Içimdeki burukluk.

Afitab_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
976
309
103
Baya uzun bir yazi oldu. Kusura bakmayin.
Icimde kocaman bir dugum var. Aglaya aglaya atamadim. Yazsam belki rahatlarim diye dusundum.

Bugünüm eşimle beraber vakit geçir erektile değerlendirmek istemistik fakat tabi biz kalkmadan evvel araba ortada yok. Herkes günün ve bizim planımızı yapmış ben de sinirimden odamdan hiç çikmadim. Millet zaten beni hamile saniyor bütün gün uyuyorum diye bende seslenmiyorum. Kaç defa degilim desemde anlamiyorlar.

Armut toplamaya gudiyoruz diye çağirdilar bizi bende eşimle tartişmaya başlamıştık biz gelmiyoruz dedim valizimi toplamaya başladim. Toplanıp annemleri görmeye memlekete gitmek istiyordum artık.

Benim böyle patlama aninda hircinlastigim zaman eşim bir cozemedi beni alttan almayi. Kimi uzulur sesi solugu kesilir ben de etrafima catcak yer ararim.

Neyse iyice birbirimize girdik. Benimki de korkuyor agzindan yanlis bir laf cikar da nikahimiz duser diye. Banane ariyorum kardesimi gelsin alsin istemiyorum artik seni diyorum ben o da defol madem git dedi kolumdan tuttu beni. Ilk defa bukadar sert gordum ve korktum halbuki o hali bile normalde benim adam kuzu gibi oldugundan.

Neyse kardesimi aradim napiyorsun dedim amma gozyaslarina boguldum ve sesin gelmediginden o hat kesildi zannederek telefonu kapatti.

Bi uzuldum bi uzuldum ki. Ailemden teyzelerim dayim hepsi tek tek hollandadan geliyor memlekete ben kimseyi goremiyorum. Burda eve tikandim gezemiyorum. Cikip gezsek goze batiyor bisey yapsak goze batiyor.

Hatta ve hatta esimin benle gorucu usulu oldugu icin basta tam severek degil beni sonra sonra sevmesi felan hepsini kafamda buyutuyorum.

Bu sevme olayini buyutmem su. Abisine de bir kizla nikahini felan kiyip abisi ailem uzulmesin diye soyleyememis. Dugun gunu istemiyorum ben deyince bu kadar hazirlik yapildi birdan donulmez dediler. Hep kafamda bu var. Benimki ailesini uzmemek icin bisey demedi de benle evlendi. Zorla evlendi. Benim kizligimi aldi da anlasamiyoruz. Omur boyu boyle ben naparim diye kafamda kurup kurguluyorum.

Ne yazik bana ki ben bu aileden duydugum en kucuk lafi buyutup durmuyorum amma benimki neymis nereye tatile gitceksiniz diye sormus ya kardesim, iste daha dunki bebe bana hesap soruyor diyor. Ona da babamgil soyletiyormus. Buyutme oyle bisey yok diyorum ama nafile.

Boyle icli icli agliyorum amma karsimda duyarsizca oturdu oturdu. En son geldi dedi ki sarilarak. Sen cok ama cok iyi birisisin seni cok seviyorum ama napayim ben cok duygususuzm.
Elini tutmuyorum yuzune bakamiyorum ailemin yaninda.

Tamam anliyorum okadar da istemem de aileden baskalarinin yapmamasi bunun haram oldugu anlamjna gelmez.

Su ornegi verdim kendisine. Peygamber efendimiz ve diger peygamberler (aleyhissalatu vesselam) dinimizi teblig ettiginde ne dediler. Bizim dedelerimiz bu din uzerine degillerdi dediler oyle inkar ettiler. Sende aynisini yapiyorsun. Halbuki haram degilse bana sevgini muhabbetini ifade etmen. Ki degil. Ozaman dogal ol.

Ama cok yiprandim. Bu duygular beni cok uzuyor. Sen cok kuvvetli bir kadinsin diyor amma nereye kadar.

Birde her gittigim yerde gelinim de bize tam ayak uydurdu diyorlar. Gelin bir se oglumuz 5 kat daha iyi daha yakisikli diyip diyip kendi ailelerini ovuyorlar. Biz zaten hiciz de ailem yok. Arkam yok ya. O da cok koyuyor yaaa :(

Bu aileden kurtulun eşinizle. Başka ev tavsiyem

Bu aileden kurtulun eşinizle. Başka ev tavsiyem

Yeni evliyim o yuzden bisey diyemiyorum. Gecen kayinvalidem baska ev mi istiyorsun felan dedi de ben nasil evet diye atliyayim. Zamanla o da olur dedim amma bunu esim de biliyor ben de.

Bu gidisle zaten ne izine birdaha gelmek istiyorum ne bisey. Burnumdan geldi

Günaydın.
Tam olarak konuyu anlamadım desem...
Görücü usulü,hem de sevmeden/sevilmeden hem de kayınvalide ile aynı evde bir evlilik.
Neden böyle bir durumu kabul ettiniz acaba?
İlla evlenmeniz şart mıydı?
Kızlığımı aldı ne demek?
Tecavüz gibi bir şey mi oldu?

Günaydın.
Tam olarak konuyu anlamadım desem...
Görücü usulü,hem de sevmeden/sevilmeden hem de kayınvalide ile aynı evde bir evlilik.
Neden böyle bir durumu kabul ettiniz acaba?
İlla evlenmeniz şart mıydı?
Kızlığımı aldı ne demek?
Tecavüz gibi bir şey mi oldu?

Ben sevdim tanidikca onda da oyleydi fakat benimki baskin geldi. Su anda sadece 4 hafta beraber kaliyoruz izinde oldugumuz icin yoksa evler uzak.
Ve kizligimi aldi derken oyle bisey olmadi. Kesinlikle kendi rizamla evlendim fakat iste onun sevgisinin bana karsi az olmasini 2 ay gectikten sonra ogrenmek yikti tabi. Simdi artti belli de ediyor amma iste hep icimden acaba diyorum.

Ben sevdim tanidikca onda da oyleydi fakat benimki baskin geldi. Su anda sadece 4 hafta beraber kaliyoruz izinde oldugumuz icin yoksa evler uzak.
Ve kizligimi aldi derken oyle bisey olmadi. Kesinlikle kendi rizamla evlendim fakat iste onun sevgisinin bana karsi az olmasini 2 ay gectikten sonra ogrenmek yikti tabi. Simdi artti belli de ediyor amma iste hep icimden acaba diyorum.
Ama görücü usulüyle yapılan evlilikte sevginin çok olmasını beklemek çok garip değil mi?
Zamanla artar belki.
İnsanlar yıllarca sevişip evlendiği halde sevgisi azalabilir sizdeki durum daha zor.

Ama görücü usulüyle yapılan evlilikte sevginin çok olmasını beklemek çok garip değil mi?
Zamanla artar belki.
İnsanlar yıllarca sevişip evlendiği halde sevgisi azalabilir sizdeki durum daha zor.

Gorucu usulunde benim tanidigim cogu konusa konusa alisa alisa evlenmeye hazir hissettiklerinde evleniyorlar. Bende biraz sanssizlik oldu. Yani benim esimle nisanlilikta felan cok konustum ben amma o pek konuskan biri degildi.

konunun harama bağlanmasını anlamadım neden her şeye din karıştırıyorsunuz?

iyi tanıyıp öyle evlenseydiniz hanımefendi kafanıza silah mı dayadılar evlenmeniz için?

yani konunun neresinden tutarsan tut baştan sona hata hata hata çocuk yapma bari hemen ileride be olacağı belli olmaz çocuğa yazıl olmasın

Gorucu usulunde benim tanidigim cogu konusa konusa alisa alisa evlenmeye hazir hissettiklerinde evleniyorlar. Bende biraz sanssizlik oldu. Yani benim esimle nisanlilikta felan cok konustum ben amma o pek konuskan biri degildi.
Günaydın.
Elbette benim tanıdıklarım da konuşa alışa evleniyor görücü usulünde.
Ama sevişerek evlenmek daha farklı tabii hak verirseniz.
He hangisi doğru o kişinin kendi tercihi.
Ancak sizin duruma bakarsak adamın evlenmeye niyeti yokmuş gibi duruyor cidden.
Bunu en azından nişanlıyken farketseydiniz iyiydi...
Boşan desem yooook dersiniz.
Bir ömür sevgisiz de yaşanmaz.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Günaydın.
Elbette benim tanıdıklarım da konuşa alışa evleniyor görücü usulünde.
Ama sevişerek evlenmek daha farklı tabii hak verirseniz.
He hangisi doğru o kişinin kendi tercihi.
Ancak sizin duruma bakarsak adamın evlenmeye niyeti yokmuş gibi duruyor cidden.
Bunu en azından nişanlıyken farketseydiniz iyiydi...
Boşan desem yooook dersiniz.
Bir ömür sevgisiz de yaşanmaz.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Cok sağolun. Insallah duzelir.

kızlığın değil önemli olan Allah haksızlığı gören bilendir günah değil sanada gönlüne göre verir ama bebek yapma şuaralar düzelmezse ailenin kızısın kabuledilir tekrar düşünürsün tepki göstermekte haklısın hakkını savun

kızlığın değil önemli olan Allah haksızlığı gören bilendir günah değil sanada gönlüne göre verir ama bebek yapma şuaralar düzelmezse ailenin kızısın kabuledilir tekrar düşünürsün tepki göstermekte haklısın hakkını savun

Ben zaten icten ice ne kadar bebek istesemde olmuyor bir turlu. Kendisine de dedim ki biz duzelinceye kadar bize bir cocuk nasib olmiyacak bence. Bisey de diyemiyor.

Ben zaten icten ice ne kadar bebek istesemde olmuyor bir turlu. Kendisine de dedim ki biz duzelinceye kadar bize bir cocuk nasib olmiyacak bence. Bisey de diyemiyor.
Yanlış anlamayın da mutsuz olduğunuz bir evlilikte bebe istemek biraz garip olmuyor mu?
Adamın beni sevdiğine inanmıyorum diyorsunuz,bebe olmuyor bir türlü diyorsunuz.
Neden daha büyük çıkmazlara girmeye çalışıyorsunuz?

Back
X