelen.
Eşin aylardır çalışmıyor,yiyor içiyor geziyor, hakaret ediyor,bebeğinin anesini eve kilitleyerek psikolojisini alt üst ediyor.Sence böyle bir evlilikte büyüyen çocuk mutlu olabilir mi?
Çocuğunun babası ve anlamlandıramadığım şekilde seviyorsun. Ben bu adamın değişeceğine inanmıyorum ama son çare olarak kaybetme korkusunu( sözle değil) yaşat derim.Terket onu ciddi adımlar atmadan dönmem de.
Yok maalesef yarida bıraktığım egitim hayatim var. Devam etmek istedigimisoyledigimde. Surekli gerek yok zaten calisamazsin diyen biri kendisi.'Hep sustum hep alttan aldım'
Problem bu işte. Bence artık ufaktan rest çekmeye başlayın. Kalbinde sizi kaybetme korkusu yeşersin biraz.
Ekonomik özgürlüğünüz var mı?
İyi o zaman.Oyle olucak gibi görünüyor
Ama bebegimi emziriyorum hala ve bana cok bagimli onu birakamam Annem bile bakamaz cok hareketli ve bana cok bağlı biraz daha buyumesi lazim..
Siz hep mutlu olun ben çekerim sagolun yorumunuz icinİyi o zaman.
Bebeniz büyüyünceye kadar bu çileyi çekmeye devam edin.
Rica ederim.Siz hep mutlu olun ben çekerim sagolun yorumunuz icin
Olsun, bağırır bağırır susar. Her dediğine evet denmesine alışmış paşamız. Lütfen ipleri elinize alın biraz. Bu hayata birilerini memnun etmek için gelmedinizYok maalesef yarida bıraktığım egitim hayatim var. Devam etmek istedigimisoyledigimde. Surekli gerek yok zaten calisamazsin diyen biri kendisi.
Rest cekmeye basladigimm icin devamli tartışır olduk ya zaten. Bosanicam senden diyorum herseyi diyorum. Sinirlerim cok yıprandı
Bir kisi yedisinde neyse yetmisindede odur.Kisi kendisi degismek istemedigi surece onu degistiremezsinizYok maalesef yarida bıraktığım egitim hayatim var. Devam etmek istedigimisoyledigimde. Surekli gerek yok zaten calisamazsin diyen biri kendisi.
Rest cekmeye basladigimm icin devamli tartışır olduk ya zaten. Bosanicam senden diyorum herseyi diyorum. Sinirlerim cok yıprandı
SagolunRica ederim.
Lütfen ikili, üçlü neyse öyle korun da yeniden beben olmasın.
Bu defa çıkmazdan kurtulamazsın, bebelerine de yazık. Böyle bir babayı haketmez hiç bir bebe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?