Icimde koca bir karadelikle yasiyorum.

Cabuk baglaniyorum o bagi koparmak o kadar zor oluyorki bu hisleri bir platonik askimda birde bunda yasadim 3 sene durdu unutmam. Hayatimin merkezine kendimi nasil koyabilirim peki
23 yasindaymissin ben 33 yasindayim. Sanirim ben yas aldikca ogrendim, kendi kiymetimi anladim. Hepimiz ayni yollardan geciyoruz. Benim acilarim beni guclendirdi. Sen de her deneyimin seni olgunlastirmasina izin ver. İntihari dusunmek benim anlayamayacagim bir sey. Bu nedenle senin profesyonel bir destek almani oneririm. Ben hayatimi tum zorluklarina ragmen hep sevdim ve intihar etmek aklimin ucundan gecmez.

Sen denize fazla yaklasma bu siralar. Deniz derdi olmayani bile ceker, ciddiyim. Mutlaka bir zamani var. Sunu yap hemen yarin gececek diye bir sey yok, hepimiz biliyoruz. Bu melankoliye alisacaksin. Ve rahatsiz olmamaya baslayacaksin. Ama bir sabah kalktiginda bittigini goreceksin. Demekbki senin bunu yasaman gerekiyormus. Şerden sonra hayır, unutma. Bak sana bir link atacagim, ben bayilmistim.

Ben kendimi spora vermistim. Her sabah 6da koşuya cikardim. Ilk zamanlar aglaya aglaya kosardim. Lutfen bugune kadar hic denemedigin ya da firsat bulamadigin bir seyi yapmakla basla.

Maalesef aynı bana da oldu
Koşuyorum ama yol boyunca az ya da çok ağlıyorum
En son dönüş yolunda dayanamayıp kendimi salmıştım bir ağaç dibinde
Böyle

Bana da linki atar mısınız? Özelden de konuşmak isterim vaktiniz olursa benzer şeyleri yaşamışız

Maalesef aynı bana da oldu
Koşuyorum ama yol boyunca az ya da çok ağlıyorum
En son dönüş yolunda dayanamayıp kendimi salmıştım bir ağaç dibinde
Böyle

onlari hic demiyorum bile. Kafamin icinde bes kisiyle tartisiyordum sanki. Zordu. Ama ben daha gucluydum.

Geçiyor her şey.. şimdi çok taze ondan evet psikoloji yardım iyi olabilir ama unutmayin kul basina her is gelir bugun bunlarla sınanıyorsunuz yarın başka şeylerle.insallah ilerde bir gün iyi ki de bitmiş dersiniz.

Sıkıntınızı küçümsemek istemem ama hayatta öyle dertler var ki. Bir annenin onkoloji bölümünde saatlerinin geçmesi gibi.
İntiharı düşünüyorum dediğiniz için bunu yazıyorum.
Hayatta bazı durumlara -yasanmasi gerekiyordu- minvalinde bakmak lazım.
Geçicek.
Sadece bu süreçte profesyonel destek alın. Kendinize eziyet etmeyin.

Calisiyorum tam kafa patlatmalik bir isin var yogunluk yaratiyorum is olmadigi zaman. 23 yasindayim. Bugunumu anlatiyim ise gittim otogardan bilet aldim eve geldim birazdan ders calisacagim veya kitap okuyacagim boyle geciyor
Özelden yazın bana

Intihar etmegi eski sevgilim yuzunden dusunmuyorum bu karadelik beni rahatsiz ediyor nefesimin kesilmesine o surekli cikan gogsumun ortasindaki baski hissi yuzunden en cok bu delirtiyor beni. Bir karikatur vardi uzerindede seni oldurmeyen sey guclendirir yaziyordu. Galiba hayatta boyle vok tesekkur edeeim biraz kendinmme geldim Allah razi olsun.

onlari hic demiyorum bile. Kafamin icinde bes kisiyle tartisiyordum sanki. Zordu. Ama ben daha gucluydum.

Tabi ki. Umarim bundan sonrasi guzellesir. Nasil da inatci bir umudum var.

Tesekkur ederim. Biliyorum birgun bitecek ama bu garip bag ne zaman bitecek o bagi kopardigimda kendime gelecegim. Galiba dediginiz gibi zamnla alisacagim buna bu aralar haklisiniz deniz kiyisi biryere gitmemeliyim. Daha çok cekecek kendisine beni keske sizinki gibi inatci bir umudum olsa guzel olurdu. Linkede bakacagim cok tesekkur ederim desteginiz icin.

Konuda da yazdim intihar edersem bunun sebebi eski sevgilim degil. Bu nefes kesilmesi gogsumun ortasindaki baski nedeniyle olacak soyle dusunun hergun kalp krizi geciyorsunuz ama olmuyorsunuz bu sebepten profesyonel bir yardim almaya karar verdim cunku bunu tek basima atlatacagimi dusunmuyorum. Tesekkur edeeim degeeli yorumlariniz icin kucumsemek degilde baska bir bakis açısından baktirmaya calisiyorsunuz olaya ama o psikolojide degilim degilim. Tekrardan tesekkur ederim.

Zaman gectikten sonra okadar bos oldugunu anlicaksiniz ki siz onunla evlenseydiniz belkide mutlu olmucaktiniz hayatiniz daha berbat olucakti hemen birini buldu demissin sizin kadar iliskinizi onemsememis bile.. Demissiniz ki intihar etmeyi bile dusundum eski sevgilim icin degil o icimde ki kara delik diyosunuz ee kim olusturdu o deligi sebeb yine ayni kapiya cikiuo anliyacaginiz.. Bak seninle ayni yastayiz hayat okadar guzelki yasamak icin ee seninde karsina biri cikicak belki o seni daha mutlu edicek zaman okadar hizliki her anini guzel gecirmek icin iyi degerlendir. İnsan psikolojisi hersey beyinde bitiyor inanin dusunmekten umursamayin gezin tozun eglenin.

bana da olmustu.
hayatta içinden çıkamadığım durumlarda eğer yükün sana ağır geliyorsa mutlaka yardım al.

Oncelikle kabullenin.bitti bir daha olmayacak diye.sonra içinize atmayın rahatlayana kadar ağlayın.bir patlama olmazsa daha da büyür sonrası daha büyük bir yıkım gibi.

Geçiyor her şey.. şimdi çok taze ondan evet psikoloji yardım iyi olabilir ama unutmayin kul basina her is gelir bugun bunlarla sınanıyorsunuz yarın başka şeylerle.insallah ilerde bir gün iyi ki de bitmiş dersiniz.

Mantigim zaten bunun boyle olmasi gerektigini soyluyor. Bizim karakterlerimiz o kadar farkliydiki sonumuzun boyle olacagini biliuordum. O da biliyordu. Bir bag vardi aramizda onu koparmaya kiyamadik en sonunda o kopardi her bagimizi. Giderken cok iyidim dedigim gibi aradiktan sonra dagildim toparlanamadim.

bana da olmustu.
hayatta içinden çıkamadığım durumlarda eğer yükün sana ağır geliyorsa mutlaka yardım al.

Oyle yapacagim. Birseyleri duzeltmem gerek kendimide toparlamam lazim.

Oncelikle kabullenin.bitti bir daha olmayacak diye.sonra içinize atmayın rahatlayana kadar ağlayın.bir patlama olmazsa daha da büyür sonrası daha büyük bir yıkım gibi.

Kabulumdur. Bittigine alistim. Ilk aylar agladim rahattim ama simdi aglayamiyorum. Kaskati kesilmis gibiyim.

Haklisiniz, Ama durum o kadar basit olsa sosyal oldugum halde yokum. Mantikli olan bitmesiydi bunu biliyorum hani birinin uzuldugude sevindiginide hissedersin ya bende oyle hissediyorum onunla ilgili herseyi ve bu basima nefes kesilmesi gogsumun ortasindaki baski hissiule anliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…