İçimde ki dipsiz kuyu

Allah Allah.
Bir şeyler denemesi gereken odur.
Sen değilsin arkadaşım.
Niye sen çabalıyorsun, O hatalarını farkedip düzelmedikçe sen ağzınla kuş tutsan mutlu olamazsınız ki.
Bebeğin mutsuz anne ve karakter yoksunu babayla mı büyüsün yani?

Bu yuzden yoruldum zaten
Hep ben cabaliyorumm
Hep yorulan benim.
Istemiyorum bunu mutsuz bir aile ortaminda buyumesi ona yapilan en buyuk gunah zaten

Bu yuzden yoruldum zaten
Hep ben cabaliyorumm
Hep yorulan benim.
Istemiyorum bunu mutsuz bir aile ortaminda buyumesi ona yapilan en buyuk gunah zaten
İşte aynısını söylüyorum.
Niye bu çileyi çekiyorsun madem?
Aile desteğin mi yok?

İşte aynısını söylüyorum.
Niye bu çileyi çekiyorsun madem?
Aile desteğin mi yok?
Ailem maddi olarak zor bir donem geciriyor
Ve yuk olurum diye endiseliyim sonucta iki kisi dahil olucak hayatlarina.
Ama Annem Ne olursa olsun beni bebegimi kabul eder hic suphem yok

Ailem maddi olarak zor bir donem geciriyor
Ve yuk olurum diye endiseliyim sonucta iki kisi dahil olucak hayatlarina.
Ama Annem Ne olursa olsun beni bebegimi kabul eder hic suphem yok
Sen de çalışırsın.
Annen de bebene bakar.
Bu şekilde yaşamaktan daha iyidir bence.

Sen de çalışırsın.
Annen de bebene bakar.
Bu şekilde yaşamaktan daha iyidir bence.
Oyle olucak gibi görünüyor
Ama bebegimi emziriyorum hala ve bana cok bagimli onu birakamam Annem bile bakamaz cok hareketli ve bana cok bağlı biraz daha buyumesi lazim..

Ailene yerleş sonra işe gir şartlarınıda eşine söyle bunlar olmadan asla dönmem de bebeğede annen baksın yoksa senln eşin asla düzelmez adamı epey şımartmışsınız artık bir kızı var fedakarlığın çoğunu onun yapması gerek avare,avare gezip kadınlarla muhabbet etme zamanı değil artık noktayı koy sabırda bir yere kadar , hemen harekete geç

Adam hastalik seklinde kiskanc sizi balkona cikarmiyor. Siz bir sey yapamazsiniz tedavi olmasi gerek iyi bir terapiste goturun.

Bilmiyorum cozum olur mu tepkinizi koyun. Markete gitmek istediginizde soylemeden cikin gidin ben gidicem demeyin ki o size sen dur ben giderim diyemesin. Onunuze dikilince de cekil onumden ben cikiyorum sen bana engel olamicaksin diceksiniz. Tepkinizi koyun, kavga dovus ciksin ama siz mutlaka disari cikin. Bir zaman sonra kabullenir.

Onu bir kac kez yaptim.haber vermeden ciktim gittim felan ama ben kendi kendine tamam git tabi diyebilmesini cok istiyorum
Saygili olmasini bana benim kararlarıma

Bana guvenmiyirmusun dediğimde sana guveniyorum diyor.
Oz guven eksikligin mi var kendine mi guvenmiyorusn diyorum. hic alakasi yok diyor.
Bu kadar kısıtlamak,adeta hapis hayatı yaşatmak sağlam psikolojideki bir bireyin işi değil.Kişi kendinden bilir işi ,herkesin kendisi gibi olacağını düşündüğü için yapıyordur muhtemelen.
Eşin aylardır çalışmıyor,yiyor içiyor geziyor, hakaret ediyor,bebeğinin anesini eve kilitleyerek psikolojisini alt üst ediyor.Sence böyle bir evlilikte büyüyen çocuk mutlu olabilir mi?
Çocuğunun babası ve anlamlandıramadığım şekilde seviyorsun. Ben bu adamın değişeceğine inanmıyorum ama son çare olarak kaybetme korkusunu( sözle değil) yaşat derim.Terket onu ciddi adımlar atmadan dönmem de.

Kızımız degil oglumuz var :)
Kadınlarla sohbet derkeb? Boyle birsey yok ne munasebet oyle birsey olsa ben niye durayim aninda cikar giderim. Onudna beni sevdiğinden suphem olmadigi icin çabalıyorum. Bir is varmis eger onu alirsa maddi olarak cokk iyi olabiliriz tlf aradi beni bir is var eger dükkanda yaparsam SAdece su kadar isten bu kadar kazanıcamfelan. Dedi. Allah bana bir kapi acmistir belki de bu is olur ve gerçekten rahatlariz bilmiyorum gelsin konsuucam kendisiyle

'Hep sustum hep alttan aldım'
Problem bu işte. Bence artık ufaktan rest çekmeye başlayın. Kalbinde sizi kaybetme korkusu yeşersin biraz.
Ekonomik özgürlüğünüz var mı?

Dogru sonuna kadar söylediklerinize katılıyorum.
Kendisi az evvel aradi ve bir isten bahsetti dukkanimizda gerceklestirdiginde cokk kar bırakacağını vs. Sesi mutluydu uzun zman sonra tamam konusalim dedim. Eger gercekten ciddi bir adim atmazsa bu isle ilgili dediğinizi yapmayi dusunuyorum cunku bana surekli maddi acidan dolayı kendini iyi hissetmediğini hic gezmek vs istemediğini soyleyip durur kendisi

'Hep sustum hep alttan aldım'
Problem bu işte. Bence artık ufaktan rest çekmeye başlayın. Kalbinde sizi kaybetme korkusu yeşersin biraz.
Ekonomik özgürlüğünüz var mı?
Yok maalesef yarida bıraktığım egitim hayatim var. Devam etmek istedigimisoyledigimde. Surekli gerek yok zaten calisamazsin diyen biri kendisi.
Rest cekmeye basladigimm icin devamli tartışır olduk ya zaten. Bosanicam senden diyorum herseyi diyorum. Sinirlerim cok yıprandı

Siz hep mutlu olun ben çekerim sagolun yorumunuz icin
Rica ederim.
Lütfen ikili, üçlü neyse öyle korun da yeniden beben olmasın.
Bu defa çıkmazdan kurtulamazsın, bebelerine de yazık. Böyle bir babayı haketmez hiç bir bebe...

Olsun, bağırır bağırır susar. Her dediğine evet denmesine alışmış paşamız. Lütfen ipleri elinize alın biraz. Bu hayata birilerini memnun etmek için gelmediniz

Bir kisi yedisinde neyse yetmisindede odur.Kisi kendisi degismek istemedigi surece onu degistiremezsiniz Benim bir tanidigim otuz yili askin evliler.Biran o kisimi yazdi diye dusundum ama siz uc yillik evlisiniz:) o tanidim kisinin eside tipa tip esiniz gibi.evlilikleri 30 yili gectigi halde halen ayni kiskancliklar devam ediyor males ev Yakin bir zamandada kadinin kendi kardesini opmesini yasaklamisti Bu tur insanlar hasta ruhlu insanlar.Guven problemleri oldugu icin boyle davranirlar.Artik caring dusunun geleceginizi:) Yinede insallah sizin esiniz degisir diye dua edeyim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…