• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki ölen kadıncağız.

Bacımm herif kemiriyor beni:KK70: çocuk tatlı da herifin ki berbat :KK70: ona bi çare deyiver.
Çok güldüm buna :)
Geçiyor o süreç. Annelik çok zor özellikle ilk bir yıl acayip yıpratıcı olmuştu beniö içinde..
Aynı hisler bende de oluşmuştu.. ama sonrasında düzeldi. Tabi yine yorgun oluyor insan aman aman ölüp bitmiyor cinsellik için ama en azından o adını duyduğunuzda tüğlerin diken diken olma kısmı geçiyor. Yani bende öyle oldu.. siz eşinizi yormaya bakın bırakın cinsellik istemeyi nefes almaya üşensin :))) sizde rahat edin o da reddedilmemiş olsun.

Merhabaynn sevgili kadınlar.
Çok keyifsiz olduğum bir dönemden geçiyorum. Artık bilmeyen kalmamıştır 8 aylık bir bebem var. Ellerinizden öper ya da dişler. Şu sıralar dişlerini çıkartıyor, ve bu dönem nasıl zor tahmin edersiniz.
Ruhumu kemirdi vallahi. Bir de eşim faktörü var ki tam kafayı yemelik.
Gece 62626266362 kere kalkıyoruz. Kızım sürekli emmek istiyor, dişleri rahatlıyor sanırım. O kadar parça parça uyuyorum ki , uyuduğumu anlamıyorum bile. Sabah kalkıyoruz 6:30 da (kurulmuş saat gibi yeminlen) , sonrasında ise yemeğiydi , uyutmaya çalışmasıydi ( ki 30 dk dan fazla asla uyumaz, çaki gibi) gün ölüyor. Tabi bende ölüyorum.
Eşimde Allah var yardımcı oluyor. Ama af edersiniz,+18 den ufaklar gözlerini kapatsın(!), aklı fikri cinsellikte. Adamın diline vurdu. Sürekli ağzında bu. Benim ise içimden zerre kadar gelmiyor. İlk zamanlar ki o istek kaçtı gitti resmen. Sürekli reddetmekte kötü oluyor ama ne yapayım. Cinsellik sanki bitti benim için. Olmasa da olur bu saaten sonra :KK70: Ama adamın nefes alış sebebi oldu.
Ben sadece bebeğim uyuyunca açıp bir dizi izlemek, kahve içmek , kitap okumak , kk takılmak ya da boş boş tavana bakmak istiyorum. Yani cinsellik hariç her şeyi yapmak istiyorum :KK70: Böyle yazsam daha kısa olurdu ama o zamanda linçlerdiniz jdjsjjd
Doğumdan sonra böyle olması normal mi ? Doktoruma danıştım biraz süre ver düzelecek dedi. Ben çıkmaz ayın son perşembesine kadar süre vermeye hazırım da , herif değil.
8 ay benim en zorlandığım dönemdi. Diş çıkarma zamanlarında ve büyüme ayaklarında salgılanan hormonlar yüzünden bebeklerde daha az uyku ihtiyacı oluyo bu da annelerin daha fazla yorulması demek oluyo. Gece uyanmalar vs artık nefes alma işlemini bile vücudum otomatik yapmıyor da ben onun için bile yoruluyorum gibi hissediyordum. Yasadiklariniz normal. Haa ne zaman düzelir bilmiyorum. Oğlumun 2 yaşında ve ben hala istemiyorum bama evlilik işte

Eşim bebek o kadar küçükken akşam üstü 2-3 saat uyumaya gönderirdi beni ki geceye enerjim olsun, evde durmayan bebeyle döner dururlardı ben de mışıl mışıl uyurdum. Sonrası gece aksiyon olurdu. Bence gün içinde çocuğa bakmasını sağlayın siz de dinlenin başka türlü olmaz o iş.

Bebek ,yorgunluk üzerine uykusuzluk ben sizi çok iyi anlıyorum . Bende bunların hiçbiri yok ama uzun süre yapmayinca insanın isteği azalıyor bence . Buradaki uzun süreden kastım 4 5 gün gbi . Sizi düşününce daha uzun sürelerdir eminim . O yüzden bir yerden başlayarak deneyebilirsiniz :) Eşiniz bebek bakımı ile ilgilensin bir süre sizde o arada duş alın ,güzel birşey giyin ki motive olursunuz biraz. Bir de ben arisutu içtiğim donem isteğim ekstra artmıştı . Başka birşeyden dolayı doktor önermişti ama bu şekilde de bir etkisi oldu . Bu bir öneri değildir kesinlikle siz emzirdiginiz için ben o kısmını bilemem . Nar,incir,bal,badem gbi gıdaların uyarıcı etkisi olduğu söyleniyor . Aralarında sevdikleriniz varsa deneyin zararı olmaz .

Son düzenleme:
Çok keyifsiz olduğum bir dönemden geçiyorum. Artık bilmeyen kalmamıştır 8 aylık bir bebem var. Ellerinizden öper ya da dişler. Şu sıralar dişlerini çıkartıyor, ve bu dönem nasıl zor tahmin edersiniz.
Gece 62626266362 kere kalkıyoruz. Kızım sürekli emmek istiyor, dişleri rahatlıyor sanırım. O kadar parça parça uyuyorum ki , uyuduğumu anlamıyorum bile. Sabah kalkıyoruz 6:30 da (kurulmuş saat gibi yeminlen) , sonrasında ise yemeğiydi , uyutmaya çalışmasıydi ( ki 30 dk dan fazla asla uyumaz, çaki gibi) gün ölüyor. Tabi bende ölüyorum.
Eşimde Allah var yardımcı oluyor. Ama af edersiniz,+18 den ufaklar gözlerini kapatsın(!), aklı fikri cinsellikte. Adamın diline vurdu. Sürekli ağzında bu. Benim ise içimden zerre kadar gelmiyor. İlk zamanlar ki o istek kaçtı gitti resmen. Sürekli reddetmekte kötü oluyor ama ne yapayım. Cinsellik sanki bitti benim için. Olmasa da olur bu saaten sonra :KK70: Ama adamın nefes alış sebebi oldu.
Ben sadece bebeğim uyuyunca açıp bir dizi izlemek, kahve içmek , kitap okumak , kk takılmak ya da boş boş tavana bakmak istiyorum. Yani cinsellik hariç her şeyi yapmak istiyorum :KK70: Böyle yazsam daha kısa olurdu ama o zamanda linçlerdiniz jdjsjjd
Doğumdan sonra böyle olması normal mi ? Doktoruma danıştım biraz süre ver düzelecek dedi. Ben çıkmaz ayın son perşembesine kadar süre vermeye hazırım da , herif değil.
Doktorun dediği gibi eşiniz size zaman versin.. Ne kadar da 40 gün deselerde doğum yapan her kadın bir sene lohusadır..

Zamanla hormonlar düzeliyor. Baktınız olmuyor o zaman bir doktora gidersiniz.

Bu sen değilsin, silkelen ve kendine gel shhsh
Bu konu modumu düşürdü. Hani 3 aydan sonra düzeliyordu uykusu vs :D
Niye beni kandırdılar ben kendimi 3 aya göre ayarladım:D

Ben de aynı durumdayım. Normal doğum yaptım. Bir kere denedik, yapamadım, çok acıdı, vazgeçtik.

Bir daha deneyesim yok. Ben sadece uyumak, kk da takılmak, uyumak, dizi izlemek, uyumak, kitap okumak ve uyumak istiyorum:(

Eşimi de özledim. Bu onlara olan aşkımızla veya sevgimizle alakalı değil ama o kadar yorgunum ki bedenen. Eşime beni uyandırma ben uyurken sen naparsan yap dedim bi keresinde :D

Eşim, annem gece de bakıyor bebeğe dönüşümlü ama ben o kadar bölünerek uyuyorum ki. Topladığım da 5 6 saat uyumuş olsam da bir anlamı yok. Şimdi mesela 21.30 - 12.30 arası uyudum. Nöbeti ben devraldım. Bebeğim aşırı gazlı. 4 gibi annem alır ve ben 7ye kadar uyurum ama bu kadar bölününce dinlenemiyor insan.

Eşinle konuşmayı denesen? Yani görmüyor mu halini? Ya da bakacak biri varsa bir gece otele gidin. Ben eşimle sık yapardım. Farklı şehir olmasına gerek yok. Yaşadığımız şehirde lüks bir otelde bir gece başbaşa zaman geçirmek hoşuma giderdi. Şimdi tabi bebek daha 2.5 aylık, birine gece bırakıp yapamam.

Çok normal yaşadıklarınız.Bebek insanı yorar.Psikolojik destek alırsanız bu süreci daha kolay atlatırsınız
Şu dönemde psikolojisi bozulmayan çok az insan vardır zaten..sizin bebeğiniz ve zor dönemleri tuz biber olmuş sadece..kolaylıklar diliyorum. Sevgiyle kalın

O kadar iyi anlıyorum ki sizi😔😔 kızım bebekken en az 1300 kere kalkardı. Sürekli emmek isterdi. Kolikti zaten. En son aklıma gelen şey bile değildi cinsellik. Çünkü kızım uyanmadan işin banyo kısmını bile halletmem gerekiyordu.
Maksimum yarım saat kesintisiz uyurdu zaten. Kimse bana dokunmasın sadece tepkisiz böyle afedersiniz ama mal gibi oturup kalayım isterdim uyuduğu nadir zamanlarda 🙈🙈🙈
Ben zaten ölmüş gibiyim :D cinsellik başladığı an aklıma hep dakikalar geliyor :D boşa geçiyor gibi hissediyorum :D

kızlarrrr. seks yaptıkca 2 3 gun ust uste lıbıdo yukselıyormus, yanı vucut alıskanlık kazanıyormuş herseyde oldugu gıbı. belkı bıraz hatırlatmak lazımdır bedenınıze. dişiliğini hatırla bacım sana da ıyı gelır bılıyorum cok yorgunsun . bı öneri 🤣🥰
Bebeğiniz var mı :D üst üste yapsam ertesi gün bebeğim bana bakmak zorunda kalır ki , bunu isteyeceğini sanmıyorum :D yürüteci üzerime sürer her halde :D benim doğumdan sonra içimde ki erkek ortaya çıktı hahhaha

Çok güldüm buna :)
Geçiyor o süreç. Annelik çok zor özellikle ilk bir yıl acayip yıpratıcı olmuştu beniö içinde..
Aynı hisler bende de oluşmuştu.. ama sonrasında düzeldi. Tabi yine yorgun oluyor insan aman aman ölüp bitmiyor cinsellik için ama en azından o adını duyduğunuzda tüğlerin diken diken olma kısmı geçiyor. Yani bende öyle oldu.. siz eşinizi yormaya bakın bırakın cinsellik istemeyi nefes almaya üşensin :))) sizde rahat edin o da reddedilmemiş olsun.
Adam da bir enerji var ne yaparsa yapsın atamıyor :D inan göz göze gelmeye korkar oldum. Göz gözenin sonrası döt döte olacak diye :D
Adam fırsat kolluyor resmen :D

Back
X