İçimde sürekli bi sıkıntı var..

A n n e y i m

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
542
6.960
53
Evliyim ve 2 kızım var çok şükür.. 6 senelik evliliğimin ilk 2 senesi haricinde kesinlikle anlaşamıyoruz ne yapacağımı bilmiyorum içimde hep bi huzursuzluk var aniden çıkan tartışmalar beni çok yordu yoruyoda eşimi seviyormuyum bunu bile idrak edecek aklım kalmadı. Söylüyorum mesela bak olmuyor yazık günah çocuklara sana bana ayrılalım diyorum yapamıyoruz diyorum tamam ayrılalım bakabilcen mi yada çocukların sende kalabilceğini mi düşünüyosun diyip korkutuyor kendince .. Birde evliliğimi bitirme çabasında değilim ama son çare bu çünkü olmuyor denedik defalarca .. Ve çoğu evli insanların doğru bildiği ama yanlış olan şu konu 2. Çocuk olursa düzelir malesef kesinlikle çok yanlış tamamen onlara verebileceğimiz en büyük zarar belkide ne yapacağımı bilmiyorum şu içimdeki sıkıntıyı sıkıntıları nasıl atlatacağımızı bilmiyorum ..

Evli kalma nedenleriniz nedir sevdiğinize bile emin olmadığınız biri ile ?

-Çocuklar .. Öncelik onlar ama eğer oturulup ciddi bi şekilde konuşulursa bugün bile boşanırım bu eziyet gibi bişey benim için ..
Çocuklar konusunda ne artisi var ? Çocuklar sürekli kavga edilen gergin bir evde büyüyünce pozitif olarak hayatlarına ne katılacak?

Çocuklar konusunda ne artisi var ? Çocuklar sürekli kavga edilen gergin bir evde büyüyünce pozitif olarak hayatlarına ne katılacak?
Ben bunun farkındayım zaten ama diyorum ya onların bu ortamda olmaları onlara büyük zarar zaten ekstra bi artısı yok

Bütün erkekler korkutarak yapıyor herşeyi ama isi yokuşa sürmek için bunlar başka birşey değil. Akıl versem bile kelin ilacı olsa durumu olacak benim eşimde çocukları öne sürüyor. Allah'ım tez zamanda sizi de beni de en güzel hayrina çıkarsin çok amin

Bütün erkekler korkutarak yapıyor herşeyi ama isi yokuşa sürmek için bunlar başka birşey değil. Akıl versem bile kelin ilacı olsa durumu olacak benim eşimde çocukları öne sürüyor. Allah'ım tez zamanda sizi de beni de en güzel hayrina çıkarsin çok amin
Kesinlikle öyle dünyada bi biz boşanmıyoruz aynı durumu yaşayan onlarca insan var .. Amin inşAllah hayırlısı olsun herşey için söyleyecek söz yok malesef

çocuklar için evli kalınan bir ailede büyümüş biri olarak söylüyorum ki yapmayın.çocuk için hiç iyi bir şey değil.keşke ayrılsalardı da biz de ayrı ayrı ama sağlıklı bir ortamda büyüseydik.

Sorunların neyden kaynaklandığını bulmak neden ve hangi konularda anlaşamadığınızı bularak başlamalısınız bence. Sevgi emek ister iki taraftanda beslenmezse azalır yok olur. Hep karşıdan beklemek hiçe razı olmak olıyor bazen. 2yıl neydi güzel olan son 4 yıl nedir eksik olan.

Back
X