- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
23 yasindaymissin ben 33 yasindayim. Sanirim ben yas aldikca ogrendim, kendi kiymetimi anladim. Hepimiz ayni yollardan geciyoruz. Benim acilarim beni guclendirdi. Sen de her deneyimin seni olgunlastirmasina izin ver. İntihari dusunmek benim anlayamayacagim bir sey. Bu nedenle senin profesyonel bir destek almani oneririm. Ben hayatimi tum zorluklarina ragmen hep sevdim ve intihar etmek aklimin ucundan gecmez.Cabuk baglaniyorum o bagi koparmak o kadar zor oluyorki bu hisleri bir platonik askimda birde bunda yasadim 3 sene durdu unutmam. Hayatimin merkezine kendimi nasil koyabilirim peki
Ortak hesabi engelledim. Cunku ben onun eskileri gibi adam ayirmaya calismadim hic. Baya kotu bir donemden geciyordum. Birde beni aldatinca hayatimdan cikarmistim. Beni kendi numarasindan aramadi zaten 18 farkli numaradan bana ulasmaya calisti hemde nisanlisiyla sevgiliyken, bir nevi vicdanini rahatlatmak icin aradi. Soguk konustum. Her numarayi engelledim. Aramaz daha ona eminim bu karadelik arayacak diye degil baska bisey olacakmis gibi hissediyorum. Bende kacacagim yakin bir yere bir gun kalacagim. Kafami dagitirim en azindan. Calisip kendimi ise veriyorum ama bugunku ruhsal bunalimin is yerindekilerede yansimis neyin var diye soruyorlardi. Odaklanma duygumu kaybettim. Oyle bir vuruyorki kendimi denizin kollarina atmak istiyorum. Sanki beni rahatlatacakmis gibi bir yandanda olume goturecekmis gibi. Galiba ben o acinin ustunu surekli orttugum icin suan patliyorum. Kitap beni alir gotururdu onlarda artik beni bir yere goturemiyor. Sabah ise gidiyorum. Spor yapamam buyuk ihtimalle. Bilmiyorum ne yapacagimi
Ben kendimi spora vermistim. Her sabah 6da koşuya cikardim. Ilk zamanlar aglaya aglaya kosardim. Lutfen bugune kadar hic denemedigin ya da firsat bulamadigin bir seyi yapmakla basla.
Sen denize fazla yaklasma bu siralar. Deniz derdi olmayani bile ceker, ciddiyim. Mutlaka bir zamani var. Sunu yap hemen yarin gececek diye bir sey yok, hepimiz biliyoruz. Bu melankoliye alisacaksin. Ve rahatsiz olmamaya baslayacaksin. Ama bir sabah kalktiginda bittigini goreceksin. Demekbki senin bunu yasaman gerekiyormus. Şerden sonra hayır, unutma. Bak sana bir link atacagim, ben bayilmistim.
Maalesef aynı bana da oldu
Koşuyorum ama yol boyunca az ya da çok ağlıyorum
En son dönüş yolunda dayanamayıp kendimi salmıştım bir ağaç dibinde
Böyle
Bana da linki atar mısınız? Özelden de konuşmak isterim vaktiniz olursa benzer şeyleri yaşamışız
Özelden yazın banaCalisiyorum tam kafa patlatmalik bir isin var yogunluk yaratiyorum is olmadigi zaman. 23 yasindayim. Bugunumu anlatiyim ise gittim otogardan bilet aldim eve geldim birazdan ders calisacagim veya kitap okuyacagim boyle geciyor
23 yasindaymissin ben 33 yasindayim. Sanirim ben yas aldikca ogrendim, kendi kiymetimi anladim. Hepimiz ayni yollardan geciyoruz. Benim acilarim beni guclendirdi. Sen de her deneyimin seni olgunlastirmasina izin ver. İntihari dusunmek benim anlayamayacagim bir sey. Bu nedenle senin profesyonel bir destek almani oneririm. Ben hayatimi tum zorluklarina ragmen hep sevdim ve intihar etmek aklimin ucundan gecmez.
Özelden yazın bana
Sen denize fazla yaklasma bu siralar. Deniz derdi olmayani bile ceker, ciddiyim. Mutlaka bir zamani var. Sunu yap hemen yarin gececek diye bir sey yok, hepimiz biliyoruz. Bu melankoliye alisacaksin. Ve rahatsiz olmamaya baslayacaksin. Ama bir sabah kalktiginda bittigini goreceksin. Demekbki senin bunu yasaman gerekiyormus. Şerden sonra hayır, unutma. Bak sana bir link atacagim, ben bayilmistim.
onlari hic demiyorum bile. Kafamin icinde bes kisiyle tartisiyordum sanki. Zordu. Ama ben daha gucluydum.
Tabi ki. Umarim bundan sonrasi guzellesir. Nasil da inatci bir umudum var.
Sıkıntınızı küçümsemek istemem ama hayatta öyle dertler var ki. Bir annenin onkoloji bölümünde saatlerinin geçmesi gibi.
İntiharı düşünüyorum dediğiniz için bunu yazıyorum.
Hayatta bazı durumlara -yasanmasi gerekiyordu- minvalinde bakmak lazım.
Geçicek.
Sadece bu süreçte profesyonel destek alın. Kendinize eziyet etmeyin.
Geçiyor her şey.. şimdi çok taze ondan evet psikoloji yardım iyi olabilir ama unutmayin kul basina her is gelir bugun bunlarla sınanıyorsunuz yarın başka şeylerle.insallah ilerde bir gün iyi ki de bitmiş dersiniz.
bana da olmustu.
hayatta içinden çıkamadığım durumlarda eğer yükün sana ağır geliyorsa mutlaka yardım al.
Oncelikle kabullenin.bitti bir daha olmayacak diye.sonra içinize atmayın rahatlayana kadar ağlayın.bir patlama olmazsa daha da büyür sonrası daha büyük bir yıkım gibi.
Zaman gectikten sonra okadar bos oldugunu anlicaksiniz ki siz onunla evlenseydiniz belkide mutlu olmucaktiniz hayatiniz daha berbat olucakti hemen birini buldu demissin sizin kadar iliskinizi onemsememis bile.. Demissiniz ki intihar etmeyi bile dusundum eski sevgilim icin degil o icimde ki kara delik diyosunuz ee kim olusturdu o deligi sebeb yine ayni kapiya cikiuo anliyacaginiz.. Bak seninle ayni yastayiz hayat okadar guzelki yasamak icin ee seninde karsina biri cikicak belki o seni daha mutlu edicek zaman okadar hizliki her anini guzel gecirmek icin iyi degerlendir. İnsan psikolojisi hersey beyinde bitiyor inanin dusunmekten umursamayin gezin tozun eglenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?