İçimde Patlayan Duygu Karmaşası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle adamın evine gitmenizi oldukça irite edici bir durum olarak görüyorum..Aşağı inmemesi, sonra görüşürüz demesi,sizi sürekli atlatması,o kaçan siz kovalayan taraf bunlar oldukça ergenvari hareketler..İkinizde net değilsiniz,olamıyorsunuz
Siz konuşup bir yön verme peşindesiniz o sizi atlatan taraf..Sebep bana göre sizin ilgili olmanız,arada işi düşünce halletmeniz ve belki birgün lazım olur kenarımda dursun mantığıda olabilir..Ama şuna çok eminin. Sizi istese beğense aranızda birşeyler olmasını arzulasa haberiniz olurdu mutlaka!
Bu adamı bekleyerek boşa zaman kaybetmeyin
Değerinizin farkında olun..Yolunuza hislerinize karşılık verebilecek size uygun kişilerle devam edin.Kendinize yeni çevreler edinmekle başlayabilirsiniz mesela

Linçlemiyoruz yahu, niye her konuya aynı şeyi yazıyorsun? İnsanların çoğunluğunun bir konuda aynı fikirde olması linçlemek değildir. Bu konuda anlaşalım artık.

Hiç katılmıyorum. Özellikle bu tip konularda yorumların bazıları konu sahibesine yardımcı olmak amacından çıkmış oluyor, onun yerine konu sahibesine saldırılıyor. Sen şusun busun böylesin yazılıyor. Basbayağı konu sahibeleri hakkında küçümseyici/aşağılayıcı bir ton var, iletişim şeklinde sözlü şiddet var. Bu yorumları ben gayet rahatsız edici buluyorum. Bu iş olmaz nedenleri de bu bu bu yazmak bu kadar zor olmamalı. Şiddete başvurmadan, düzgün ve temiz iletişim kurmak zor değil.

Son düzenleme:
ona söyleyeceğine bir kağıda onunla konuşuyormuşsun gibi her şeyi yaz, içini rahatlat ama ona deme bence. istemediğini baya belli etmiş aslında sadece açıkça diyemiyor

Zor ya da değil, isteyen istediği gibi yorum yapar kurallara uyulduğu sürece. Yorumlar hakkında yorum yapılmasından gına geldi bana valla artık.

her şeyden önce şu var sen çalışan, ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsın. her şeyden önce kendine güven ve kendini sev. ben senin yerinde olsam işten ayrılırdım. tamamen geride bırakman gereken biri. 3 sene çok uzun bir zaman ve 3 senede zaten sana bir ışık yakmadığı içn takılıp kalmışsın. bu böyledir yani elde edemediğin, kavuşamadığın, senin olmayan çekici gelir. bu zihnin oynadığı bir oyun mu bilmiyorum ama öyle. belki adamı elde etsen, bir ilişki yaşasan sen kendin vazgeçip soğuyacaksın? bu gerçeği de düşün. belki bir ilişki içinde saçma sapan biridir. uzaktan bakınca çekici gelir ama içine girince gözünde büyüttüğünü anlarsın. zaten adam seninle arasında bişeyler olmayacağını davranışlarıyla hep ifade etmiş. ha azıcık yüreği olsaydı ve zekasını iyi yönde kullansaydı, yani adam olsaydı madem anladı hislerini, en azından bir kez senin açılmana izin verir ve karşılığında istemiyorsa da sana gereken cevabı verirdi. bak adam olsaydı diyorum. 3 senedir neden takılıp kaldın? sürekli görüyorsun ve gördükçe de taze kalıyor çünkü. eski bir sevgilinin ya da karşılıksız aşkın sosyal medyada ekli kalması bile zihni, duyguları taze tutabiliyorken her gün görmek, sık sık görmek daha beter etki yaratır. işini değiştir ve kurtul ondan. gerekirse birimini değiştir, mümkünse başka adreste ofis varsa oraya falan geçmek iste. 3 senede insan hayatının aşkını bile bulup evlenebilirdi. yapma bunu kendine.

Yorumu ben yazmışım gibi okudum tüm cümlelerine katılıyorum. Bu adamla birlikte olsa konu sahibi otuz kez ayrılırdı adamda bir kifayet yok. İşten ayrılıp kendine güzel bir sayfa açarsa bence hayatının aşkını bile bulabilir. Bir an önce bu takıntılı hale son vermesi lazım.

Adama ciddi düşünmüyorum dediğinde cevap veremediğiniz için tüm bu hırs. Sanki siz çok hevesliymişsiniz durumu oluşmuş. Aslında adamın kendini geri çekmesi de sizi ona bağlamış. Yaptığınız davranışlar adamın egosunu yükseltmiş. Yapacağınız tek şey sizde geri çekeceksiniz kendinizi. Emin olun geri gelcek size o zaman tüm taşları dökersiniz.

Ne yorum yaptı bilmiyorum da .Kudra bu onun yaptığı yorumlar hep böyle asla yapıcı bir yorum yapmaz. Artık konu başlıklarını görünce ne yazacağını tahmin ediyorum. Neyse ki göz ardı ettim bu ve bunun gibi sürekli faydasız yorumları yapanları da görmüyorum.

Bu kadar ısrara, takıntılı davranışlara gerek var mı, adamın istemediği gayet açık

Cherry ciim, kimse linç falan yapmadi, şahsen ben ne ďüsünuyosam, karsimda dn yakin dostum olsa soyleyecegim lafi soyledim, 3 senedir adam bi karsilik vermemis, ille de ben onun arkadasi olucam demek karsinda ki adam istemiyosa cok abes, bunu zorlamak kalkip kapisina gitmek cok kucuk düşürücü, ben kimseyi linclemem, asagilamam genelde, ama konu sahibi kendini içine düşürdüğü durumun farkinda degil, bu baska turlu nasil soylenir ben bilmiyorum

gerçekten öyle ama teşekkürler bu arada. aklın yolu bir. bazen uzaktan bakmak lazım olaylara. insan içindeyken anlamıyor. benim eski iş yerimde bana asla karşılık vermeyecek biri için kendi içimde ölüp bitmişliğim var. onun yüzünden işten çıkmayı bile düşündüm. sonra başka nedenlerden ayrıldım oradan ama işten ayrılmak bana çok iyi geldi. ve o kişi birkaç hafta sonra beni instagramdan nedensiz yere engellemişti mesela. engeli basmadan önce bakıyordum devamlı acaba ne paylaştı vs diye düşünüp. ve hep onu düşünüyordum. hem işten ayrılmam hem de bu engel olayı hem de yeni iş bulma derken ben zaten meseleden iyice uzaklaştım. yoksa ben de takıntı yapmıştım ama bir ilişkim asla olamazdı yani. neyse ben ayrıldıktan 1 sene sonra tamamen denk gelme üzerine evlendiğini gördüm. pek bişey hissetmedim düğün resimlerini görünce. geçenlerde aklıma geldi canım sıkılıyordu, şu gizli hesapları gösteren uygulamadan bi baktım. ki gerçekten aklma yeni düşmüştü yani. tamamen boş oturduğum bir gündeydim. bütün resimlerine baktım, eşiyle, eşinin çocuğuyla, ailesiyle olan resimlerine. ve içimde gram bişey oynamadı. bitmiş çünkü öyle bir bitmiş ki tozu bile kalmamış. bi de çirkin geldi gözüme. aman bunun için mi yıprandım ben dedim güldüm kendime. geçiyor hem de öyle güzel geçiyor ki... uzaklaşmak ve zamana bırakmak lazım. ben ondan uzaklaştıktan birkaç ay sonra başkalarıyla görüşmeye başladım. ha bi cacık olmadı onlardan ve onu unutmak için değil hayata karışmak için yaptım bunu ve başarılı da oldu, işe yaradı. biraz ahmet biraz mehmet biraz hüseyin derken eskiler çoktan uçtu gitti aklımdan. konu sahibi normal ilişki yaşayabileceği birilerini bulsun bence bir süre sonra. uzaklaşsın ve bunu yapsın. biraz iltifat duysun, biraz yeni birini tanıma heyecanı vs derken nasıl geçer anlamaz bile. insan bişeyler yaşayınca yaşamadığını çoktaaan sallıyor. aslında bu hayatta kendini çok fazla kaptırmadan biraz takılmak lazım birileriyle. anı yaşamak iyi geliyor, yarını düşünmeden, zarar da görmeyecek seviyede birileriyle anı yaşamak. öyle unutulup gider.

İlla son sözler soylensin, illa aciklama sunulsun, konusalim diretmesine ben anlam veremiyorum. İnsanlar sizi neden istemediginin aciklamasini yapmak, gerekce gostermek ve sizi dinlemek zorunda degil. Hani bir defa teklif edersin isterse ister, istemezse ustelenmez.

Konusabilsem ikna ederim diye dusunuyorsunuz adami gibi geldi bana hala umutlusunuz.
3 sene hiç konusmadiginiz biriyle ugraşmak takintidir.

O kadar güzel anlatmışsınız ki umarım konu sahibi buradan bir örnek alır. Ben kesinlikle zamanla bu duyguların geçici olacağını düşünüyorum. Kendini kandırıyor sadece ben sadece onun hayatında olmak istiyorum ciddi ilişki istemiyorum diye. En güzel zamanlar ını boşu boşuna harcıyor .

Ya bence boşver canımm yaa.. uğraşma hiç

Sizin adınıza üzüldüm. Kapısına gidip konuşmak istediğiniz kişi bu yaptığınızı X birine anlatsa; kapıma bile geldi kız diye... Karşı tarafta dinleyen olsam sizi masum hisleri varmış kızın, ah belki bir yerlerde bu adamda kıza ümit vermiştir, çok seviyordur ondan yapıyordur kızcağız, demem! Affına sığınarak söylüyorum: Kız normal değil, polise mi başvursan? Dışarda insanlar saplantı haline getirdikleri kişileri yüz vermeyince vuruyor, bıçaklıyor. Hani kızda tehlikeli olmasın! derim. Dışardan X bir insanın gözünde davranışın böyle algılanacaktır. Bu adam da sizinle ilgilenmiyor. Netleştirmeye çalışmayı bırakmalı ve geleceğinize, bu adam dışında sevebileceğiniz şeylere odaklanmalısınız. Zarar görmenizden endişe ediyorum. Hakkınızda resmi işlem yapılsa inanın bu açıklamalarla basitçe kurtulamazsınız, belki işinizden bile atılabilirsiniz. Ki böyle vakalar gerçekleşiyor, abartı değil anlattıklarım. Umarım sizi sevecek, iyi bir insanla tanışırsınız. Bu olayları da gülerek hatırlar ve daha mutlu bir hayat yaşarsınız.

Birini karşılıksız üç yıl sevmek takıntıdır. Bu da insani bir şey, çoğumuz böyle kendimizle ilgili problemlerden dolayı birilerini takıntı yapıyoruz.

Herhangi birinin ağzından çıkacak laflara vs. bu kadar bel bağlamak hoş değil, gelmiyor mu olmuyor mu iletişimi hemen kesmeli, olumlu da olsa ki kapısına gidip deneyimlediğiniz üzere, öyle bir şey olmayacak bu ilişkilenmeden size iyi gelcek bir şey çıkması zor ama zaten bu takıntınızı yenmeniz karşınızdakinden daha önemli şu an, arayın konuşun, dökülün. Yoksa niyet okuyarak, umutlanarak iyice büyüteceksiniz gibi. Karşınızda koskocaa net bir gerçek var oysa ki.

Gerçek mi bu? Kendinizi bu kadar küçük duruma düşürmeyin. Adamin içinde olumlu duygular varsa bile yok olmuştur kapisina kadar gidip ısrarcı davranmanizdan sonra. Artik adim atmayin bakmayin. Zamanla bu kendinizi ezip küçük düşürdüğünüz durumu siz de o da unutursunuz.Ama artik bu takıntılı davranışlarınızı bırakmanız lazim.

Takıntılı yazan yorumları beğenmemişsiniz ama bu konuyu başka biri acsaydı daha sertini yazardınız değil mi?

3 yıl yetişkin bir insan için oldukça uzun bir süre. Durduk yere bir insanın kapısına gidip aşağıya in konuşmak istiyorum demek, gelemem dediğinde ısrar etmek. Normal değil bunlar. Bazı şeylerin illa tek tek dile dökülmesine gerek yok. Bu adam başka kadınların arkasında atıp tutan karakterde, size o lafını ettiklerinden biri olacaksınız sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…