ucu ucuna gelmis bir bebek bu sekilde kendinede zarar verirsin. inan o sari saci sey diye dusun belki temizlikci kadinlardan kalmadir ucmustr dusmustr oraya o sarhosluga gelincede ciddi anlamda konusmn lazim ama kendini harap etmeden bazen kendinden kocandan once bebegini dusunmen lazim ikinizde tahsilli insanlarsiniz kor cahil degilsinz inan bazen asiri sevgi iste evlilige bu sekilde zarar veriyor. hani o cok sevdgim adam nerde diye suan onu dusunme kendini dusun konusurken de hep bebegi one at derim .rabbim yardimcin olsunHanimlar merhaba..buraya böyle bir konu açacağım ölsem aklima gelmezdi..
Esimle 2 yila yakindir evliyiz bi 10 yillikta sevgililik dönemimiz var 1 yildan fazladırda atanma sebebiyle de baska bir ilde kalıyorum..malumunuz birde bebek bekliyorum...evliligimizin ilk zamanlari cok sıkıntılar yaşadık boşanmayı cok düşündüm zamanla durumu kabullendim bazi şeyleri alttan almayi öğrendim evliligimi devam ettirne karari aldım herneyse..
Sorun su ki bu aralar icimde beni yiyip bitiren bi suphe var..esimin beni aldattigindan supheleniyorum kadinlar hisseder derler ya icimde aynen boyle bir his var...
Yeni ev aldik biz memlekette oldugum sure icinde de evi taşıdık evi toplamda 2 kez temizlettim halılarımı yikamaya vermiştim yeni serdim temizlikle beraber ve eve bizden baska kimse girmedive ailemizde sari sacli kimse yok neyse...geçenlerde izin alip tatile memlekete gittigimde tv ünitesinin uzerinde sapsarı bir sac teli buldum...diger evim olsa pek umursamazdim arkadas es dost filan derdim geçerdim ama bu eve yeni tasindik 2 kez evi temizlettim ve temizlettigim gun calistigim ile geri döndüm yani eve kimse girmedi...esimle aramizda zaten cinsellik yok doktor hicbir sorun olmayacağını soyledigi halde korkuyormuş bebege birsey olur diye...ne dokunma ne temas hic bisey yok sonucta cinsellik tam anlamiyla olmasada baska seyler olabilir degil mi??
Birkac arkadasi var onlarla gezince yalan konuşuyor cok kac kere evdeyim yatıyorum dedi ucu sabahlara kadar sokakta cıktı zil zurna sarhoş hemde...dun gecede aynı sekilde evdeyin yatıyorum dedi ama ise gitmemiş yine iki eli kanda olsaydi giderdi isine normalde arıyorum sabahtan beri çıkmıyor telefonlara is yerini aradim yorgunmus evde uyuyormuş dediler..
Kizlar ben napicam icimdeki sesi susturamıyorum artık gerçekten kadinlar hissediyormus kendimi aptal gibi hissediyorum ne yapmalıyım?? Uzun oldu biraz kusura bakmayın kızlar
Arkadaslar merhaba herkese...saçı sormadim esime once herseydn emi olmam lazım evet bencede sac basli basina bir delil ama sadece bununla cikamam karşısına...yalan söyleyip sabahlara kadar ne yediği belirsiz insanlarla gezmesi de ona göre normal defalarca yapti kotu bisey yapmadim dedi...hastalık meselesinede gelirsek bende supheleniyordum..2 ay öncesine kadae cinselligimiz vardi ve su an minik minik sivilce gibi seyler çıkmış vajinamda gidip muayene olucam bu hafta..kameradan ziyade pesine birini takmayi düşünüyorum ama once bi zemin hazirlamam lazim bu isi yapan birilerini bulmam lazım kafam o kadar karışık ki kendimi ezik zavalli gibi hissediyorum...
Ilk defa burda az once okudum ve baktim nedir diye insallah oyle birsey degildirŞuan internette küçük bir araştırma yaptım. Korkutmak istemem ama acil olarak hastaneye gidin derim Bebeğe bulaşmadan. Pek olumlu şeyler yazmıyor.
Cok tesekkur ederim sagolunucu ucuna gelmis bir bebek bu sekilde kendinede zarar verirsin. inan o sari saci sey diye dusun belki temizlikci kadinlardan kalmadir ucmustr dusmustr oraya o sarhosluga gelincede ciddi anlamda konusmn lazim ama kendini harap etmeden bazen kendinden kocandan once bebegini dusunmen lazim ikinizde tahsilli insanlarsiniz kor cahil degilsinz inan bazen asiri sevgi iste evlilige bu sekilde zarar veriyor. hani o cok sevdgim adam nerde diye suan onu dusunme kendini dusun konusurken de hep bebegi one at derim .rabbim yardimcin olsun
Ihanet varsa ayrılırım degil bi cocuk 10 cocuk olsa farketmez...calisan biriyim boyle biseye asla eyvallah demem herseye tamam ama buna aslaÖncelikle kanıtlarsan boşanacakmısın evetse cevabın aksiyona kameralara gerek yok bir tanıdığından rica etsen takip etsin..ben olsam izin alır geldiğimi haber vermez bir otele yerleşir bizzat takip ederdim aklımda en ufak bir şüphe olsa
Ihanet varsa ayrılırım degil bi cocuk 10 cocuk olsa farketmez...calisan biriyim boyle biseye asla eyvallah demem herseye tamam ama buna asla
Evet millet bide beni suclu cikarip paranoyak ilan edecek kimse attigi yalanlari ve yaptıklarını onemsemeyecek..evde sac teli bulmussun umrunda olmayacak cinsel manada yanasmamasini eee hamilesin noormal diyip beni sapik ilan edecek ama benim hissettiklerim kimsenin umrunda olmayacak
İnternette cok abartili fotograflar olabiliyor, randevu almaniz iyi olmus en dogru teshisi doktor koyacaktir. İnsallah hpv degildirBende internete baktim ama benimkine benzer bir resim bulamadim..vajina icinde minik minik böyle intertte gordugum fotolar cok farkliydi
Randevu aldim insallah değildir aslinda belirtileri filan yok hic sadece goruntu olarak var idrarda yanma filan yok..akintim cok ama onuda hep hamilelige bağlamıştım gecen gun kren surerken elime putur putur biseyler gelince baktim minik minik puturcukler..eger zaten oyle bişeyse bebegin dogmasini bile beklemeden direk acarim davayiİnternette cok abartili fotograflar olabiliyor, randevu almaniz iyi olmus en dogru teshisi doktor koyacaktir. İnsallah hpv degildir
Nasılsınız?Randevu aldim insallah değildir aslinda belirtileri filan yok hic sadece goruntu olarak var idrarda yanma filan yok..akintim cok ama onuda hep hamilelige bağlamıştım gecen gun kren surerken elime putur putur biseyler gelince baktim minik minik puturcukler..eger zaten oyle bişeyse bebegin dogmasini bile beklemeden direk acarim davayi
Iyiyim sağolun bisey yok konuşmadım henüz aramis bi iki kez engellide olsa görünüyor..yarin doktora gidicem nolcak bilmiyorumNasılsınız?
Var mı bi gelişme?
Hanimlar merhaba..buraya böyle bir konu açacağım ölsem aklima gelmezdi..
Esimle 2 yila yakindir evliyiz bi 10 yillikta sevgililik dönemimiz var 1 yildan fazladırda atanma sebebiyle de baska bir ilde kalıyorum..malumunuz birde bebek bekliyorum...evliligimizin ilk zamanlari cok sıkıntılar yaşadık boşanmayı cok düşündüm zamanla durumu kabullendim bazi şeyleri alttan almayi öğrendim evliligimi devam ettirne karari aldım herneyse..
Sorun su ki bu aralar icimde beni yiyip bitiren bi suphe var..esimin beni aldattigindan supheleniyorum kadinlar hisseder derler ya icimde aynen boyle bir his var...
Yeni ev aldik biz memlekette oldugum sure icinde de evi taşıdık evi toplamda 2 kez temizlettim halılarımı yikamaya vermiştim yeni serdim temizlikle beraber ve eve bizden baska kimse girmedive ailemizde sari sacli kimse yok neyse...geçenlerde izin alip tatile memlekete gittigimde tv ünitesinin uzerinde sapsarı bir sac teli buldum...diger evim olsa pek umursamazdim arkadas es dost filan derdim geçerdim ama bu eve yeni tasindik 2 kez evi temizlettim ve temizlettigim gun calistigim ile geri döndüm yani eve kimse girmedi...esimle aramizda zaten cinsellik yok doktor hicbir sorun olmayacağını soyledigi halde korkuyormuş bebege birsey olur diye...ne dokunma ne temas hic bisey yok sonucta cinsellik tam anlamiyla olmasada baska seyler olabilir degil mi??
Birkac arkadasi var onlarla gezince yalan konuşuyor cok kac kere evdeyim yatıyorum dedi ucu sabahlara kadar sokakta cıktı zil zurna sarhoş hemde...dun gecede aynı sekilde evdeyin yatıyorum dedi ama ise gitmemiş yine iki eli kanda olsaydi giderdi isine normalde arıyorum sabahtan beri çıkmıyor telefonlara is yerini aradim yorgunmus evde uyuyormuş dediler..
Kizlar ben napicam icimdeki sesi susturamıyorum artık gerçekten kadinlar hissediyormus kendimi aptal gibi hissediyorum ne yapmalıyım?? Uzun oldu biraz kusura bakmayın kızlar
Iyiyim sağolun bisey yok konuşmadım henüz aramis bi iki kez engellide olsa görünüyor..yarin doktora gidicem nolcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?