- 15 Eylül 2018
- 1.087
- 1.976
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
-
Selam arkadaşlar iş yerinden yıllardır tanıdığım son iki buçuk yıldır aynı birimde çalıştığım ve çok yakın arkadaşım olan bir kız var. Bu gün bu arkadaşla ilgili çok sıra dışı şeyler öğrendim. İş yeri ile gidilen bir şehir dışı toplantısında kadın erkek bi kaç kişi aynı yatakta uygunsuz vaziyette görülmüş, doğruluk mu cesaret mi oyununda yine yakın arkadaşları bir kadın ile öpüşmüşler (bu kadın evli çocuklu ortak arkadaşımız) bu iş toplantılarının yemeklerinde erkeklerle samimi danslar falan filan. Ben şok oldum. Çünkü bazı taşlar oturdu gibi. İş yerinde evli bir adamın sürekli ona asıldığını anlatıyor ama mesajları gördüm kendiside adama cevap veriyor baya. Başka evli bir adamla takılıyor kahve içmek, yemek yemek gibi. Bu gece bunları duyunca uyuyamadım (kaynak sağlam biri ve benim şüphelerimi doğruluyor) Aldatılma travmam var ve şöyle bir durum oldu. İki yıl önce her yer pandemiden dolayı kaplıyken yılbaşı akşamı bu arkadaşı sevgilimin evine davet ettim. Yemek yedik alkol aldık. Ben sevgilimle uyudum arkadaş başka bir oda da uyudu. sabah kalktık kahvaltı yaptık. Biz mutfakta oturduk çay kahve içtik sevgilim yanımıza gelmedi tv seyretti bana ne zaman gidecek artık falan diye msj atmıştı. Akşam beş gibi gitmişti diye hatırlıyorum. Şimdi düşünüyorum acaba bişey mi oldu da sevgilim böyle yapmıştı. Aralarında bişey mi yaşandı gibi şeyler beynimi kemiriyor. Bunları anlatan kişiye bunu anlattım dikkatli ol dedi.
Karakteri şöyle olduğunu düşünüyorum: yetiştirildiği tarzla yaşamak istediği arasında sıkışmış. Ve bu iki uç tarz. Bana her şeyi anlatamıyor ben tepkimi belli ediyorum. Mesela adama yemeğe çıkma teklifi eden kendisi adam yanımda reddetti. Adam bir işini halletti kızda yemeğe çıkarayım dedi. Adam ben evliyim yanlış anlaşılır sağol yemiş kadar oldum dedi yanımda. Eşinizde gelsin demedi. Bende bazı şeyler hissediyorum ama kondurmamıştım.Çok yakın olan kız arkadaşınızın dedikodusunu mu yapıyorsunuz başka birinin ağzından duyduğunuz sözlerle ?Üzgünüm ama çok yakın arkadaşınız olsaydı karakterini bilir tanırdınız. Demek ki dedikodusunu yapabileceğiniz sıradan birisi. Gözünüzle gördünüz mü uygunsuz hallerini ?
Evli bir adamla yemek yemesini hoş karşılamıyorsanız sevgilinizin evine neden yatılı getirdiniz ?
Sağlık alanındayız. Bazı yıllık toplantılar olur. Büyük otellerde herkes arkadaşıyla kalır. Oda arkadaşı görmüş uyarmış. İş yerinde bende uyardım erkelere çok temas eden biri. Yapma diye. Bir çalışan vücut geliştirmeye gidiyordu onun tişörtünün altından kaslarını tutarak sarılmıştı. Birim sorumlusu uyardı kardeşim o benim falan dedi.Hangi sektörde, ne üzerine çalışıyorsunuz ? Bu olayları size anlatan kişinin de aynı yatakta olması gerektiğinin farkındasınız değil mi ?
Birisi size gerçekten böyle bir hikaye anlattıysa: şimdi ellerini ovuşturarak, bu anlatılanlara inanıp; harekete geçmenizi bekliyordur. Bence harekete geçin; hatta muhakkak yazarak anlatın derdinizi arkadaşınıza. Yazın ki, arkadaşınız da size güzel bir dava açabilsin.
Sevgilinize gelirsek; adam evde misafir istemiyor olamaz mı ?
Sağlık alanındayız. Bazı yıllık toplantılar olur. Büyük otellerde herkes arkadaşıyla kalır. Oda arkadaşı görmüş uyarmış. İş yerinde bende uyardım erkelere çok temas eden biri. Yapma diye. Bir çalışan vücut geliştirmeye gidiyordu onun tişörtünün altından kaslarını tutarak sarılmıştı. Birim sorumlusu uyardı kardeşim o benim falan dedi.
o ne be lut kavmi gibiSelam arkadaşlar iş yerinden yıllardır tanıdığım son iki buçuk yıldır aynı birimde çalıştığım ve çok yakın arkadaşım olan bir kız var. Bu gün bu arkadaşla ilgili çok sıra dışı şeyler öğrendim. İş yeri ile gidilen bir şehir dışı toplantısında kadın erkek bi kaç kişi aynı yatakta uygunsuz vaziyette görülmüş, doğruluk mu cesaret mi oyununda yine yakın arkadaşları bir kadın ile öpüşmüşler (bu kadın evli çocuklu ortak arkadaşımız) bu iş toplantılarının yemeklerinde erkeklerle samimi danslar falan filan. Ben şok oldum. Çünkü bazı taşlar oturdu gibi. İş yerinde evli bir adamın sürekli ona asıldığını anlatıyor ama mesajları gördüm kendiside adama cevap veriyor baya. Başka evli bir adamla takılıyor kahve içmek, yemek yemek gibi. Bu gece bunları duyunca uyuyamadım (kaynak sağlam biri ve benim şüphelerimi doğruluyor) Aldatılma travmam var ve şöyle bir durum oldu. İki yıl önce her yer pandemiden dolayı kaplıyken yılbaşı akşamı bu arkadaşı sevgilimin evine davet ettim. Yemek yedik alkol aldık. Ben sevgilimle uyudum arkadaş başka bir oda da uyudu. sabah kalktık kahvaltı yaptık. Biz mutfakta oturduk çay kahve içtik sevgilim yanımıza gelmedi tv seyretti bana ne zaman gidecek artık falan diye msj atmıştı. Akşam beş gibi gitmişti diye hatırlıyorum. Şimdi düşünüyorum acaba bişey mi oldu da sevgilim böyle yapmıştı. Aralarında bişey mi yaşandı gibi şeyler beynimi kemiriyor. Bunları anlatan kişiye bunu anlattım dikkatli ol dedi.
bu kişiler benden önce yıllardır samimi olan kişiler. Ben daha sonradan arkadaş oldum. Onlar zaten yıllardır gayet yakın ailecek görüşen insanlardı. Çalışma birimleri ayrıldı sonra benimle denk düştü. Geçen hafta da bu kız bana bunları anlatan arkadaşla ilgili yakındı. Şimdi de onunla ilgili bunları duyunca gerçekten gerildim.Biri sizin yakin arkadasiniz hakkinda size gelip ileri geri konusabiliyorsa ve siz onu susturmak yerine her seyi dinleyip, bir de uzerine arkadasinizdan suphelenmeye basliyorsaniz yakin arkadas degilsiniz zaten. Siz gorusmeyin arkadasinizla ikinizin de sagligi icin.
Bu nasil işyeri be. Netfliks dizisi bu kadarını yapmaz saçma olur diye. Ütopik bir dünya yaratmışsınız.Selam arkadaşlar iş yerinden yıllardır tanıdığım son iki buçuk yıldır aynı birimde çalıştığım ve çok yakın arkadaşım olan bir kız var. Bu gün bu arkadaşla ilgili çok sıra dışı şeyler öğrendim. İş yeri ile gidilen bir şehir dışı toplantısında kadın erkek bi kaç kişi aynı yatakta uygunsuz vaziyette görülmüş, doğruluk mu cesaret mi oyununda yine yakın arkadaşları bir kadın ile öpüşmüşler (bu kadın evli çocuklu ortak arkadaşımız) bu iş toplantılarının yemeklerinde erkeklerle samimi danslar falan filan. Ben şok oldum. Çünkü bazı taşlar oturdu gibi. İş yerinde evli bir adamın sürekli ona asıldığını anlatıyor ama mesajları gördüm kendiside adama cevap veriyor baya. Başka evli bir adamla takılıyor kahve içmek, yemek yemek gibi. Bu gece bunları duyunca uyuyamadım (kaynak sağlam biri ve benim şüphelerimi doğruluyor) Aldatılma travmam var ve şöyle bir durum oldu. İki yıl önce her yer pandemiden dolayı kaplıyken yılbaşı akşamı bu arkadaşı sevgilimin evine davet ettim. Yemek yedik alkol aldık. Ben sevgilimle uyudum arkadaş başka bir oda da uyudu. sabah kalktık kahvaltı yaptık. Biz mutfakta oturduk çay kahve içtik sevgilim yanımıza gelmedi tv seyretti bana ne zaman gidecek artık falan diye msj atmıştı. Akşam beş gibi gitmişti diye hatırlıyorum. Şimdi düşünüyorum acaba bişey mi oldu da sevgilim böyle yapmıştı. Aralarında bişey mi yaşandı gibi şeyler beynimi kemiriyor. Bunları anlatan kişiye bunu anlattım dikkatli ol dedi.
Eee arkadaşlık etme.sizin işyeri maşallah seks an the city gibi.bu ne len.yorumlar da bir acayip, neymişmiş arkadaşınızı koruyup, konuşanlara ağzının payını verecekmişmişsiniz. Yav arkadaşlar ... neyse konu bir acayip, cevap verenler bir acayip.... en iyisi normal insanlar oladk susalım.bu konu bizim ufkumuza fazla geldi.bu kişiler benden önce yıllardır samimi olan kişiler. Ben daha sonradan arkadaş oldum. Onlar zaten yıllardır gayet yakın ailecek görüşen insanlardı. Çalışma birimleri ayrıldı sonra benimle denk düştü. Geçen hafta da bu kız bana bunları anlatan arkadaşla ilgili yakındı. Şimdi de onunla ilgili bunları duyunca gerçekten gerildim.
Arkadaşını sevgilisinin evine davet ediyor.... bu konu bizi aşar aga.bizim mantık, hayat görüşü tamamen devre dışı.ne yapsan anlayamayız bu olayı.o yüzden boşver.o ne be lut kavmi gibikimin eli kimin neresinde belli değil,kaçın derim bu tiplerden,tamam herkesin hayatı kendinede,birazda bi ahlak olur yani o kadarda değil,bu nemiş böyle.
Eee arkadaşlık etme.sizin işyeri maşallah seks an the city gibi.bu ne len.yorumlar da bir acayip, neymişmiş arkadaşınızı koruyup, konuşanlara ağzının payını verecekmişmişsiniz. Yav arkadaşlar ... neyse konu bir acayip, cevap verenler bir acayip.... en iyisi normal insanlar oladk susalım.bu konu bizim ufkumuza fazla geldi.
bu kişiler benden önce yıllardır samimi olan kişiler. Ben daha sonradan arkadaş oldum. Onlar zaten yıllardır gayet yakın ailecek görüşen insanlardı. Çalışma birimleri ayrıldı sonra benimle denk düştü. Geçen hafta da bu kız bana bunları anlatan arkadaşla ilgili yakındı. Şimdi de onunla ilgili bunları duyunca gerçekten gerildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?