- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
İçime camda ki kızım giydiği korseden giyesim var canımBaby herife şap at dicem olmayacak şimdi.Sen iyisi mi aklı selim olanları dinle.
Bende çoğunluk ölü taklidi yapıyomBizim adamları toplayıp bi odaya mı kapatsak ?benim eşim öyle takık ki konuya. Eve geç geliyor (işi gereği ) ben uyurken gel bi sarılayım diyor HORLUYOR taklidi yapıyorum hxnejdjsjjdjd
Bekaret kemeri de iş görür kız.İçime camda ki kızım giydiği korseden giyesim var canımadama hadi buyur yapabilirsen yap dicem jdnejdjdjdjjdjdjd Aklım hep itliğe çalışıyor yawww.
Geçen kızım uyanıp ağlasın diye dua ettimmm hahahha ve uyandıBende çoğunluk ölü taklidi yapıyombazen kızların uyanması işime gelir oldu
Bu şuh bakışlı profilden bir metot bekliyorumEmzirdigin sürece o istekler tam eskisi gibi olmuyor,zaman zaman oluyor diyelim...
OlabilirGeçen kızım uyanıp ağlasın diye dua ettimmm hahahha ve uyandıgaliba senle ben paralel evrende yaşıyoruz benim yansımamsın sen
Herif onu da yırtar kızBekaret kemeri de iş görür kız.
Hepsi aynııOlabilirherşeyi geçtim duş almaya üşeniyom. Hayır normal zamanda az kızlarla ilgilen bi rahat duş alim desem söver sayar. İş ona gelince hadi hayatım rahat ol ben ilgilenirim uyanırlarsa der
Hepsi aynııeşim bebek ağlayınca susar diyor ama kızım kıç yırtıyor hahaha ninni söyleyerek yapmaya çalıştığı günler olmadı değil ahhahahah bağırıyor ee eeee
Baby çelik olanlar var Hulk falan değilse zor.Herif onu da yırtar kızinan kudurdu gözü parlıyor bana bakarken
Küsüyor bebeğebenimki de öyle hadi kızım sus yat diyo . Sanki anlayacak hemen susacak . Sanki ben akıl edemiyom yat demeyi
Ya bilmiyorum ben de son cümlenin aynısını düşünüyorum :) ama kendimden de memnun değilim nasıl düzeleceğizGel sarılalım
3 yıl heeee ! Kocam her halde o zaman tımarhanelik falan olurbende hep çamaşır asıyorum boş vakitlerde jdjejdj
Noldu bize yaw. Göze nazara mı geldikinan konulu film izlesem uyurum o derece uzağım
Yaptıkça açılınıyormuşYa bilmiyorum ben de son cümlenin aynısını düşünüyorum :) ama kendimden de memnun değilim nasıl düzeleceğiz
Hahaha fışkırmaz ya bence,bende olmadı hic doğrusuBu şuh bakışlı profilden bir metot bekliyorumşahika izleye izleye ona döndüm beaaaa. Çizgimden çıktım Bu arada meme korkulu rüyam süt fışkıracak diye hdjejdj Çok açık oldu ya
Gözünü oyarımKüsüyor bebeğesenin yüzünden olmadı diye hdjsjdh bende hayatım diş çıkartıyor acısına saygı göster diyorum bana kim saygı gösterecek diyor git diyorum konulu film izle bişi yap yeterki beni bırak be adam !
HahahhahahahHahaha fışkırmaz ya bence,bende olmadı hic doğrusuolursa da yani ne yapılabilir ki...çok yüklenmeyin oralara
Ben oymamGözünü oyarımtek başına izlemesin. Zaten izlemekle yapmak aynı şey mi söylenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?