• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icımdekı kin!

berl00p

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
116
11
28
33
Hayırlı geceler hanımlar normalde kındar bır yapım yoktur ama kayınvalıdeme ıcımdekı sınırı ofkeyı atamıyorumm..gelelım konumuza annem 10 yıl oldu vefat edelı 2 cocugum var dogum ysptıgımda kayınvalıdem baktı ama bırıncı cocugumda babamı kotulemeye kalktı ona karsı gelınce lohusa halımle dogum yapalı 1 gun olmus babam saka yaptı torunuda bırakıp gıdemıyosun dıye neymıs babam bunu soylemıs ona adam saka yaptı sana dedım boyle saka mı olurmus! Hastanede bırbırımıze gırdık aglamalara oturdu fılan neyse o halıyle bı sekılde aramız duzeldı...ıkıncı cocugumdada ayrı bır vukuat yasadık...benım cocugum dogum yaptıktan sonra rahatsızlandı ve cocugumda bır hastalıktan suphelenıyolardı hastaneye yogum bakıma aldılar ve benım moralım bozuk cunku cocugım benı ememedı havale gecırıyodu ve ememedıgı ıcınde sarılıgı 25 cıkmıs doktor acıl yogum bakıma aldı ben aglamaktan kendımı mahvetmısım eve geldım ben neden sus pus edıyomusum benım derdım neymıs suratım bın karısmıs benım cocugum hastanedeyken benım gulup eglenmememı beklıyosun dedım ben cpcugu ondan kıskanıyomusum halbukı hıc oyle bısey yok cocugu hastaneye goturcegımızde sabah erken kalktım gıydırdım cocugumu ona bozuldu ! Bana bır suru hakaretler ettı benım beynım zıkrım hastanedr kalmıs bu bana laflar sayıyo sımdı ısr gorumcem hamıle benım cektıgım sıkıntıları cekmelerını ıstıyorum kayınvalıdesınınde gorumceme aynılarını yapmasını ıstıyorum ama gorumcem anne sengel ben senın yanında rahat ederım dıyor kızlar ben mı hatalıyım boyle ıcımde bu hırsı buyutmekle gunah mı ıslıyorum beddua etmek ıstemıyorım ama ıcımdekı o ofkeyı atamıyorummm 😔😔😔😔

Valla babanızın şakası da şaka olmuş anladın işte. Ikıncı doğumda tamam haklısın baya kötu durumlar olmuş. Taki şu bedduana kadar yuhh dedım. Hamıle bır kadına nasıl beddua edebılıyorsunuz. Görümceniz konuyla ne alaka pess

Valla babanızın şakası da şaka olmuş anladın işte. Ikıncı doğumda tamam haklısın baya kötu durumlar olmuş. Taki şu bedduana kadar yuhh dedım. Hamıle bır kadına nasıl beddua edebılıyorsunuz. Görümceniz konuyla ne alaka pess
Evet bana da biraz baba yersiz konuşmuş gibi geldi

Yani tersi bi şaka olsaydı abarta abarta yazılırdı. Bu yuzden geri kalana inanamıyorum. Hele hamıle masum bir kadına beddua eden bir kişiye asla
Ya zaten üzülerek okudum o hastane sürecini falan sona bi geldim haydaa. Çok için yandıysa Allah'a havale et geç

Haksız beddua sahibine döner görümceyi geçtim o masum sabinin ne suçu ne günahı var da size yapılanların ondan çıkmasını istiyorsunuz ? Kayınvalideyi Allah’a havale edip geçin (Not: Kendi öz be öz annesinden daha da beter şeyler görmüş bir üye)

Bazen iste kendinizi doldurup sacmaliyorsunuz sonra. Zamaninda hakkinizi savunup oturtacaktiniz. Tamam siz lohusasiniz kafa bir milyon esiniz tüm bunlar olurken nerde Armut topluyordu. Görümce ve bebegi ne alaka? Siz iyimisiniz?

Olayları babanız başlatmış kayınvalideye kin duyuyorsunuz. Öyle şaka mı olur hiç. Şaka yaptı diye geçiştirmek yerine kusura bakma anne babam patavatsızlık yaptı biraz, senin burda olman bana iyi geliyor vs. diye gönlünü alsaydın keşke. Bence sizde hiç insancıl davranmıyorsunuz ama söylememişsiniz.

Baba yersiz şaka yapıyor suçlu yine kayınvalide oluyor. Onun için 2. Yazdığınız kısma da pek inanamadım. Hem 1. Kısımdan dolayı hem de ettiğiniz beddualardan dolayi...
Neresı yersız saka pardon sakadan anlamayan kesımde sızsınız burdan anlasıldı

Ben bazı kafaları anlayamıyorum
Sız anlamayın o kafaları ozaman hanımefendı ben zaten annemın yoklugunu cekıyorumbır ınsanın daha sıkı sarılması gerekırken ne alaka orda o sakadan bahsetmek ! bu anlattıklarım kısa daha anlatmadıklarımda var sadece okumaktan sıkılırsınız dıye kısa ve oz gectım

Kin tutarak kendinizi bitirirsiniz. Kayınvalidenizle aranıza mesafe koyun. Beddualar edecek kadar alçalmayın. Bu kadar basit.

Back
X