İçimdeki ölen kadıncağız.

Kurdeleyi kestik açılış yapıldı şükür dün squid game izledim. O esarette bile şekş yapıyorlar hadi kızım dedim hadiii SONUÇ; başım ağrıdı
Olm twd’de bile zombilerin arasında seks yapıyorlar hatta utanmayıp bebe yapıyorlar. Sekis bu hayatın gerçeği, yapılacak

Baş ağrının geçmesi gerekiyordu sanki.

Olm twd’de bile zombilerin arasında seks yapıyorlar hatta utanmayıp bebe yapıyorlar. Sekis bu hayatın gerçeği, yapılacak

Baş ağrının geçmesi gerekiyordu sanki.
Eşime diyorum ki beni motive et bebek yapalım diyor sanki motive ediş şekli biraz şey

Ahahaha korku filmi gibi

Sen git beyin gelsin biz ona anlatalım ne yapması gerektiğini.
Hahahah ona böyle bir yeri anlatsam kafanı onlar bulandırıyoo der sanki kafa kaldı da dün saçıma fön filan çektim. Adam hemen oo güzellik diyor dhjsjdjd ama bir ÇOŞKUN gibi

Hahahah ona böyle bir yeri anlatsam kafanı onlar bulandırıyoo der sanki kafa kaldı da dün saçıma fön filan çektim. Adam hemen oo güzellik diyor dhjsjdjd ama bir ÇOŞKUN gibi
Hiç de bile gaza getirmeye çalışıyorum ben, ne kafa bulandıracam.

Yalnız fön çekmeye enerjin var sevişmeye yok. Tam dayaklıksın

Hiç de bile gaza getirmeye çalışıyorum ben, ne kafa bulandıracam.

Yalnız fön çekmeye enerjin var sevişmeye yok. Tam dayaklıksın
Bebekten sonra saçım kalıp halini aldı ev topuzu hani şu tarak fönler varya onla yaptım yani ona fön denirse, düşün ne haldeyim hdjsjdj izledin mi squid game i

Bebekten sonra saçım kalıp halini aldı ev topuzu hani şu tarak fönler varya onla yaptım yani ona fön denirse, düşün ne haldeyim hdjsjdj izledin mi squid game i

Ay yok ya izleyemedim. Kocam birlikte izleyelim dedi, işleri yoğun bu ara bi tv başına birlikte oturamadık. Dün söyleniyordum esprileri anlamıyorum, karikatürlere boş boş bakıyorum izleyelim artık şunu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…