İçimdeki sıkıntı, kv

Sürekli para beklentisi içinde zaten kv. Her lafında eşime bana para vermiyosun vs vs diyo. Kpde işten çıkmış gözleri eşimde şimdi.

Hmm.

O yüzünüze iyi olsada siz iyi olmayın soğuk mesafeli olun. Birde kocanız para falan vermesin kimseye ya
Vermeyecegini söylüyor sureklı ama guvenemiyorum duygu sömürüsü yaparsa dayanamaz diye düşünüyorm şimdiye kadar hic vermedi ama bide ucu ucuna yetiyor zaten para şuan istesede veremez ama kredilerinde bitmesine az kaldı biraz düze çıknca istiyciklerdir

Çok zor konu bacım vallahi. Bence bir süre daha sabret ama sakın kendini ezdirme. O nasıl senin yüzüne gülüyorsa sen de onun yüzüne gül. Biraz belinizi doğrultun da sonra hemen çıkın gidin o evden.
Evet canim aynen öyle ya ne evlendiğimi anladım ne cocuklarımın en güzel zamanlarini hep kafam bunlarla dolu. Bende takıntılı biriym zaten. Ama düşünüyorumda hiç yoksa 2 sene daha bu evde kalıcaz en az oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…