- 31 Temmuz 2020
- 254
- 744
- 18
- 33
- Konu Sahibi Sevimlikedi
-
İnşaallah...Gençlik hatası deyin buna. Ama bundan sonra aynı hatayı yapmamak, çocuğunuzu da bilinçli yetiştirmek için uğraşın, aynı hataları o da doğru sanıp tekrarlamasın.
Hayır o değil mesele boşanmak istiyorum zaten emeklerime verdiğim fedakarlıklara üzülüyorum. Keşke boşansaydık ama adama değdi sevgi bitti demiş olsaydım. Değmediğine üzüldüm bir daha kimseye güvenmeyecek olmama üzülüyorum nasıl anlatsam gerçektn bilmiyorumAdam boşanmak istemese siz devam mı edecektiniz? Niye?
Bizim buralarda öyledir. Aile büyükleri de araya girerBenim anlamadığım boşanan sizlerken neden aile büyükleri bir araya gelip noktayı koyiyor ? Ayrıca daha gencsiniz 27 nedir ki ?
Allah razı olsun inşaallahİlk başlarda bu boşluğa düşersiniz her ne yapmış olursa olsun aklamaYa çalışır bazen beyin.. Ama İlk önce aklında Bitir.. Ve çocuğun için kimseye boyun eğme.. bizlerden daha güçlü yetişmeleri için elimizden geleni yapalım.. Kimse bu acıyla kalmıyor merak etme seneler geçtikçe niye bu kadar Üzülmüşüm diye kendine kızarsın.. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin inşAllah
İnşaallah öyle olur. Ya bitsin istiyorum. Bitiyor diye değil aslında. Ailem bunlardan olmaz dedi ben ısrar ettm ve haklı cıktılar...Biraz zaman tanı. Ben de bosanirken aglaya aglaya ölmüştüm. Simdi iae daha rahaatim ve daha da rahatlayacagimi düşünüyorum. Bir kere bosanmadan döndüm sonra kafami duvarlaara cok vurdum. Birkaç hafta sonra daha iyi hissedeceksin
Haklısın ama insan üzülüyor haksızlığa uğradığını anladığı zaman.Canım hep ileriye odaklan hep.ileriye bak... geçmişi degistiremeyiz ama gelecegi daha iyi kurgulayabiliriz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?