Detayları hatırladığım kdarıyla aktaracğım, sizden başkası sormadı.
Evinde bir buluşma ile bir araya geldiğimiz, kendisinin personeli olan bir kadın bu 3 şahıs.ona dökülüyor, “ciddi ilişki düşünmüyorum, üzmek istemiyorum onu zaten bir ilişkim var “diyor. “Toscananın bana ilgisi mi var? Öyle bir şey varsa ben uzaklaşırım”diyor başta. O böyle konuştukça ben kızıp sinirlenip kendimi geri çekmiştim.Ben ona hamle yapmadığım halde, sanki ona hamle yapıyormuşum peşindeymişim gibi tribe giriyor. O arada aşırı gurur yapıp suratına bakmıyorum.benim kapı duvar olduğumu görünce zaman geçtikçe bu 3.şahsa benimle ilgili sorular soruyor, konuyu bana getiriyor alakasız şekilde.
Şımardığı bir sırada bu 3.şahıs benim hayatımda biri olduğunı söylüyor.Bingo!O ara bana bahanelerle mesaj atmaya başlıyor.Molalarda yemeklerde yanıma geliyor, bir bahaneyle beni arkadaşça evine davet ediyor.Önce reddediyorum ama ısrarcı oluyor başka bi arkadaşla evine gidiyoruz.Gitar çalıp eğleniyoruz medenice. O arada 3. Şahısa da bir haller olmaya başlıyor gereksiz triplere girmeye başlıyor.ne zaman konu ondan açılsa yeter bıktım bana bişey sorma diyor.Ona da kızdığını söylüyor.Bana sorma git toscanayla konuş bunları demiş güya.
Bizim beyfendi de “ben kadınlarla konuşamıyorum, lütfen sen söyle ben konuşamam” demiş.
Evine gittiğimi 3.şahsa söylememesini rica etmiştim, çünkü kıskandığını düşünmeye başlamıştım.Gidip söylemiş, hatta drmiş ki; “ben toscayı evime davet ettim.ama birisi daha vardı, yalnız değildik.eğer yalnız olsaydık o iş(sevişme) kesin olurdu” demiş.bu durumun sıkıntı yaratacğını düşünüyormuş.bu arada bakire olduğumu biliyor. Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler