İçimdeki kırgınlık...

Ben sizin yasinizdayken agir depresyon ve panik hastasiydim. Fiziksel ve psikolojk acidan bitik bir noktada. Yani insanin kendini b** gibi hissetmesi nedir iyi bilirim. Hayatinizi yeniden kurmak icin hic de gec bir yas degil. Kirginliginizi anliyorum. Ne umutlarla yuva kuruyor insan. Ama benim hala anlamadigim "ben istemiyor" demeniz. Adam istese kac yazar. Pesinizde ölse bile ne babaligi ne esligi hak eden bir insan

Bizim buralarda öyledir. Aile büyükleri de araya girer
Tamamda sen zaten diğer tarafla görüşmek istemedigin için kötü gelinsin.arami bulacaklar ? Ne diyecekler senin icin
.boyle ortamdan sonra daha çok kirilacagina emin olabilirsin.vazgecmeyi düşünüyorsan hiç aileleri katma.kendi aranızda halledin
Aileyle sorun olmasa , tek eşinle olsa
Onun ailesinde seni destekler ozaman belki eşin düzelmem lazım der bı yol bulunur ama sen aileyle kötüymüşsün şimdi ileri geri konuşacaklar daha çok sinir bozacaklar.
Birde aileni uzecekler.
Tecrübeyle sabittir.benim ailemi katmiyordum zorla karistilar.kocaman insanlara hiç geregi yok bence.
Birde okadar bir ekmeğe muhtaç kaldım kimseye el açmadım diyorsun
Şimdide öyle yap bence

Kendinizi asıl şimdi güçlü hissetmeniz gerekiyor. Elinizden geleni yapmis olmaniz size rahatlik vermeli. Savasmissiniz mücadele etmişsiniz, beklemissiniz ama sonu güzel olmamis. Noktayi koyup bu defteri kapatin bitsin. Ayrica yetişkinsiniz kararları nicin aileler aliyor ki bu hayati zorluklari yasayan sizlerken ben anlamiyorum.

Arkadaşlar sonunda bitti... Ben bugüne kadar hep sustum ama bugün yaşadığım herşeyi anlattım aileme. Bunca seyden sonra kesinlikle bitirdiler. Çünkü Bi yuva kolay bozulmamalı kafasındaydılar. Anlattıktan sonra ferahladım ve onlarında desteğini gördüm. Az önce de avukatla konuştum. Zaten avukat kuzenim. Elimden geleni yapacağım kızlar... Çok tşk ederim bana güç verdiğiniz için. Allah hepinizden razı olsun

Üzme kendini. Çocukken balığım vardı 1 hafta sonra öldü 15 gün üzüldüm. Anladın dimi? 1 haftalık balık beni üzdüyse senin durumunun seni üzmesi çok normal. İnsan fıtratı bu. Yaşanmışlıklar var alışkanlıklar var. Ayrıca boşanman sebepsiz değilmiş. Fasa fiso olsa neyse. Kendini seviyorsan dönme. Yalandan yeniden deneyelim falan derse inanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…