- 22 Şubat 2025
- 100
- -2
- 11
- 25
- Konu Sahibi Manolyamla
-
Hani ne gibi, nereden tutunabilirim kiZor ama geçmiş gitmiş olsun, olmuşa çare yok ama olabilecekler biraz da bizim elimizde.
Zorunlu eğitim almışsınızdır , evden tahsil hayatınıza devam etmekle başlayın bence henüz çok gençsiniz hiç bir şey bitmiş değil, geçmişin acılarıyla değil geleceğin umuduyla bir yerlerden hayata yeniden tutunmanız lazım kabullenmeyin.
Okutmadilar ki 6. Sınıfta çıkardılar beni okuldanBoşuna dememişler doğduğun ev kaderindir diye. Yalnız üniversite neden okumadınız okumak da bir kaçış olabilirdi sizin için ?
İlköğretim mezunu görünüyorsun dışardan liseyi bitirebilirsin örneğin.Hani ne gibi, nereden tutunabilirim ki
Ailen suç işlemiş.Okutmadilar ki 6. Sınıfta çıkardılar beni okuldan
Evet doğru söylüyorsunuz ama hani artık kafam nedense hiç bir şey almıyor yaşadıklarım ağır geliyor bana eşimle kaç defa boşanma aşamasına geldim malum ailemden dolayı bile gideceğim bir yerim yokİlköğretim mezunu görünüyorsun dışardan liseyi bitirebilirsin örneğin.
Hep bi var olma çabası, sevgi ihtiyacı hikayeniz bana çok tanıdık geldi.Geçmiş geçmişte kaldı diyip yolunuza devam etmeniz gerekiyor. Belki kendiniz için bir şey yapamadınız ama evladınız için yapabilirsiniz. Belli ki mutlu da değilisiniz bir işe girseniz çalışsanız sonrada boşanıp çocuğunuza ve kendinize bir hayat kursanız olmaz mı? Umarım geçmişte yaşayamadığınız içinizde ukde kalan ne varsa hepsini gerçekleştirme fırsatınız olur. Kucak dolusu sarılıyorum sizeBişey yazın bari
Yorumlarınızı merak ediyorum
Keşke insan doğmadan ailesini seçebilse dimiAilen suç işlemiş.
Çok teşekkür ederimHep bi var olma çabası, sevgi ihtiyacı hikayeniz bana çok tanıdık geldi.Geçmiş geçmişte kaldı diyip yolunuza devam etmeniz gerekiyor. Belki kendiniz için bir şey yapamadınız ama evladınız için yapabilirsiniz. Belli ki mutlu da değilisiniz bir işe girseniz çalışsanız sonrada boşanıp çocuğunuza ve kendinize bir hayat kursanız olmaz mı? Umarım geçmişte yaşayamadığınız içinizde ukde kalan ne varsa hepsini gerçekleştirme fırsatınız olur. Kucak dolusu sarılıyorum size
Yeni üç senelik evliyim zaten biliyorsunuz anlattığım gibi ailem de beni çöp atamaya bile çıkarmıyordu ki kaldı ki beni açıktan okutmaya çalışsınlarYani hiçbir şey için geç değil neden açıktan okumadın ki seninle benzer kaderi yaşayan çok var cesaret ediyorlar bi arkadaşım açıktan lise vs okumuş 22 23 yaşında üniversite okumaya başladı ve kızın montu ayakkabısı bile yoktu atandı bile
Eşiniz ne mezunuEvet doğru söylüyorsun ama hani artık kafam nedense hiç bir şey almıyor yaşadıklarım ağır geliyor bana eşimle kaç defa boşanma aşamasına geldim malum ailemden dolayı bile gideceğim bir yerim yok
ÜniversiteEşiniz ne mezunu
Abart ya kendine bahane bulma 2020 senesinde hep online oldu sınavlar o zaman bitirseydin senin içinde yok demek ki koca bulup evlenip oturmak rahat gelmiş illa ikna olurlardıYeni üç senelik evliyim zaten biliyorsunuz anlattığım gibi ailem de beni çöp atamaya bile çıkarmıyordu ki kaldı ki beni açıktan okutmaya çalışsınlar
Eğitiminize devam etmeye başlayın evden, zorunlu eğitim sekiz ya da on iki yıl değil mi nasıl aldılar okuldan sizi?Hani ne gibi, nereden tutunabilirim ki
Valla müge anlı gibi şuraya 2-3 satır bir şeyler yazardım ama gerek yok. Sizin bu hayattan sıyrılmaya gönüllü olduğunuzu düşünmüyorum. Size kolay gelsinÜniversite
Bakın ciddiyim yani yazdığımdan daha berbat bir ailem var yani en ihtiyaç olduğum zamanlardı birşeylerle meşgul olmak o dört duvar arasında sıkılmaktan patlıyordum bendeAbart ya kendine bahane bulma 2020 senesinde hep online oldu sınavlar o zaman bitirseydin senin içinde yok demek ki koca bulup evlenip oturmak rahat gelmiş illa ikna olurlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?