içimdeki boşluk

Bu forumda sor, kaç kadina dediler bunu ve yinede hamile kalan.

Önce o arabeskligi birak. Evet yasadigin süreç zor fakat sen sadece kendine dahada zorlastiriyorsun.

Bebek konusu öyle "umit yok" konusu degil bence (eger rahim, yumurtalik yoksa, ki onda bile artik rahim transferi bile yapilabiliyor).

Ilk yapacagin sey baska doktorlara gitmek. Kürlere devam etmek. Neticede sperm, ayni yumurta rezervler gibi degil. Her yanilmiyorsam 60 günde kendini yeniliyor. Yani doktor simdi bulmazsa, bu 2 ay sonra bulmayacagi anlimina gelmez.

Kendini toparla, psikolojik destek al. Tüm hayatin bebek üzerine kurulu olursa asla mutlu olamazsin. Cok stress yaparsan, dogal yolla olsa, tedavi ile olsa hamileligini dahada zorlastirirsin.

En son çare çoçuk esirgeme kurumuna gidebilirsin. Yani sorun "kimi kokluyacagim" ise, onlarda seni koklamaktan çok mutlu olurlar.

Isin özü pes etme, psikolojik destek al ve hobby bul. Kafani dagitacagin birseyler bul.

bu şekilde olup hamile kalan öyle çok insan var ki, biri de benim, yeter ki ALLAH ol desin, benim de 3 evladım var çok şükür bir de değil. lütfen üzülmeyin,ALLAHa sığının

kimse bana çocuğun olmayacak demedi ama benimde 2 yıldır olmuyor.
eşimle konuşuyoruz olmasa ne yaparız? biz birbirimize yeteriz diyoruz. belki bir bebek evlat ediniriz, belki sadece koruyucu aile oluruz bilemiyoruz. belki de iki baş ömrümüzün sonuna kadar dururuz..

her şer de bir hayır vardır Allah hakkımız da hayırlısını nasip etsin. nice insanlar var doktorlar çocuğunuz olmaz dedikten sonra hamile kalan.. umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin

Merhaba umarım cokk güzel mucizeler olur. Inancinizi bilemiyorum tabi ama eğer duaların gücüne inanıyorsanız dua ederek hamile kalan Allahın mucize yaşattığı çok insan var.
Bu arada benimde annemle babam evlenince çocuğunuz omur boyu olmaz demişler.
Ve ben 15 sene sonra doğmuşum. Çocuk işi Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor birazda sanırım. Umudumuzu yitirmeyin yani ve nacizane tavsiyem köy okulları yardım projeleri var koylerdeki çocuklara bot mont kırtasiye malzemeleri v.b şeyler gönderin, kimsesiz çocuklara yardım edin emin olun Allah karşılığını çok güzel şekilde size verir ❤🙏

Back
X