- 22 Şubat 2025
- 100
- -2
- 11
- 25
- Konu Sahibi Manolyamla
-
Yani doktor tedavi olması gereken eşiniz değil sizsiniz dedi sizin için ayrı bir seyahat oluşturalım dedi eşime bayağı sert çıkıştı ve aile binasında olduğum için eşimin ailesi de eşimin kararlarını tetikliyor doktor da o binadan ayrılamanız sizin için daha sağlıklı olur kayınpederim de aynı şekilde eşim gibi ben bir kere doktora tek başıma gitmek istedim çünkü çocuk içeri girince durmuyordu doktorun yanında kendi başıma gitmek istediğimi söyleyince kayınpederim bana, neden bu kadar ısrar ediyorsun o zaman ben de senin hakkında kötü düşünürüm dedi yani doktorun da dediği gibi ailesi çok karışıyor yani aslında insanın aklı varsa hani kimsenin lafını kulak asması gerekiyor da işte o da sorgulanıyor bir zamandan sonraAnladım devam ettiniz mi tedaviye
Eşiniz bu görüşmeden sonra tavrını değiştirdi mi?
Kardeş kaybı ayrı eşinizin size tavrı ayrı biri hastalik sonucunda olan kayıp diğeri başka birinin hayatını kısıtlama
Psikiyatrist ne dedi eşinize böyle deyince
Anladım dediğim gibi öneri vs vermek bana düşmez ben diyeceklerimi dedim zatenYani doktor tedavi olması gereken eşiniz değil sizsiniz dedi sizin için ayrı bir seyahat oluşturalım dedi eşime bayağı sert çıkıştı ve aile binasında olduğum için eşimin ailesi de eşimin kararlarını tetikliyor doktor da o binadan ayrılamanız sizin için daha sağlıklı olur kayınpederim de aynı şekilde eşim gibi ben bir kere doktora tek başıma gitmek istedim çünkü çocuk içeri girince durmuyordu doktorun yanında kendi başıma gitmek istediğimi söyleyince kayınpederim bana, neden bu kadar ısrar ediyorsun o zaman ben de senin hakkında kötü düşünürüm dedi yani doktorun da dediği gibi ailesi çok karışıyor yani aslında insanın aklı varsa hani kimsenin lafını kulak asması gerekiyor da işte o da sorgulanıyor bir zamandan sonra
Eşiniz hiç bir adım atmadı.ama değil mi evi ayırmayı başka yere taşınma vsYani doktor tedavi olması gereken eşiniz değil sizsiniz dedi sizin için ayrı bir seyahat oluşturalım dedi eşime bayağı sert çıkıştı ve aile binasında olduğum için eşimin ailesi de eşimin kararlarını tetikliyor doktor da o binadan ayrılamanız sizin için daha sağlıklı olur kayınpederim de aynı şekilde eşim gibi ben bir kere doktora tek başıma gitmek istedim çünkü çocuk içeri girince durmuyordu doktorun yanında kendi başıma gitmek istediğimi söyleyince kayınpederim bana, neden bu kadar ısrar ediyorsun o zaman ben de senin hakkında kötü düşünürüm dedi yani doktorun da dediği gibi ailesi çok karışıyor yani aslında insanın aklı varsa hani kimsenin lafını kulak asması gerekiyor da işte o da sorgulanıyor bir zamandan sonra
Konunuzu atladım eşimin tepkisi tabii yüzü düştü bayağı rengi değişti kıpkırmızı oldu yani doktorun haklı olduğunu biliyordu tabii o yüzden laflarının altını doldurmak için işte sebepler söyledi o yüzden vicdan azabı çekerim vesaire diye. Kusura bakmayın o sorunuzu atladım panik atak için de sorduğunuz siz ne yapıyorsunuz diye atağım tuttuğu zaman ben de aynı sizin gibi yapıyorum işte derin nefes alıyorum balkona çıkıyorum işte duyduğum üç sesin isimlerini söylüyorum vs öyleAnladım dediğim gibi öneri vs vermek bana düşmez ben diyeceklerimi dedim zaten
Kayınpeder sorunlu
Kendi öz aileniz sorunlu
Kardeşler sorunlu
Eş sorunlu
Yapacak ne var bilmiyorum
Şuan da yapmam gereken işlerim var
Tavsiye verebileceğim pek birşey yok hepsini yazdım galiba
Hayır hiçbir şekilde bir değişime uğramadık zaten oturduğumuz evde kayınbabamın evi olduğu için biraz da onların sözünü ekiletmemek adına söz söylemeyor onlara yoksa eşimi tehdit ediyorlar lafını iki ettiklerinde işte seni burada çıkartırız vesaire diye o da korkuyor yani çok üstlerine gitmiyor bunu 2-3 defa da duyduk tehditlerini yaniEşiniz hiç bir adım atmadı.ama değil mi evi ayırmayı başka yere taşınma vs
Yada dur bakalım baba sen karımı ne ile itham ediyorsun bile demedi yani ?
Peki evliliği devam ettirme amacınız ne ?Hayır hiçbir şekilde bir değişime uğramadık zaten oturduğumuz evde kayınbabamın evi olduğu için biraz da onların sözünü ekiletmemek adına söz söylemeyor onlara yoksa eşimi tehdit ediyorlar lafını iki ettiklerinde işte seni burada çıkartırız vesaire diye o da korkuyor yani çok üstlerine gitmiyor bunu 2-3 defa da duyduk tehditlerini yani
Evet seans demek istedim nedense sorularınız hep eksik geliyor sonradan baktığımda diğer cümlenizi görebiliyorum, şöyle galiba ben yanlış yazdım veya siz yanlış okumuş olabilirsiniz ben kayınpederim evdeydi evdeyken oldu bu olaylar yani çocuğu onlara bıraktım tek başıma hastaneye gitmeyi istedim o da hani neden tek başına taa hastaneye gidiyorsun ki ben de senin hakkında kötü düşünürüm dedi yani bildiğiniz iftira attı eşimde demedi ki sen beni karıma nasıl böyle dersin diyeAnladım dediğim gibi öneri vs vermek bana düşmez ben diyeceklerimi dedim zaten
Kayınpeder sorunlu
Kendi öz aileniz sorunlu
Kardeşler sorunlu
Eş sorunlu
Yapacak ne var bilmiyorum
Şuan da yapmam gereken işlerim var
Tavsiye verebileceğim pek birşey yok hepsini yazdım galiba
Seyahat meselesini anlamadım seans demek istediniz galiba
Kayipneder veya eş bilmiyor mu psikyatride Dr ve hasta olur
Yani kardiyoloji ye gittim geçen tek ben ve Dr vardı eşim veya başka biri ne alaka girsin ki muayenehaneye
Sacmaymis
Çok sağ olun çok teşekkür ederim zman ayırıp beni dinlediğiniz için yani evliliği devam ettirme amacım şu ki gideceğim yerim yok boşansam ailem zaten anlattığım gibi destek çıkmaz yani biraz da düzelir duasıyla umuduyla bekliyorum en azından çocuğum içinPeki evliliği devam ettirme amacınız ne ?
Eşiniz daha kendini yetiştirmemis bağımsız olamamış malesef
7 24 evde misiniz kimseyle görüşebiliyor musunuz
Dediğim gibi artık verebileceğim bir tavsiye yada bir sey bir söz vs kalmadı malesef
Bacım sana tavsiyem ne yap ne et dışardan okulunu oku, özeldede iş imkanı olan bölümlere bak. Eşine özgür olcam vs değilde okumak için hobi gibi istiyorum de, gözünün açılcağından korkmasın.Çok sağ olun çok teşekkür ederim zman ayırıp beni dinlediğiniz için yani evliliği devam ettirme amacım şu ki gideceğim yerim yok boşansam ailem zaten anlattığım gibi destek çıkmaz yani biraz da düzelir duasıyla umuduyla bekliyorum en azından çocuğum için
Evet doğru söylüyorsunuz zahmet olmayan yerden rahmet olmaz demişler yani biraz çabalamak lazım bir yerlere gelmek istiyorsak ben de düşünüyorum inşallah teşekkür ederim motivasyonunuz içinBacım sana tavsiyem ne yap ne et dışardan okulunu oku, özeldede iş imkanı olan bölümlere bak. Eşine özgür olcam vs değilde okumak için hobi gibi istiyorum de, gözünün açılcağından korkmasın.
Ailenden sana fayda gelmez, eşin belki zamanla esner rahatlarsın ama koca bi ömür geçer. Üst üste çocuk yapma korun hatta eşinede söyleme kendini belli seviyeye getirmeden dahada bağlama.
Benim bi arkadaşım 18 yaşında böyle bi adamla evlendi perde açtırmazdı, üst üste 2 çocuk doğurdu her gelmesine ağlanırdı çökmüştü 4-5 senede, ailesi çok iyidi ama ailesini dinlemedi ne okudu ne çalıştı kocasına çok güveniyodu, evde açıktan okudu dini bölümler daha çok dindarmış gibi ilim bilim dedi okudu ve atandı geceleri uyumadı diyebilirim(2 sene oldu atandığı) eşide 2-3 senedir düzeldi ehliyet almasına yardımcı oldu altına araba çekti velhasıl bir şeyler rayına girdi. Eşi okul bitince baktı azimli gidiyo düzeldi biraz öyle şuan giden senelerine bin pişman, en baştan yürümem gereken yolları 10kat zorlukla yürüdüm diye o kadar pişman ki.
Sende zaman kaybetme, yaparsın başkası nasıl yaptıysa sende yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?