İçimdeki şüphe

Izinden yeni döndüm döndüğüm gibi basladi isler karıştırmaya..iliski kesinlikle yok aramizda doktor zarari yok dedi ama doktor ne bilecek diyor bana ya..hadi cinsellik yok dokunmakta mi yok dokunma bile yok...su an memlekete gitmem imkansiz yeni geldim iznim yok ve hamile halimle o yolu gidemen tekrar

Soramadım..bi iki kisiye sordum bi sac teliyle suclamami olur millet sana deli der biraz arastir dediler ama saci atmadım duruyor

Ne zaman bir araya geleceksiniz eşinizle? Oturduğunuz binada güvenlik kamerası var mı? Belki oradan bir şeyler çıkardı. Çevrede sizin binanın girişini gören de olabilir. Telefon dinleme yapabilirsiniz. Çaktırmadan kurcalayın. Haber vermeden haftasonu yanına gidin sürpriz yaptım vs. diyerek.

Saç teli önemli bir ayrıntı. Ki halıda filan da değil belli ki o eve birisi girmiş.

Canim seni uzmek istemem ama takipte kal derim. Guvenebilecegin birinden kontrol istemesini isteyebilirsin.

2 ay sonra doncem..Sitenin guvenlik kamerasi var evet..bence sac teli ciddi bir ayrinti kmsenin girmediği yeni bir evde olmasi ustelik...telefonu hep ortada ama asla elime almadım almam biliyor belkide ondan rahat davraniyor ben ordayken isten çıkıp eve gelir birakmazda bi yerde oturayım ayri bir saat..ama sanki kaldigim 3 5 gun onda da yapacagini yapmayiverir..su an gitme durumum yok hamileyim hem iznim yok hemde yolu gidemem tekrar

Umarım şüphelerinizde haklı çıkmazsınız ama her türlü esinizin yalan söylemesi, sabahlara kadar eve gelmemesi vs.sorumsuzluk ve sinir bozmak için bunlarda yeterli...

Kaç saat mesafedeki ?
Haftasonu cumadan aksam cıkın yola gidin baskına
Haberde vermeyin
Arkadasların dedigi gibi kamera yerleştirin
Bişey varsada elinizde delil olur

Umarım şüphelerinizde haklı çıkmazsınız ama her türlü esinizin yalan söylemesi, sabahlara kadar eve gelmemesi vs.sorumsuzluk ve sinir bozmak için bunlarda yeterli...
Evet su saat oldu hala ses yok msjlar iletilmedi nasil bir durumda ki ise bile gidememiş ustelik kadinlar hisseder derler ya gercekten dogru icimde ki hissiyati anlatmamin anlami yok

Bu kadar gözüme soktuktan sonra hala yok demek aptallik olur sanırım..hala cevap vermiyor telefonlara gece bana uyuyorum evdeyim demişti iki eli kanda olsa gider isine ama ise bile gidememiş demek ki ne durumda...
Aldatsa da "sarhoştum, kendimde değildim, hatırlamıyorum, kadın bana tecavüz etti, ihtiyaçlarım var vs" diyebilir.

İnanacaksanız ya da şans verecekseniz üstüne gitmeyin.

İyi de burada sorun "bahane" edilme durumu. Alkol, işe gitmeme, telefonları açmama, yalan, cinsel mesafe ve evdeki sarı saç? Her şey birleşince pek de hayırlı bir tablo çıkmıyor.

Ben de aynı şeyi dedim zaten.
Siz, Eşiniz sizle birlikte olmak istemiyor ve hamileliğinizi bahane ediyor. Siz de diyorsunuz doktor sorun yok dedi diye. Adam kendini tatmin etme yolu bulmuş zaten. yazdınız..
Bu sizinle sevişmiyorsa kesin başka kadınla sevişiyor anlamına gelir.

Ben de bebek nedeniyle yaklaşmaması aldattığını göstermez çekinen çok erkek var ama ortada başka bulgular var dedim..

Evet cinsellik olmasa da baska yollar mevcut degil mi?? Ustelik evde bulduğum sac teli ayrica takındığı sorumsuz tavirlar beni bu dusunceye itti bu saat oldu hala ses yok attgim msj bile iletilmemiş..

Sizin yapmanız gereken en yakın zamanda 'kafa izni' bahanesiyle sürpriz yapıp eve kamera yerleştirmek. Yapabilirseniz telefonunu da kontrol edin.
Başka türlü delil bulmak çok zor..

Eğer eşinize yakın işsiz güçsüz biri size takip için yardım etmeyecekse kendi göbeğinizi kendiniz keseceksiniz..

Sadece cinsel manada yanasmamasiyla boyle bir kaniya varilmaz evet..ama bebege bisey olur diyince insan ister istemez susmak zorunda kaliyor ama hamileligimin baslarinda vardi cinselligimiz o zaman bebege bisey olur korkusu yoktu..baska türlü nasil gözüme sokacak artik bilmiyorum

Bu kayıtları inceleyin saçı bulduğunuz tarihten geri gelerek. Biriyle geliyorsa mevzu başkadır bilirsiniz.

Hayır. Adam birlikte olmak ister ama karısının hamile olmasını sorun eder. Psikolojik ya da sağlık anlamında çekinceleri vardır. Burada adam zaten birlikte olmak istemiyor ve bahane ediyor dedim. İkisi aynı değil bana göre.

Ilk okudugumda saç teli gordum dediginde iyimser yaklasmistim belki dedim sac teli falan pencereden vs den ucmustur havalandirken dedim ilk safça.
Ama işin icine yalan girince tüm sinirim tepeme cikti. Yalana tahamulum yok..bu isi bir arastir orada guvendigin yakin gordugun bir es,dost,komsu,akraba warsa bi baksinlar gozetlesinler.
Birgun hic bisi solemeden bi baskin yap. Olmadi bir konusmayi dene bole bole diye ben bole.dusunuorun mantikli bi aciklaman war mi belki bian durust biyanina gelirde aciklar sana.

Yardım edecek kimsem yok malesef..kendi isimi kendim halledicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…