Evet bana da biraz baba yersiz konuşmuş gibi geldiValla babanızın şakası da şaka olmuş anladın işte. Ikıncı doğumda tamam haklısın baya kötu durumlar olmuş. Taki şu bedduana kadar yuhh dedım. Hamıle bır kadına nasıl beddua edebılıyorsunuz. Görümceniz konuyla ne alaka pess
Aa olsun maksat o taraftan biri acı çeksinKonunun görümcenle alakası yok ki
Yani tersi bi şaka olsaydı abarta abarta yazılırdı. Bu yuzden geri kalana inanamıyorum. Hele hamıle masum bir kadına beddua eden bir kişiye aslaEvet bana da biraz baba yersiz konuşmuş gibi geldi
Ya zaten üzülerek okudum o hastane sürecini falan sona bi geldim haydaa. Çok için yandıysa Allah'a havale et geçYani tersi bi şaka olsaydı abarta abarta yazılırdı. Bu yuzden geri kalana inanamıyorum. Hele hamıle masum bir kadına beddua eden bir kişiye asla
Aa olsun maksat o taraftan biri acı çeksin
Ben bazı kafaları anlayamıyorumBunlar hep iyi niyetten iste :) sonra ben iyi niyetliyim ondan boyle oldu diyecek :)
Inanmıyosanız yorum yapmak zorunda degılsınız o zaman neden yalan soyleyımYani tersi bi şaka olsaydı abarta abarta yazılırdı. Bu yuzden geri kalana inanamıyorum. Hele hamıle masum bir kadına beddua eden bir kişiye asla
Neresı yersız saka pardon sakadan anlamayan kesımde sızsınız burdan anlasıldıBaba yersiz şaka yapıyor suçlu yine kayınvalide oluyor. Onun için 2. Yazdığınız kısma da pek inanamadım. Hem 1. Kısımdan dolayı hem de ettiğiniz beddualardan dolayi...
Sız anlamayın o kafaları ozaman hanımefendı ben zaten annemın yoklugunu cekıyorumbır ınsanın daha sıkı sarılması gerekırken ne alaka orda o sakadan bahsetmek ! bu anlattıklarım kısa daha anlatmadıklarımda var sadece okumaktan sıkılırsınız dıye kısa ve oz gectımBen bazı kafaları anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?