- 19 Mayıs 2020
- 48.320
- 217.629
- 598
- Konu Sahibi bubendegilim
Ben de yanlış bir seçeneğim, bizde tam tersi olduydu. Yeni yeni ağzımız yüzümüz düzeldi.katibi bilemem de ben yanlış bir seçeneğimmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yanlış bir seçeneğim, bizde tam tersi olduydu. Yeni yeni ağzımız yüzümüz düzeldi.katibi bilemem de ben yanlış bir seçeneğimmmm![]()
Erkekler işine gelirse o konuda akan sular durur benimde öyleOlabilirherşeyi geçtim duş almaya üşeniyom. Hayır normal zamanda az kızlarla ilgilen bi rahat duş alim desem söver sayar. İş ona gelince hadi hayatım rahat ol ben ilgilenirim uyanırlarsa der
![]()
Çok güldüm buna :)Bacımm herif kemiriyor beniçocuk tatlı da herifin ki berbat
ona bi çare deyiver.
Panter ablaları bekliyorum o zamansende dur da bişiler kaparız belki
![]()
8 ay benim en zorlandığım dönemdi. Diş çıkarma zamanlarında ve büyüme ayaklarında salgılanan hormonlar yüzünden bebeklerde daha az uyku ihtiyacı oluyo bu da annelerin daha fazla yorulması demek oluyo. Gece uyanmalar vs artık nefes alma işlemini bile vücudum otomatik yapmıyor da ben onun için bile yoruluyorum gibi hissediyordum. Yasadiklariniz normal. Haa ne zaman düzelir bilmiyorum. Oğlumun 2 yaşında ve ben hala istemiyorum bama evlilik işteMerhabaynn sevgili kadınlar.
Çok keyifsiz olduğum bir dönemden geçiyorum. Artık bilmeyen kalmamıştır 8 aylık bir bebem var. Ellerinizden öper ya da dişler. Şu sıralar dişlerini çıkartıyor, ve bu dönem nasıl zor tahmin edersiniz.
Ruhumu kemirdi vallahi. Bir de eşim faktörü var ki tam kafayı yemelik.
Gece 62626266362 kere kalkıyoruz. Kızım sürekli emmek istiyor, dişleri rahatlıyor sanırım. O kadar parça parça uyuyorum ki , uyuduğumu anlamıyorum bile. Sabah kalkıyoruz 6:30 da (kurulmuş saat gibi yeminlen) , sonrasında ise yemeğiydi , uyutmaya çalışmasıydi ( ki 30 dk dan fazla asla uyumaz, çaki gibi) gün ölüyor. Tabi bende ölüyorum.
Eşimde Allah var yardımcı oluyor. Ama af edersiniz,+18 den ufaklar gözlerini kapatsın(!), aklı fikri cinsellikte. Adamın diline vurdu. Sürekli ağzında bu. Benim ise içimden zerre kadar gelmiyor. İlk zamanlar ki o istek kaçtı gitti resmen. Sürekli reddetmekte kötü oluyor ama ne yapayım. Cinsellik sanki bitti benim için. Olmasa da olur bu saaten sonraAma adamın nefes alış sebebi oldu.
Ben sadece bebeğim uyuyunca açıp bir dizi izlemek, kahve içmek , kitap okumak , kk takılmak ya da boş boş tavana bakmak istiyorum. Yani cinsellik hariç her şeyi yapmak istiyorumBöyle yazsam daha kısa olurdu ama o zamanda linçlerdiniz jdjsjjd
Doğumdan sonra böyle olması normal mi ? Doktoruma danıştım biraz süre ver düzelecek dedi. Ben çıkmaz ayın son perşembesine kadar süre vermeye hazırım da , herif değil.
Biri benden bahsetmişPanter ablaları bekliyorum o zamansende dur da bişiler kaparız belki
![]()
Doktorun dediği gibi eşiniz size zaman versin.. Ne kadar da 40 gün deselerde doğum yapan her kadın bir sene lohusadır..Merhabaynn sevgili kadınlar.
Çok keyifsiz olduğum bir dönemden geçiyorum. Artık bilmeyen kalmamıştır 8 aylık bir bebem var. Ellerinizden öper ya da dişler. Şu sıralar dişlerini çıkartıyor, ve bu dönem nasıl zor tahmin edersiniz.
Gece 62626266362 kere kalkıyoruz. Kızım sürekli emmek istiyor, dişleri rahatlıyor sanırım. O kadar parça parça uyuyorum ki , uyuduğumu anlamıyorum bile. Sabah kalkıyoruz 6:30 da (kurulmuş saat gibi yeminlen) , sonrasında ise yemeğiydi , uyutmaya çalışmasıydi ( ki 30 dk dan fazla asla uyumaz, çaki gibi) gün ölüyor. Tabi bende ölüyorum.
Eşimde Allah var yardımcı oluyor. Ama af edersiniz,+18 den ufaklar gözlerini kapatsın(!), aklı fikri cinsellikte. Adamın diline vurdu. Sürekli ağzında bu. Benim ise içimden zerre kadar gelmiyor. İlk zamanlar ki o istek kaçtı gitti resmen. Sürekli reddetmekte kötü oluyor ama ne yapayım. Cinsellik sanki bitti benim için. Olmasa da olur bu saaten sonraAma adamın nefes alış sebebi oldu.
Ben sadece bebeğim uyuyunca açıp bir dizi izlemek, kahve içmek , kitap okumak , kk takılmak ya da boş boş tavana bakmak istiyorum. Yani cinsellik hariç her şeyi yapmak istiyorumBöyle yazsam daha kısa olurdu ama o zamanda linçlerdiniz jdjsjjd
Doğumdan sonra böyle olması normal mi ? Doktoruma danıştım biraz süre ver düzelecek dedi. Ben çıkmaz ayın son perşembesine kadar süre vermeye hazırım da , herif değil.
Çok normal yaşadıklarınız.Bebek insanı yorar.Psikolojik destek alırsanız bu süreci daha kolay atlatırsınızMerhabaynn sevgili kadınlar.
Ben zaten ölmüş gibiyimO kadar iyi anlıyorum ki sizikızım bebekken en az 1300 kere kalkardı. Sürekli emmek isterdi. Kolikti zaten. En son aklıma gelen şey bile değildi cinsellik. Çünkü kızım uyanmadan işin banyo kısmını bile halletmem gerekiyordu.
Maksimum yarım saat kesintisiz uyurdu zaten. Kimse bana dokunmasın sadece tepkisiz böyle afedersiniz ama mal gibi oturup kalayım isterdim uyuduğu nadir zamanlarda![]()
Bebeğiniz var mıkızlarrrr. seks yaptıkca 2 3 gun ust uste lıbıdo yukselıyormus, yanı vucut alıskanlık kazanıyormuş herseyde oldugu gıbı. belkı bıraz hatırlatmak lazımdır bedenınıze. dişiliğini hatırla bacım sana da ıyı gelır bılıyorum cok yorgunsun . bı öneri![]()
amannnn boşver dişiliği mişiliği gel seninle alışverişe çıkalımmmm.Mağazalar pahalı ama olsun sosyete pazarlarını gezerizz![]()
Arkadaş çevreme bakBen de yanlış bir seçeneğim, bizde tam tersi olduydu. Yeni yeni ağzımız yüzümüz düzeldi.![]()
Adam da bir enerji var ne yaparsa yapsın atamıyorÇok güldüm buna :)
Geçiyor o süreç. Annelik çok zor özellikle ilk bir yıl acayip yıpratıcı olmuştu beniö içinde..
Aynı hisler bende de oluşmuştu.. ama sonrasında düzeldi. Tabi yine yorgun oluyor insan aman aman ölüp bitmiyor cinsellik için ama en azından o adını duyduğunuzda tüğlerin diken diken olma kısmı geçiyor. Yani bende öyle oldu.. siz eşinizi yormaya bakın bırakın cinsellik istemeyi nefes almaya üşensin :))) sizde rahat edin o da reddedilmemiş olsun.
Ben bundan sonra eşimle karşılıklı nargile içerek ve tavla oynayarak hayatıma devam etmek istiyorum1 yaşını geçsin normale dönecek diyenler var,donmuyorlar,kanmayin![]()