- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Bence de dişler VE dişlesin de zaten, oyleyken çok daha tatlı değil miMerhabaynn sevgili kadınlar.
Çok keyifsiz olduğum bir dönemden geçiyorum. Artık bilmeyen kalmamıştır 8 aylık bir bebem var. Ellerinizden öper ya da dişler. Şu sıralar dişlerini çıkartıyor, ve bu dönem nasıl zor tahmin edersiniz.
Ruhumu kemirdi vallahi. Bir de eşim faktörü var ki tam kafayı yemelik.
Gece 62626266362 kere kalkıyoruz. Kızım sürekli emmek istiyor, dişleri rahatlıyor sanırım. O kadar parça parça uyuyorum ki , uyuduğumu anlamıyorum bile. Sabah kalkıyoruz 6:30 da (kurulmuş saat gibi yeminlen) , sonrasında ise yemeğiydi , uyutmaya çalışmasıydi ( ki 30 dk dan fazla asla uyumaz, çaki gibi) gün ölüyor. Tabi bende ölüyorum.
Eşimde Allah var yardımcı oluyor. Ama af edersiniz,+18 den ufaklar gözlerini kapatsın(!), aklı fikri cinsellikte. Adamın diline vurdu. Sürekli ağzında bu. Benim ise içimden zerre kadar gelmiyor. İlk zamanlar ki o istek kaçtı gitti resmen. Sürekli reddetmekte kötü oluyor ama ne yapayım. Cinsellik sanki bitti benim için. Olmasa da olur bu saaten sonraAma adamın nefes alış sebebi oldu.
Ben sadece bebeğim uyuyunca açıp bir dizi izlemek, kahve içmek , kitap okumak , kk takılmak ya da boş boş tavana bakmak istiyorum. Yani cinsellik hariç her şeyi yapmak istiyorumBöyle yazsam daha kısa olurdu ama o zamanda linçlerdiniz jdjsjjd
Doğumdan sonra böyle olması normal mi ? Doktoruma danıştım biraz süre ver düzelecek dedi. Ben çıkmaz ayın son perşembesine kadar süre vermeye hazırım da , herif değil.
Bacımm herif kemiriyor beniBence de dişler ama oyleyken çok daha tatlı değil mi
Ellerimizden öpecek yaşlara gelince pek bı sevimsiz oluyorlar aman öfff
O kısım için TEcrubeli ve ateşli dişiler doluşacaktir bilgi vermek üzereBacımm herif kemiriyor beniçocuk tatlı da herifin ki berbat ona bi çare deyiver.
HahahHerkes elde olmayanın peşinde bizde istek var koca bos sizde istek yok koca dolu ortasi yok bu yolun sanirim
HahahGaliba öyle. Keşke benim kocanın isteğinin yarısını sizinkine transfer etsek
Panter ablaları bekliyorum o zamanO kısım için TEcrubeli ve ateşli dişiler doluşacaktir bilgi vermek üzere
İnan evde baş başa kalınca gerilim müziği duyuluyor fondaAynen canim inan cok ihtiyacim oyle bi enerjiye
Eşim diyor kiiiBence cinsellik yaptıkça yapasın, yapmadıkça ise soğuduğun birşey. O yüzden bence yapın
Kızım 3 yaşına girecek bende de durum aynı. 30 sene olmasa istemeyeceğim. Çok fazla da kaçılmıyor. Şimdi kızım uyudu 20 dk oldu ama yok wc yok çamaşırlar katlanacak diye beni bekleyen kocamın yanına gitmiyorum :))) benim içim öldü bilmiyorum neden. Hiç böyle bi kadın değildim. Cinsellik evlilikte çok önemli derdim. Şu isteksiz kocaların olduğu konularda hep böyle evlilik mi çekilir derdim. Al başıma ne geldi bak..Merhabaynn sevgili kadınlar.
Çok keyifsiz olduğum bir dönemden geçiyorum. Artık bilmeyen kalmamıştır 8 aylık bir bebem var. Ellerinizden öper ya da dişler. Şu sıralar dişlerini çıkartıyor, ve bu dönem nasıl zor tahmin edersiniz.
Gece 62626266362 kere kalkıyoruz. Kızım sürekli emmek istiyor, dişleri rahatlıyor sanırım. O kadar parça parça uyuyorum ki , uyuduğumu anlamıyorum bile. Sabah kalkıyoruz 6:30 da (kurulmuş saat gibi yeminlen) , sonrasında ise yemeğiydi , uyutmaya çalışmasıydi ( ki 30 dk dan fazla asla uyumaz, çaki gibi) gün ölüyor. Tabi bende ölüyorum.
Eşimde Allah var yardımcı oluyor. Ama af edersiniz,+18 den ufaklar gözlerini kapatsın(!), aklı fikri cinsellikte. Adamın diline vurdu. Sürekli ağzında bu. Benim ise içimden zerre kadar gelmiyor. İlk zamanlar ki o istek kaçtı gitti resmen. Sürekli reddetmekte kötü oluyor ama ne yapayım. Cinsellik sanki bitti benim için. Olmasa da olur bu saaten sonraAma adamın nefes alış sebebi oldu.
Ben sadece bebeğim uyuyunca açıp bir dizi izlemek, kahve içmek , kitap okumak , kk takılmak ya da boş boş tavana bakmak istiyorum. Yani cinsellik hariç her şeyi yapmak istiyorumBöyle yazsam daha kısa olurdu ama o zamanda linçlerdiniz jdjsjjd
Doğumdan sonra böyle olması normal mi ? Doktoruma danıştım biraz süre ver düzelecek dedi. Ben çıkmaz ayın son perşembesine kadar süre vermeye hazırım da , herif değil.
Gel sarılalımKızım 3 yaşına girecek bende de durum aynı. 30 sene olmasa istemeyeceğim. Çok fazla da kaçılmıyor. Şimdi kızım uyudu 20 dk oldu ama yok wc yok çamaşırlar katlanacak diye beni bekleyen kocamın yanına gitmiyorum :))) benim içim öldü bilmiyorum neden. Hiç böyle bi kadın değildim. Cinsellik evlilikte çok önemli derdim. Şu isteksiz kocaların olduğu konularda hep böyle evlilik mi çekilir derdim. Al başıma ne geldi bak..
bu gercekten o kadar dogru bır tespıt kı :)Bence cinsellik yaptıkça yapasın, yapmadıkça ise soğuduğun birşey. O yüzden bence yapın
Aynı benMerhabaynn sevgili kadınlar.
Ulan bebee beni ben olmaktan çıkarttıNick konu uyumu ha baby ?
Bizim adamları toplayıp bi odaya mı kapatsak ?Aynı bengeçen hafta neden yatağa beraber gitmiyoruz diye kavga etti benle. Bense herkesler yatmışken bi yarım saat fazladan sessiz sedasız kafa dinliyodum ne güzel. Cinsellik konusunda bazen o kadar yorgun oluyorum ki uykunun içinde adam bana yanaşınca taciz ediliyorum diye korkarak uyanıyorum nasıl bi bilinç altın var diye bu sefer ona da tripleniyo. Yav tek istediğim 1 saat deliksiz rahat bi uyku . Yemişim bilinö altısını. Kafa mı koyuyonuz.
Baby herife şap at dicem olmayacak şimdi.Ulan bebee beni ben olmaktan çıkarttıvar mı önerin baby?
Bismillah diyip kesiyim kurdelayı o haldebu gercekten o kadar dogru bır tespıt kı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?