İçimdeki şüphe

Öncelikle kanıtlarsan boşanacakmısın evetse cevabın aksiyona kameralara gerek yok bir tanıdığından rica etsen takip etsin..ben olsam izin alır geldiğimi haber vermez bir otele yerleşir bizzat takip ederdim aklımda en ufak bir şüphe olsa

ucu ucuna gelmis bir bebek bu sekilde kendinede zarar verirsin. inan o sari saci sey diye dusun belki temizlikci kadinlardan kalmadir ucmustr dusmustr oraya o sarhosluga gelincede ciddi anlamda konusmn lazim ama kendini harap etmeden bazen kendinden kocandan once bebegini dusunmen lazim ikinizde tahsilli insanlarsiniz kor cahil degilsinz inan bazen asiri sevgi iste evlilige bu sekilde zarar veriyor. hani o cok sevdgim adam nerde diye suan onu dusunme kendini dusun konusurken de hep bebegi one at derim .rabbim yardimcin olsun

Şuan internette küçük bir araştırma yaptım. Korkutmak istemem ama acil olarak hastaneye gidin derim Bebeğe bulaşmadan. Pek olumlu şeyler yazmıyor.

Şuan internette küçük bir araştırma yaptım. Korkutmak istemem ama acil olarak hastaneye gidin derim Bebeğe bulaşmadan. Pek olumlu şeyler yazmıyor.
Ilk defa burda az once okudum ve baktim nedir diye insallah oyle birsey degildir

Bende internete baktim ama benimkine benzer bir resim bulamadim..vajina icinde minik minik böyle intertte gordugum fotolar cok farkliydi

Ciddi bişey değildir inş ihmal etmeyin

Cok tesekkur ederim sagolun

Ihanet varsa ayrılırım degil bi cocuk 10 cocuk olsa farketmez...calisan biriyim boyle biseye asla eyvallah demem herseye tamam ama buna asla

hiçkimsyee açıklama yapmak zorunda değilsin ki..bırak millet ne çıkarısra çıkarsın sen seni biliyorsun öyle değilmi? kocanın ilmek ilmek büyüttüğü kendi ektiği şüphe tohumlarını, bırak arkdaşıım gerisinin ne düşündüğü zerre umrunda olmamalı ki zaten senin! önce bunu söylemek istedim.hem zaten inşallah olmaz ama birgün sandığın şeylerde haklı olduğun aşikar olursa emin ol yine de sana suç bulanlar olacaktır.Bu seferde ''eee kadın teeee nerlerde adamcağız buaralrda yapaaynızz şeytana uymuştur ne var bundaaa, kadın kadın olaydı eşinesahip çıkaydıııı'' bile deriycek tıynetsiz insanlar çıkacaktır.. Biraz uç bi durum şu evrelr için ama hani anlatmak istediğim adam sokaka ortasında bile yapsa böyle bir işi valla bence kadında da hata var diyecek beyin özürlü bir tayfa hep olacaktır.Kendinin üzme diye diyorum.

Site güvenlik kamerasından çok da birşey çıkmayabilir beraber gelmedilerse.Ayrı ayrı gelmiş olabilirler.

İnternette cok abartili fotograflar olabiliyor, randevu almaniz iyi olmus en dogru teshisi doktor koyacaktir. İnsallah hpv degildir
Randevu aldim insallah değildir aslinda belirtileri filan yok hic sadece goruntu olarak var idrarda yanma filan yok..akintim cok ama onuda hep hamilelige bağlamıştım gecen gun kren surerken elime putur putur biseyler gelince baktim minik minik puturcukler..eger zaten oyle bişeyse bebegin dogmasini bile beklemeden direk acarim davayi

Nasılsınız?
Var mı bi gelişme?

Allah yardımcınız olsun bide adamın bebeğini taşırken üstünüze düşmesi gereken zamanda böyle problemler yaşattığı için inşallah kendinden utanır hatasını farkedip, kusursuz cinayet olmazmış elbet açık verecektir bi halt yiyosa bence bebeğiniz için sabırlı olup zamana bırakın

Büyük ihtimalle siz ona ulaşamadığınız için kısasa kısas yaptığınızı sanıyor

Esine guven olmaz bence.. ihanet var mi bilememde kuskulanmakta haklisin. Senle yapmiyosa baskasiyla yapma ihtimali yuksek. Buarada 10 yillik sevgilik ne ya?

Iyiyim sağolun bisey yok konuşmadım henüz aramis bi iki kez engellide olsa görünüyor..yarin doktora gidicem nolcak bilmiyorum

Kaç günden bu yana sadece 1-2 kez mi aramış yani? Hamile karısına ulaşamaması sorun değil yani?
Bu ne sorumsuzluk yahu..

Dunden beri bir iki kez aramış sesini bile duymak istemiyorum bebegini dusunen insan bu işlere bulaşmazdı icim soğumuyor hic düşünmekten kafayi yicrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…