Valla normal bir erkeğin erkek arkadaşım var mı diye düşünmemişsindir diye söylemeyi bırak aklından bile geçireceğini sanmıyorum.Şu ten uyumu meselesini o mu açtı siz mi ?
Ben de bundan korkuyorum. Açık açık sormalı mıyım?Aman iyi tanıyın böyle kişiler paravan evlilik yapabiliyor
Ben de bundan korkuyorum. Açık açık sormalı mıyım?
Bir erkeğin bunun şakasını yapacağını düşünmüyorumŞaka yapar gibi ekledi o son "erkek arkadaş" lafını ama bence de çok gereksizdi. Ten uyumu ve cinsellik mevzusunu da kendisi açtı.
Bence kaç resmen sana evlenirsen yaşayacaklarına dair spoiler vermiş.Bu yüzden boşanmam demesi aslında kendinde bir sorun olduğunu ve seninde bu yüzden boşanmaman gerektiğini düşündüğü için söylenmiş bir söz.Evlenirsen pişman olacağını ve sorun yaşayacağını düşünüyorum.Yaşadığın her sorunda bu sözler flashback gibi gözünün önünde belirecek.Kaç yaşında bu AdamŞaka yapar gibi ekledi o son "erkek arkadaş" lafını ama bence de çok gereksizdi. Ten uyumu ve cinsellik mevzusunu da kendisi açtı.
Bence kaç resmen sana evlenirsen yaşayacaklarına dair spoiler vermiş.Bu yüzden boşanmam demesi aslında kendinde bir sorun olduğunu ve seninde bu yüzden boşanmaman gerektiğini düşündüğü için söylenmiş bir söz.Evlenirsen pişman olacağını ve sorun yaşayacağını düşünüyorum.Yaşadığın her sorunda bu sözler flashback gibi gözünün önünde belirecek.Kaç yaşında bu Adam
Ya 30 yaşında bir erkek buna asla tamam demez.O yaşlarda baya cinsellik peşinde oluyor bu erkekler.Bence şanslı bir insansın kendini çok gizlememiş sana ipuçları vermiş burda ne konular okuyoruz.Adam eşcinsel ama düğüne kadar kızı arzuluyormuş gibi numara yapıyor,öpüyor vs. düğünden sonra her şey bitiyor.Bir de böyle çakallar var yani seninki biraz saf sanırım kendini belli etmişYani cinselliğin olmadığı bir evlilik ve buna eyvallah eden 30 yaşında bir adam :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?