Hayırlı geceler hanımlar normalde kındar bır yapım yoktur ama kayınvalıdeme ıcımdekı sınırı ofkeyı atamıyorumm..gelelım konumuza annem 10 yıl oldu vefat edelı 2 cocugum var dogum ysptıgımda kayınvalıdem baktı ama bırıncı cocugumda babamı kotulemeye kalktı ona karsı gelınce lohusa halımle dogum yapalı 1 gun olmus babam saka yaptı torunuda bırakıp gıdemıyosun dıye neymıs babam bunu soylemıs ona adam saka yaptı sana dedım boyle saka mı olurmus! Hastanede bırbırımıze gırdık aglamalara oturdu fılan neyse o halıyle bı sekılde aramız duzeldı...ıkıncı cocugumdada ayrı bır vukuat yasadık...benım cocugum dogum yaptıktan sonra rahatsızlandı ve cocugumda bır hastalıktan suphelenıyolardı hastaneye yogum bakıma aldılar ve benım moralım bozuk cunku cocugım benı ememedı havale gecırıyodu ve ememedıgı ıcınde sarılıgı 25 cıkmıs doktor acıl yogum bakıma aldı ben aglamaktan kendımı mahvetmısım eve geldım ben neden sus pus edıyomusum benım derdım neymıs suratım bın karısmıs benım cocugum hastanedeyken benım gulup eglenmememı beklıyosun dedım ben cpcugu ondan kıskanıyomusum halbukı hıc oyle bısey yok cocugu hastaneye goturcegımızde sabah erken kalktım gıydırdım cocugumu ona bozuldu ! Bana bır suru hakaretler ettı benım beynım zıkrım hastanedr kalmıs bu bana laflar sayıyo sımdı ısr gorumcem hamıle benım cektıgım sıkıntıları cekmelerını ıstıyorum kayınvalıdesınınde gorumceme aynılarını yapmasını ıstıyorum ama gorumcem anne sengel ben senın yanında rahat ederım dıyor kızlar ben mı hatalıyım boyle ıcımde bu hırsı buyutmekle gunah mı ıslıyorum beddua etmek ıstemıyorım ama ıcımdekı o ofkeyı atamıyorummm