Ota b.ka ağlıyorum diyosun, belki de hamilesinHamilelikte hormonlar pek bi hareketli oluyo,duygusallaşıyosun falan :) Ben de bu aralar şikayetçiyim , ama senin ki gibi mükemmel değil ben de herşey :) Bence yeni uğraşlar edin, sinemaya gidin mesela bol bol. Ben kızımı kimseye bırakamadığımdan dolayı gidemiyorum bak Yeni yerler keşfedin boş zamanlarınızda. Kitap okuyun şöyle bol maceralı olanlarından. :) Geceleri sürekli uyanan bi kızım var benim, hiç bişey yapamıyorum, bari benim yerime sen yap .
canım o dediğinin gelgitler bende de oluyor bazen. eşim bazen dünyanın melek gibi oluyor kıyamam ben rahat edeyim üzülmeyeyim die neler yapıyor ama ben bu anlattıklarını yapaıyoum. ben sebebini şöyle düşünüyorum mesela sabah ben çıkarken eşim uyuyor akşamları eve gittiğimde yalnız gidiyorum yemek hazırlayana kadar eşim geliyor mutlaka bizde çıkıyoruz geziyoruz eğleniyoruz ama bşeyler eksik sanki. acaba diorum hani ne bilim evlendik evleneli çalışıyoruz bende kadınım tamam evde oturmaya alışkın değilim ve çalışmak benim tercihim ama e bilim belkide iş - ev stresi yıpratıyor beni evlendiğimizin farkına varmadan evliliğimizi yaşayamadan sorumlulukların altında olmakmı üzüyor acaba bizi geriye dönüyorum bakıyorum her geçen gün biraz daha evlilğe alışıyoruz birbirimizi daha ii tanıyoruz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?