• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde Sevgi Yok

lovefairy

The Legend Of The Blue Sea
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
5.069
1.440
373
Merhaba herkese canım çok sıkkın. Sevgilimle yaşlar 19-20
Sizi çok sevdiğini bilseniz bile, sinirden olsa bile.. Çok sinirli (ama saçma bi sebepten) bir zamanında
Kış kış , içimde sevgi yok ciddi söylüyorum
Diyen adama ne yapılır..

kış kış nedir yahu,
kış kış cinler kış kışş, sizde
yallah cinler yallah diyin.
yazdıklarınızdan hiç bişi anlamadım.
ciddi söylüyorum diyorsa, ciddi ciddi sevmiyordur.
canınızı sıkmayın, elin ergenleri için..

Bence anlaşılmayacak bir şey yazmadım olay taze kafamı toparlayamadım belki o sebepten karışık yazmışsam da kusura bakmayın. Sevdiğine eminim 1 yıldır çok emek verdi aramızda mesafe var 1,5 aydır görüşemiyoruz o sebepten de kestirip atamıyorum stresten midir diye :(

Kış kış ne be, köpek kovar gibi. Sinirli sinirsiz anı yok böyle şeylerin bence, hatta gerçek düşüncelerini pat diye söyleyebiliyorlar bu anlarda tersine. Ayrılırdım ben olsam, sevmediğini söylemesini geçtim saygısı da yok keza.

Kış kış ne be, köpek kovar gibi. Sinirli sinirsiz anı yok böyle şeylerin bence, hatta gerçek düşüncelerini pat diye söyleyebiliyorlar bu anlarda tersine. Ayrılırdım ben olsam, sevmediğini söylemesini geçtim saygısı da yok keza.

İlk defa böyle bir şey oldu 1,5 aydır yüz yüze gelmedik strestir diyorum konduramıyorum yoksa ben de ayrılırdım :/ 1 yıllık ilişkimiz var kıyamıyorum sevdiğimden

İlk defa böyle bir şey oldu 1,5 aydır yüz yüze gelmedik strestir diyorum konduramıyorum yoksa ben de ayrılırdım :/ 1 yıllık ilişkimiz var kıyamıyorum sevdiğimden

Alakası yok. Yani bakın siz kıyamadığınızı söylüyorsunuz sizde stres yok mu konu açmışsınız buraya bak. O da sevse demeye kıyamayabilirdi, içinden gelmeyebilirdi. İçinde öyle bir düşüncesi olmayan kişi o lafları demez. Kışt kışt diyen adamı kendinize yakıştırıyorsanız size kalmış, benim soğumam için yeterli laflar bunlar mesela.

Sevginin kalitesi, sağlıklı bir şekilde ifade edilmesi önemli. Yoksa ben almıyım canım derim, gitsin ötede başkasını sevsin. Birinin beni çok sevmesi değil, sevmeyi bilmesi önemli, sevgisinden cinayet işleyen de var, kız çocuğunu seviyor, koruyor güya diye okula yollamayan veli de var.
Sinirli, sinirini kontrol edemeyen insandan da hiç hoşlanmam, bunun küçük yaşta öğrenilmesi gerekir, olmadıysa terapiyle doktor yardımıyla yetişkinken çözülmesi gerekir. Hayat ve insanlar zaten yeterince yoruyor bir de boş vaktimde bu tarz şeylerle uğraşamazdım. Bana huzur verecek, mutlu edecek, güldürecek olgun birini tercih ederdim
Beni çok seviyor ama... Ama'lar önemli...

Bence anlaşılmayacak bir şey yazmadım olay taze kafamı toparlayamadım belki o sebepten karışık yazmışsam da kusura bakmayın. Sevdiğine eminim 1 yıldır çok emek verdi aramızda mesafe var 1,5 aydır görüşemiyoruz o sebepten de kestirip atamıyorum stresten midir diye :KK43:

estff.. kış kış kısmını anlayamadım sadece, diğer soruya cvp verdim zaten.
bak canım üstüne düşme, üstüne düştükçe, kaçan kovalanır durumu gerçekleşir.
mesafede etken olabilir, gözden uzak gönülden ırak hesabı..
sevgilinin bulunduğu ortam değişti ise, yeni ark vs buda etken olabilir.
olumlu düşün, olumlu şeyler olsun ;)

Daha evlenmemissiniz bile bu ne laubalilik bu ne saygisizlik.. İçinde sevgi yoksa adam gibi söylesin, icabına bakın. Kış kış ne. Sizin bir degeriniz var unutmayin.
Sanki köşkte yaşıyor da evin hizmetçisini yolluyor.
Yapman gereken tek şey "Kış kış" diyip bir daha arkana bakmamak.
Şey gibi kalsın ortada. Kuşlar pislesin kafasına da onlara kış kış desin.
Deliye bak. Kış kış'mış.
:sinirli:

5 tane ablası var öyle şımartılmış ki.. :KK43:

Ayrılmak istemediğinizden bahane buluyor, saygısızlığını görmezden geliyorsunuz. Taviz tavizi doğurur. Bunu görmezden gelirseniz daha ağırlarını yaşarsınız. 5 ablası olup şımartılması size olan saygısızlığı ve sevgisizliğinin bahanesi değil, bunu kabullenin öncelikle. İlişkiniz çok uzun süreli bir ilişki de değil, yaşlarınız da genç. 3 yıldır süren ilişkimi eski sevgilimin bir aile üyesinden gördüğüm saygısızlık ve onun buna tepki göstermemesi yüzünden bitirdim, direkt sevgilim saygısızlık yapsaydı böyle bahane bile aramazdım. Taviz vermeniz için bir sebep göremiyorum. Kendinize saygınız olsun ki başkaları da size saygı göstersin, "Seviyorum susayım, şımartılmış susayım"la olmaz bu işler.

Back
X