Bu aileden kurtulun eşinizle. Başka ev tavsiyem
Günaydın.
Tam olarak konuyu anlamadım desem...
Görücü usulü,hem de sevmeden/sevilmeden hem de kayınvalide ile aynı evde bir evlilik.
Neden böyle bir durumu kabul ettiniz acaba?
İlla evlenmeniz şart mıydı?
Kızlığımı aldı ne demek?
Tecavüz gibi bir şey mi oldu?
Ama görücü usulüyle yapılan evlilikte sevginin çok olmasını beklemek çok garip değil mi?Ben sevdim tanidikca onda da oyleydi fakat benimki baskin geldi. Su anda sadece 4 hafta beraber kaliyoruz izinde oldugumuz icin yoksa evler uzak.
Ve kizligimi aldi derken oyle bisey olmadi. Kesinlikle kendi rizamla evlendim fakat iste onun sevgisinin bana karsi az olmasini 2 ay gectikten sonra ogrenmek yikti tabi. Simdi artti belli de ediyor amma iste hep icimden acaba diyorum.
Ama görücü usulüyle yapılan evlilikte sevginin çok olmasını beklemek çok garip değil mi?
Zamanla artar belki.
İnsanlar yıllarca sevişip evlendiği halde sevgisi azalabilir sizdeki durum daha zor.
Günaydın.Gorucu usulunde benim tanidigim cogu konusa konusa alisa alisa evlenmeye hazir hissettiklerinde evleniyorlar. Bende biraz sanssizlik oldu. Yani benim esimle nisanlilikta felan cok konustum ben amma o pek konuskan biri degildi.
Günaydın.
Elbette benim tanıdıklarım da konuşa alışa evleniyor görücü usulünde.
Ama sevişerek evlenmek daha farklı tabii hak verirseniz.
He hangisi doğru o kişinin kendi tercihi.
Ancak sizin duruma bakarsak adamın evlenmeye niyeti yokmuş gibi duruyor cidden.
Bunu en azından nişanlıyken farketseydiniz iyiydi...
Boşan desem yooook dersiniz.
Bir ömür sevgisiz de yaşanmaz.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
kızlığın değil önemli olan Allah haksızlığı gören bilendir günah değil sanada gönlüne göre verir ama bebek yapma şuaralar düzelmezse ailenin kızısın kabuledilir tekrar düşünürsün tepki göstermekte haklısın hakkını savun
Yanlış anlamayın da mutsuz olduğunuz bir evlilikte bebe istemek biraz garip olmuyor mu?Ben zaten icten ice ne kadar bebek istesemde olmuyor bir turlu. Kendisine de dedim ki biz duzelinceye kadar bize bir cocuk nasib olmiyacak bence. Bisey de diyemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?